VERZEKERINGSKANTOOR VANLANDUYT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR VANLANDUYT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.065.596

Publication

17/01/2014
ÿþMod Wera it.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~EEr~GELi;Gn - ~_ ~ R BEL~~CHrBA~j~t ~.,A:.1 ~r" BRUGGE tMFrkLyw= h ~a" ;r.s,:~+

[§2 04-42

4

Griffie

1- 2011.1 op:

PviONITE

f o -c

3ELGISCH ST,V } '

IuUHhIfliniin uiiiu~un

'19 18324*

Ondernemingsnr : 0865.065.596

Benaming

(voluit) : Verzekeringskantoor Vanlanduyt

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Guido Gezeilestraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging-

Uit een akte verleden voor meester Benedikt DEBERDT, notaris te Tielt, op 9 december 2013, waarop de volgende vermelding werd aangebracht [Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, vier bladen, geen verwijzingen, op 11 december 2013, Reg. 5, boek 441, blad 28, vak 15, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de Adviseur ai., EA Inspecteur ai. (getekend) DE BACKER J.P. Adm. Assistenti.

blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringskantoor Vanlanduyt", [opgericht krachtens akte; verleden voor notaris Karel VANBEYLEN te Wingene (Zwevezele) op 28 april 2004, bekendgemaakt in d& bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei daarna, onder nummer 040720881

die navolgende beslissingen heeft genomen:

- De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag, van honderdnegenentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00 EUR) om het te brengen van'.

" twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderdnegenenveertigduizend zeshonderd euro (149.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging beslist de vergadering het betreffende artikel van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdnegenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 149.600,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering besluit tot de schrapping in artikel 10 (b) 1ste alinea van de zinsnede "bij een. aangetekende brief

- De vergadering besluit tot de schrapping in artikel 10 (b) 2de alinea van de zinsnede "hun bij aangetekende brief toegezonden"

- De vergadering besluit tot de schrapping in artikel 20 van de statuten van de zinsnede in de eerste alinea "per aangetekende brief"

- De vergadering besluit tot de schrapping in artikel 34 van de statuten van de zinsnede "per aangetekende brief'

- De vergadering besluit tot aanpassing van de artikelen 31-33 in verband met "ontbinding en vereffening" aan de vigerende wetgeving en vervanging ervan door een nieuwe tekst, luidend als volgt:.

"Artikel 31 -- Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die: beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal,_ moet de_ajgemene_yer_gadering bijeenkomen binnen. Qfl termijn van ten hoogste twee blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden ' vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verstag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft ; wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

(Variant voor SBVBA) De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

De vennootschap houdt echter op te bestaan in haar huidige vorm en dient omgezet te worden naar een andere vennootschaprechtelijke persoonlijkheid ten laatste vijf jaar na de oprichting ervan, indien het maatschappelijk kapitaal 18 550 EUR bedraagt of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt, zie art, 214 § 2."

"Artikel 32-33 -- Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering..

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte, coördinatie van de statuten,

NOTARIS BENEDIKT DEBERDT TE TIELT

ti Voor-

behouden 4. aan het

Belgisch staatsblad



Bijlagen bij liëtBërgisc7iStaatsblà-d =117Ü1721ffer= Annèxés -du 1VroniteurÎielgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0164-015
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 11.07.2011 11281-0116-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 23.08.2010 10453-0093-013
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 20.08.2009 09602-0234-013
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 29.08.2008 08708-0174-010
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 04.07.2007 07358-0159-008
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 31.08.2006 06764-3014-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 24.08.2016 16483-0500-015

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR VANLANDUYT

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 14 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande