VERZEKERINGEN VANNESTE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERZEKERINGEN VANNESTE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.919.710

Publication

04/07/2014 : KO114228
10/10/2014
ÿþ4

Mdd Word 11.1

I les In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

MI

1

*14185543*

toi

MON/

NEERGELEGD

Z Sb.ï'.

Rechtewrivan KORTRIJK

~El_

rEUR

BFLG~SGH 2014

Verzekeringskantoor Luc Vda s,

0432.919.710

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 22 bus 1, 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM - ZETEL - DOEL - BESTUUR - STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op vijfentwintig augustus tweeduizend en veertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Verzekeringskantoor Luc Vanneste met zetel te 8770 Ingelmunster, Stationsstraat 22 bus 1, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig mei tweeduizend en veertien.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgestoten per eenendertig mei tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «De vennootschap heeft tot doel:

"Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer behoudt.

"De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.».

Derde beslissing  Naam

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Verzekeringen Vanneste". Ingevolge deze beslissing luidt artikel één (1) van de vennootschap voortaan als volgt: "De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vomi van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Verzekeringen Vanneste.".

Vierde beslissing - Zetel

De vergadering beslist om artikel twee (2) van de statuten aan te passen ingevolge de beslissing van de raad van bestuur de dato veertien september tweeduizend en twaalf, tot verplaatsing van de zetel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elf oktober tweeduizend en twaalf, onder nummer 12168370. De vergadering beslist tevens om onderstaande tekst toe te voegen aan artikel twee (2) van de statuten: "De wijziging van de zetel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld te worden."

Artikel twee (2) van de slatuten luidt voortaan ais volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Stationsstraat 22 bus 1.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Op de laatste blz. van LLI k B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De wijziging van de zetel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld te worden."

Vijfde beslissing -- Aandelen

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel acht (8) van de statuten aan de huidige toestand waarbij de aandelen op naam zijn, en toevoeging van volgende tekst: "Eventuele wijzigingen aan de lijst van aandeelhouders dienen vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd te worden.".

Artikel acht (8) van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De aandelen zijn op naam.

Eventuele wijzigingen aan de lijst van aandeelhouders dienen vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd te worden."

Zesde beslissing  ontslag

De vergadering beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nesten te ontslaan ais bestuurder vanaf heden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nesten is alhier aanwezig en aanvaardt haar ontslag.

Zevende beslissing  bestuur

De vergadering beslist tot toevoeging van volgende tekst aan artikel zestien (16) van de statuten: "De effectieve leiding van het KBC-agentschap (die waargenomen wordt door de bestuurders) dient in handen te zijn van de heer Luc Vanneste, geboren te Izegem op vierentwintig december negentienhonderd eenenvijftig, rijksregistemummer 51,12.24-237.04, wonende te 8770 ingelmunster, Klaprozenstraat 1, en de heer Nicolas Vanneste, geboren te Kortrijk op zestien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregisternummer 81.10.16085.42, wonende te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 78 bus B. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de bestuurders dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden,

De vennootschap wordt bestuurd door twee of meer al dan niet bezoldigde bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig procent (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.".

Achtste beslissing

De vergadering beslist tot toevoeging van volgende tekst aan artikel vijfentwintig (25) van de statuten: "De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.".

Negende beslissing

De vergadering beslist tot toevoeging van volgend artikel negenentwintig (29) aan de statuten: "De vennootschap verbindt zich ertoe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.".

Tiende beslissing  voorkooprecht

De vergadering beslist om een voorkooprecht in te lassen in artikel vijf (5) van de statuten.

Volgende tekst wordt toegevoegd aan artikel vijf (5):

"VOORKOOPRECHT

I. OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL

Iedere overdracht van aandelen onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van:

a)de heer Vanneste Luc Hector Valeer, geboren te Izegem op vierentwintig december negentienhonderd eenenvijftig, rijksregistemummer 51.12.24-237.04, wonende te 8770 Ingelmunster, Klaprozenstraat 1.

b)de heer Vanneste Nicolas Lucien Albert, geboren te Kortrijk op zestien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregistemummer 81,10.16-085.42, wonende te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 781B.

1. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager» genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur eerst aanbieden aan de heer Luc Vanneste, geboren te Izegem op vierentwintig december negentienhonderd eenenvijftig, rijksregistemummer 51.12.24237.04, wonende te 8770 Ingelmunster, Klaprozenstraat 1, en indien de heer Luc Vanneste zijn voorkooprecht niet uitoefent, aan de heer Nicolas Vanneste, geboren te Kortrijk op zestien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregistemummer 81.10.16-085.42, wonende te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 781B (hierna de «voorkoopgerechtigden» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2. De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigden kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 1.

3. De voorkoopgerechtigden oefenen hun voorkooprecht uit in de volgorde zoals voormeld onder één naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, Elke voorkoopgerechtigde die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop het voorkooprecht slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.

Evenwel bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde termijn inlichten.

4. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigden het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

5. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigden die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De voorkoopgerechtigden die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur.

6. Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap.

7. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hogervemielde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum,

Il. OVERDRACHT TEN KOSTELOZE TITEL

Iedere andere overdracht van aandelen dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten kosteloze titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van:

a)de heer Vanneste Luc Hector Valeer, geboren te Izegem op vierentwintig december negentienhonderd eenenvijftig, rijksregistemummer 51.12.24-237.04, wonende te 8770 Ingelmunster, Klaprozenstraat 1.

b)de heer Vanneste Nicolas Lucien Albert, geboren te Kortrijk op zestien oktober negentienhonderd eenentachtig, rijksregistemummer 81.10.16-085.42, wonende te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 78IB.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager» genoemd), moet deze aandelen door tussenkomst van, de raad van bestuur aanbieden aan de heer Luc Vanneste en de heer Nicolas Vanneste, beiden voornoemd .(hierna de «voorkoopgerechtigden» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer en het aantal àaridelen dat wordt overgedragen.

De voorkoopprocedure verloopt op dezelfde wijze ais uiteengezet onder I. «OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL», nummers 2. 3.,5., en 7.

De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde aandeelhouders wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. ln het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangebcden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer, De raad van bestuur stelt de voorkoopgerechtigden die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

Eventuele wijzigingen aan de lijst van aandeelhouders dienen vooraf ter goedkeuring voorgelegd te worden aan KBC Verzekeringen."

Elfde beslissing  coördinatie

De vergadering verleent aan Francis Viegels, notaris te Ingelmunster aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Twaalfde beslissing  machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De' ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten;

- verslag inzake doelswijziging met staat van actief en passief.



Bijlagen b tBélgiscli Staáfsbl d- lüf1ü7ZO14 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : KO114228
28/08/2013 : KO114228
11/10/2012 : KO114228
29/08/2012 : KO114228
04/02/2015
ÿþVat beha:

aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 04329197/0

Benaming

(voluit) : Verzekeringen Vanneste

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 22/1 8770 Ingelmunster

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag

Op donderdag 18 december 2014 werd op de maatschappelijke zetel te Ingelmunster om 19.30 u een bijzondere algemene vergadering gehouden:

De vergadering neemt volgende beslissingen :

Mevr. Anefine Santens, Kortrijkstraat 78B 8770 Ingelmunster wordt benoemd tot bestuurder vanaf

01/01/2015

Dh Luc Vanneste, Klaprozenstraat 1 8770 Ingelmunster neemt ontslag als bestuurder en gedelegeerd,

bestuurder vanaf 01/01/2015

De Nicolas Vanneste, bestuurder, Kortrijkstraat 78B 8770 ingelmubnster wordt benoemd tot gedelegeerd

bestuurder tot en met de algemene vergadering van 2020

Luc Vanneste

Gedelegeerd Bestuurder

NEERGELEGD

2 2 DEC. 201i r___

ht ank van nt, afd.KORTRIJK

BL

rir

,BELGISCH

MONITEUR BELGE 2 7 -Of- 2015

STAATSBLAD

Imemmteul

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedan:gheio van de :nstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsre{soort tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekeil:nn

14/07/2011 : KO114228
20/01/2011 : KO114228
06/09/2010 : KO114228
30/07/2009 : KO114228
29/07/2009 : KO114228
01/10/2008 : KO114228
24/07/2007 : KO114228
03/07/2007 : KO114228
23/08/2006 : KO114228
20/09/2005 : KO114228
06/10/2004 : KO114228
15/09/2003 : KO114228
08/11/2002 : KO114228
30/09/2002 : KO114228
13/09/2000 : KO114228
03/10/1996 : KO114228
01/01/1995 : KO114228
15/01/1988 : KO114228
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 21.07.2016 16342-0554-017

Coordonnées
VERZEKERINGEN VANNESTE

Adresse
STATIONSSTRAAT 22, BUS 1 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande