VERZETSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZETSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.791.851

Publication

11/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I



11111111111111111111111111111

*11153215*

bel

Be Sta

d kvjbp=.. .~~~ ~~~'Ë

DIRECTl;3N

0 3 -tU- 22¢1

BELGISCH STAATSBi'..i,D

BESTUUR -Griffie..--

~ I ; KO!?1'Pi

RECHTBANK KOOPuf'i.r'

2 I. 09, 2011

Ondernemingsar : 839 3-51 851

Benaming

(voluit) : VERZETSE LS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leiegoeddreef 3 te 8793 Waregem-Sint-Eloois-Vijve

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten - Verklaringen - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurne, op 20 september 2011, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk.

1.A. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.B. Naam : VERZETSELS

2. Zetel : Leiegoeddreef 3 te 8793 Waregem-Sint-Eloois-Vijve

3. Duur : onbepaalde tijd

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters :

De heer LAMBRECHT Nick Remi C., geboren te Kortrijk op tweeëntwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig (rijksregister nummer 770222 183-12), echtgenoot van mevrouw Elke Lecluyse, wonende te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Leiegoeddreef 3.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00)

5.B. Gestorte bedrag : twaalfduizendvierhonderd euro (¬ 12.400,00)

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld

7. Begin en einde van het boekjaar :

Één januari  éénendertig december

Eerste boekjaar : twintig september tweeduizendenelf  éénendertig december tweeduizendentwaalf

8. Bepalingen betreffende :

A. Aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. De verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De heer Nick Lambrecht, wonende te 8793 Waregem-Sint-Eloois-Vijve, Leiegoeddreef 3, is benoemd tot

niet-statutair zaakvoerder.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

y Bestuursbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10. Aanwijzing van de commissarissen : geen

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen  als in buitenland:

-De uitoefening van de activiteiten van grafisch vormgever, infograficus, webdesigner en softwareontwikkeling.

-De uitoefening van activiteiten als : fontontwerp, belettering, aanmaak en verkoop van creatieve beelden (foto, schilderij, tekening), schrijvi n en uitwerken van teksten, slogans en namen, copywriting en uitschrijven van concepten.

-De uitoefening van activiteiten als : aanmaak en aan- en verkoop van visuele en auditieve materialen, aan-en verkoop van soft- en hardware, advies + organisàtie' +. inkleding van evenementen, geven van advies betreffende inrichting, meubelontwerp en kleuradvies, industrieel design en ontwikkeling van verpakkingen en

kledij. " . -

-Het geven van advies betreffende communicatie, huisstijl en imago, marketing, ...

-Maken van prints en drukken van alle sera-den boeken en docùmenten, bedrukken van alle materialen.

-Al de bovenstaande activiteiten zowel in eigén,naam als in opdracht van derden.

-Tussenpersoon voor nijverheidsstudie.

-Het coördineren van technische en persoonsgebonden bijstand.

-De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van deze term, dit wil zeggen: de aankoop, verkoop, het huren en verhuren, het onderhuren en het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

-Zij zal tevens zowel door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het algemeen zal de vennootschap alle handels-, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die geheel of gedeeltelijk haar doel aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelnamen of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doet nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

-De vennootschap mag ook leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen, of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Zij mag haar patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Dit alles in de meest ruime zin .

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om negen uur ; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen

13. Bijzondere volmacht

De heer Nick Lambrecht stelt, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk af'zon'derlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koop-'handel, met name de BVBA A. VERHAMME met zetel te 8560 Wevelgem, Waterstraat 2 en BVBA LUMINAD met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14.

Voor analytisch uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke.

-expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

1

behouden t "aanliet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERZETSELS

Adresse
LEIEGOEDDREEF 3 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande