VERZEKERINGSKANTOOR MOL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR MOL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.660.121

Publication

08/01/2014
ÿþ~

mod 11.1

ra-A7-1-1 s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr x 0439.660.121

Benaming (voluit) : VERZEKERINGSKANTOOR MOL (verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beselarestraat 283

8980 ZONNEBEKE (BESELARE)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging _ aanpassing statuten aan het wetboek van vennootschappen

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Deiaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op twaalf, december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor Registratie,; negen bladen geen verzendingen op 18/12/2013, boek 279 blad 62 vak 9, ontvangen 50 C, de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau" blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « VERZEKERINGSKANTOOR MOL » te 8980 Zonnebeke (Beselare), Beselarestraat 283, waarbij; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering bevestigt dat op de bijzondere algemene vergadering van 8 december 2013; besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten voor een totaal bruto; bedrag van honderd tweeënvijftig duizend zeshonderd twintig euro éénenveertig cent (¬ 152.620,41) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar:

gesteld op 8 december 2013, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%)! in toepassing van artikel 537 WIB 1992 door overboeking van de gelden op rekening van dei

CD individuele vennoten voor een bedrag van in totaal honderd zevenendertig duizend driehonderd!

achtenvijftig euro zevenendertig cent (¬ 137.358,37). Dit alles kadert in de wetgeving; "overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

De vergadering beslist,

a/ onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van! het tussentijds dividend, zijnde honderd zevenendertig duizend driehonderd achtenvijftig euro: zevenendertig cent (C 137.358,37), om het kapitaal te brengen van dertig duizend negenhonderd

;; zesentachtig euro negenenzestig cent (C 30.986,69) naar honderd achtenzestig duizend; driehonderd vijfenveertig euro zes cent (C 168.345,06), door inbreng in geld als onmiddellijke kapitaalstorting, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend' worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de; inkomstenbelastingen.

b/ een bijkomende kapitaalverhoging door te voeren door incorporatie van beschikbare reserves; voor een bedrag van zesentwintigduizend zeshonderdvierenvijftig euro vierennegentig cent (¬ ! 26.654,94), om het kapitaal te brengen van honderd achtenzestig duizend driehonderd, vijfenveertig euro zes cent (C 168.345,06) naar honderdvijfennegentigduizend euro (¬ ; 195.000,00), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen,; doch met verhoging van de fractiewaarde.

2. Elke vennoot verklaart individueel in te tekenen op deze kapitaalverhogingen, in verhouding tot zijn aandelenbezit, als volgt:

a/ Kapitaalverhoging voor een totale waarde van honderd zevenendertig duizend driehonderd achtenvijftig euro zevenendertig cent (C 137.358,37):

- de heer MOL Alexandre Yves Valéry, geboren te Roeselare op 17 november 1980, wonende? te 8940 Wervik_(Geluwe), Dadizelestraat34a voor een bedrag van honderd vijfentwintig duizend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u 11 hijINIIIIItI~11NII







Annexes du Moniteur belge

Y mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



tweehonderd zeventig euro drieëntachtig cent (C 125.270,83), volledig volgestort, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde;

- LOBELLE Kristof August Achiel, geboren te Roeselare op 23 november 1980 wonende te 8890 Moorslede, Roeselaarsestraat 210, voor een bedrag van tienduizend negenhonderd achtentachtig euro zevenenzestig cent (C 10.988,67), volledig volgestort, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde;

- de heer VANDEPUTTE Maarten Wannes Geert, geboren te Kortrijk op 6 oktober 1981, wonende te 8980 Zonnebeke, Weerstraat 9A, voor een bedrag van duizend achtennegentig euro zevenentachtig cent (C 1.098,87), volledig volgestort, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde;

De inschrijvers verklaren dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig volgestort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 422 van het Wetboek van vennootschappen bij KBC BANK. Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op tien december tweeduizend en dertien en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven. De vennoten besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

b/ Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves voor een bedrag van zesentwintigduizend zeshonderdvierenvijftig euro vierennegentig cent (C 26.654,94), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

3. De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte " vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot honderdvijfennegentigduizend euro (C 195.000,00), verdeeld over honderd vijfentwintig (125) aandelen, zonder nominale waarde.

4. De vergadering besloot tot wijziging van artikel vijf, eerste alinea, van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, zoals verder vermeld.

5. De vergadering besloot om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren, zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming CVBA "VERZEKERINGSKANTOOR MOL"

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zonnebeke (Beselare), Beselarestraat 287.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfennegentigduizend euro (C 195.000,00).

Het is verdeeld ln honderd vijfentwintig aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd vijfentwintigste (1/125$te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

5. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

6. Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang die niet een/tiende van het maatschappelijk fonds bereikt heeft.

Het saldo wordt als volgt aangewend conform de beslissing van de algemene vergadering genomen op advies van de raad van bestuur.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de te geven ontlasting aan de bestuurders.

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering, plaatsvond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de







Bíjzagen hi] liët1 èTgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 79,9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot' een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze ais wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBO Verzekeringen dient te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvraging van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijf en zeventig procent van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap dient in handen te zijn van de persoon die in de KBC-samenwerkingsovereenkomst als bestuurder/zaakvoerder wordt aangeduid.

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de bestuurders dient KBC Verzekeringen vooraf ingelicht te worden.

De duur van het mandaat der bestuurders wordt door de algemene vergadering vrij bepaald. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

In geval een plaats van bestuurder openvalt, zullen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature kunnen voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering zal de nieuwe bestuurders benoemen.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige leden.

De raad van bestuur vergadert telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of ten minste twee bestuurders erom vragen.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven is bepaald.

De bijeenroepingen geschieden bij gewone ter post verstuurde brief minstens vijf dagen voor de vergadering, behoudens het geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de vergadering.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en beslissen wanneer tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien echter bij de eerste bijeenkomst de raad het vereiste aantal niet bereikt, kan hij opnieuw worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal hij geldig kunnen beraadslagen en beslissen welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders weze.

De besluiten van de raad warden genomen bij gewone meerderheld van stemmen.

Een bestuurder kan zelfs bij brief, telex, telegram, teiecopie, of op een andere schriftelijke wijze, een andere bestuurder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op de bijeenkomst en er te



Bijlagen bij hètTèlgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

stemmen in zijn plaats. Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan een ander lld van de' raad vertegenwoordigen.

Ingeval een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de raad daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering.

De beraadslagingen, besluiten en stemmingen van de raad worden vastgesteld door de notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige bestuurders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Met een beslissing door de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door elle bestuurders is getekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij mag ondermeer alle goederen, zowel roerende ais onroerende, in huur nemen en geven, verwerven en vervreemden, alle leningen aangaan, alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren, opheffing verlenen met verzaking aan elle hypotheken, voorrechten en vorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere belemmeringen, de vennootschap in rechte als eiser of ais verweerder vertegenwoordigen, dadingen en vergelijken treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders die gedelegeerde bestuurders zullen heten of zaakvoerders; hij mag ook machten verlenen aan alle derden voor bepaalde doeleinden.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de door hem verleende machten. Onverminderd a) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en b) bijzondere delegatie verleend door de raad van bestuur bij toepassing van vorig artikel, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie een collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Is er slechts één bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de mandaten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in bet buitenland op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan elfe ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel,

De wijziging van het doel van de vennootschap wordt steeds vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

10. De jaarvergadering wordt gehouden de voorlaatste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij aangetekend schrijven, ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders, dat de dagorde bevat; de toezending ervan geschiedt aan de vennoten, minstens acht volle dagen voor de datum der vergadering.

De vennoten kunnen ook in buitengewone vergadering bijeengeroepen worden; een buitengewone vergadering moet bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders, telkens het belang van de vennootschap het vereist. De bijeenkomst moet binnen de maand na de vordering plaats vinden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven is bepaald.

Ingeval de vergadering wordt gehouden voor een notaris zal ze op elke andere plaats mogen gehouden worden, aangeduid in de oproepingsbrieven, voor zover deze plaats zich bevindt



Bijlagen b j hëtRelgisch Staatsblad 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

binnen het gerechtelijk arrondissement van hetzij de gemeente of de deelgemeente van de zetel' van de vennootschap.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een bestuurder door de raad aangeduid, of bij gebrek aan dergelijke aanduiding, door de oudste der aanwezige bestuurders, op voorwaarde dat de waarnemende voorzitter de hoedanigheid van vennoot bezit.

De voorzitter duidt een secretaris aan - zo het aantal het toelaat - twee stemopnemers, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

De rechtspersonen en onbekwamen mogen echter vertegenwoordigd warden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd de voorafgaande bepalingen.

De vergadering besluit, behoudens de door onderhavige statuten voorziene uitzonderingen, bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal der aanwezige of vertegenwoordigde vennoten weze.

Wanneer de algemene vergadering zich moet uitspreken over een wijziging in de statuten of het vaststellen of wijzigen van een reglement van inwendige orde, kan ze slechts geldig beraadslagen en besluiten indien in de oproepingsbrieven in het bijzonder is opgegeven welke wijzigingen zijn voorgesteld en voor zover zij die op de vergadering aanwezig zijn ten minste de helft vertegenwoordigen van de aandelen die over stemrecht beschikken. Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld dan zal een nieuwe vergadering bijeengeroepen worden met dezelfde dagorde; deze nieuwe vergadering zal geldig beraadslagen en beslissen, ongeacht het aantal der vertegenwoordigde aandelen. Een besluit terzake zal nochtans eerst geldig genomen zijn indien ze tenminste de drie/vierden der geldig uitgebrachte stemmen heeft bekomen.

Behoudens het geval van verantwoorde hoogdringendheid kan de algemene vergadering slechts beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde voorkomen.

Ieder vennoot heeft recht op zoveel stemmen als hij aandelen heeft.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare opgeëiste afbetalingen niet werden verricht, wordt geschorst.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan HUYGHE-VERRACX BVBA, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 333B, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij liët Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0429-016
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 31.08.2011 11521-0209-016
19/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111011110M 10

*11059800*

r~-

r_____ ._.._ .............__....___...._,......__.._......_.................. ......

Ondernemingsnr : 0439.660.121

Vo beho

aan

Belg Staat

is

Benaming

(voluit): MOL & DEVER

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Beselarestraat 283 - 8980 ZONNEBEKE (BESELARE)

Voorwerp akte : WIJZIGING NAAM - ONTSLAG BESTUURDERS- BENOEMING

GEDELEGEERD BESTUURDER - STATUTENWIJZIGING.

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 28 maart 2011, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten eenparig onder meer de volgende besluiten'

genomen heeft:

1) Wijziging van de naam van de vennootschap van "MOL & DEVER" in "VERZEKERINGSKANTOOR MOL".

2) Beslissing dat naast natuurlijke personen tevens rechtspersonen kunnen aangesteld worden als bestuurde( van de vennootschap.

3) Aanpassing van artikelen één en negentien van de statuten ingevolge de hiervoor genomen besluiten als'

volgt :

ARTIKEL EEN.

De eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam CVBA;

« VERZEKERINGSKANTOOR MOL ».

ARTIKEL NEGENTIEN.

De eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde bestuurders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders moeten samen

rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijf en zeventig procent van het stemgerechtigd kapitaal

bezitten."

4) Ontslag van :

 de Heer MOL Ivan, wonende te 8980 Zonnebeke (Geselare), Dadizelestraat 70, op zijn verzoek, als bestuurder en. gedelegeerd bestuurder van de vennootschap;

 de Heer DEVER Koen, wonende te 8980 Zonnebeke (Geluveld), Menenstraat 214, op zijn verzoek, ais bestuurder,

van de vennootschap;

en algehele ontlasting voor hun mandaat uitgeoefend tot op heden.

5) Benoeming van de Heer Alexandre MOL, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Dadizelestraat 34/A, tot; voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder, met alle machten van dagelijks bestuur in de' ruimste zin.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en gecoördineerde tekst van de statuten

N o : ' J. VANDIIVWEGHS

Beiten Pitstraat 9

8980 ZONNEBEKE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 01.07.2010 10255-0290-016
09/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 30.09.2009 09800-0292-016
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 24.11.2008 08822-0353-016
14/10/2008 : IE032668
31/08/2007 : IE032668
03/08/2006 : IE032668
05/10/2005 : IE032668
09/08/2004 : IE032668
27/01/2004 : IE032668
13/08/2003 : IE032668
11/10/2002 : IE032668
29/07/2000 : IE032668
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0590-013

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR MOL

Adresse
BESELARESTRAAT 283 8980 BESELARE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande