VETO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VETO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.433.358

Publication

04/12/2013
ÿþy7 ~ mod 11.1

Orrdernemingsnr : 0536.433.358

Benaming (voluit) :VETO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eugène Bekaertlaan 14

8790 Waregem

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING VAN BVBA B.V.B.A. DE STOOP DOOR OVERNEMING' DOOR DE BVBA VETO - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verfeden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk op B november 2013 dat

gezamenlijk werden gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van de Vennoten van 11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. DE STOOP", "de te splitsen vennootschap"' of "de gesplitste vennootschap"

en 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VETO", met maatschappelijke zetel te; 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14, BTW BE0536.433.358, rechtspersonenregister Kortrijk, "de verkrijgende vennootschap".

De besluiten van de buitengewone algemene vergaderingen van de Vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VETO" luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT

Lezing en onderzoek van volgende stukken en verslagen:

- het voorstel tot partiële splitsing, opgesteld door de bestuursorganen van beide vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, op datum van 8 juli 2013,

De Vennoten van de verkrijgende vennootschap bevestigen voldoende kennis te hebben van de verslagen van het bestuursorgaan en van de commissaris opgemaakt met betrekking tot de inbreng in natura ingevolge de, partiële splitsing, en ontslaan de voorzitter van voorlezing. Het besluit van het verslag van de commissaris, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA piet Dujardin, met zetel te Wevelgem, Kortrijk-straat 12 , vertegenwoordigd door de Heer Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, luidt letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VETO in het kader van de partiële splitsing met overdracht van de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een onroerend vermogen door de BVBA B. V.B.A DE STOOP naar de bestaande BVBA VETO, kan ik besluiten hetgeen volgt

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen doorinbreng in natura; de zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van hefaantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA B.V.B.A. DE STOOP volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds; bestaande vennootschap BVBA VETO.

2, De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het

aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de Huilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA B. V.B.A. DE STOOP zijn gebaseerd op het boekhoudrechtel fk continuhteltsprincipe en houden bijgevolg geen rekening met de reële waarden van de aandelen van de betrokken vennootschappen. Aangezien de aandeelhouders in beide betrokken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vr

beN aat Bell Staa

<13181579*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

--------- ---- _ ___ _______

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschappen dezelfde zin, leidt voomnelde niet tot benadeling van de ene of de andere ; aandeelhouder

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

ik dien hierbij wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP leidt volgens het boekhoudkundig continuifeitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA VETO voor een bedrag van 838.511,69EUR, bestaande uit 7.953,22 EUR volstort kapitaal en 830.558,47 EUR andere eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 8.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA VETO, die zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP;

lk wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 21 oktober 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, (getekend)

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De Vennoten van de verkrijgende vennootschap stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

TWEEDE BESLUIT

Daarop stelt de voorzitter voor dat toepassing zou gemaakt worden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de vergadering van elk van de vennootschappen ter fusie af te zien van het opmaken, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, van een verslag door de zaakvoerder van elk van de vennootschappen houdende toelichting van de voorgestelde splitsing en door de deskundige houdende verslag over het splitsingsvoorstel, en van de hiermee gepaard gaande informatie aan de' vennoten.

DERDE BESLUIT

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP, en dat de zaakvoerder niet op de hoogte werd gebracht door de zaakvoerder van de BVBA VETO van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van haar vermogen.

VIERDE BESLUIT

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergaderingen van beide vennootschappen beslissen met eenparigheid tot partiële splitsing van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP, te splitsen vennootschap, door overgang van activa- en passivabestanddelen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP naar de BVBA VETO, verkrijgende vennootschap, waarbij de te splitsen vennootschap niet ophoudt te bestaan,

De activa- en passivabestanddelen, voor een nettowaarde volgens de toestand per 31 december 2012, : achthonderdachtendertigduizend vijfhonderdeneif euro negenenzestig cent (¬ 838.511,69), zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het goedgekeurd splitsingsvoorstel en de verslagen van de zaakvoerder.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

Aan de Vennoten van de te splitsen vennootschap zullen in vergoeding voor de overgang van het vermogen achtduizend vijfhonderd (8.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap worden toegekend.

De Vennoten van de gesplitste vennootschap BVBA B.V.B.A. DE STOOP zullen derhalve aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA VETO toebedeeld krijgen, zoals hierna vermeld onder besluit 9.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beh ud4n aan het Belgisch

Staatsblad

:.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

I eh uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

b. De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de ingebrachte' bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013.

c. De datum vanaf welke de aandelen toegekend ingevolge de inbreng uit de partiële splitsing recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschap is bepaald op 1 januari 2013.

d. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap zal de toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap aan de Vennoten van de gesplitste vennootschap in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap inschrijven.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap BVBA VETO besluit dat ingevolge de gestemde partiële splitsing van de BVBA DE STOOP, het kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd werd met zevenduizend negenhonderddrieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 7.953,22) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesentwintigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 26.553,22) mits creatie van achtduizend vijfhonderd (8.500)aandelen. Deze nieuwe aandelen genieten dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bijgevolg bedraagt het aantal aandelen na creatie achtduizend zeshonderdzesentachtig (8.686). Deze

aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering van de verkrijgende vennootschap besluit tot aanpassing van de statuten aan de kapitaalverhoging; de eerste paragraaf van artikel viif wordt als volgt aangepast:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentwintigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 26.553,22), vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderdzesentachtig (8.686) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap en van de verkrijgende vennootschap verlenen aan het bestuursorgaan alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en gelasten ondergetekende Notaris om het nodige te doen voor de coordinatie van de statuten.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd v66r registratie:

- expeditie akte;

- coördinatie van de statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor in kader van de kapitaalverhoging door inbreng

in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013
ÿþ ubd w«d ti~.d

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eugène Bekaertlaan 14, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 8 juli 2012 houdende voorstel tot partiële splitsing van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP door inbreng van een deel van het vermogen in de bestaande BVBA DE STOOP, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper:

De BVBA B.V.B.A. DE STOOP, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk niet ondernemingsnummer 0414.933.435, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Frans Ghys te Kluisbergen op 23 december 1974, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 1975, onder nummer 287-13.

De statuten van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP werden voor het laatst gewijzigd bij akte dd. 11 april 2007 verleden voor notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 april erna, onder nummer 07062190.

Waarvan de zetel werd verplaatst naar huidig adres bij beslissing van de zaakvoerder met ingang vanaf 10 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2012 erna, onder nummer 12032062.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het manipuleren, uitbenen, versnijden, verwerken, opslaan, invriezen, transporteren, aan -- en verkopen

van vlees en vleeswaren, alsook van de producten welke complementair dan wel aanvullend zijn aan wat

voormeld wordt;

2.De groothandel in vers of diepgevroren vlees en vleeswaren. De kleinhandel In vlees en vleeswaren; Het

uitbaten van een beenhouwerij in vlees en vleeswaren;

3,Het bereiden van gerechten en bereidingen en de handel in gerechten, met name als traiteur,

4.Het slachten van dieren;

5.Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord;

6.Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële

organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen;

7.Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of

dienstverlenende ondernemingen,

8.1-let verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse

ondernemingen in de meest ruime zin van het woord,

9.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen

ontvangen.

10.Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door

het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop , verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting,

Laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

p

I

IN

Voor-behoudc aan het Belgtso Staatsbit

10114

MOI\

ITEUR BELGE

1

Ondernemingsnr : 0536.433.358 Benaming

(voluit)

(verkort)

VETO

2 3, 07, 2813

0 5 -08- 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

BELGISCH STAR SBLA " . ORTRIJ K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

11.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stegen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden

12.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

13.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin bij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

14.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn In zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kan bevorderen,

15.De vennootschap mag alle dienstprestaties van toeristische aarde verlenen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zoals

-het verwerven, aanwenden, verhuren, in leasing geven, van hotelgebouwen en de exploitatie ervan, het uitbaten van openbare en private parking  en ontspanningsruimten;

-het uitbaten van hotelinrichting, restaurant, bar-cafetaria, het uitbaten van bijhorende activiteiten aan de hoteluitbating zoal zwembad, sauna en fitnessinrichting;

-het ter beschikking stellen van vergaderzalen

-het inrichten van toeristische activiteiten

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren, Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of ïn het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel 1 f 250ste van het kapitaal vertegenwoordigend. Het kapitaal is volledig volstort.

Ingevolge de partiële splitsing zal zoals eerder uiteengezet een deel van het vermogen van de BVBA B,V.B.A, DE STOOP, voornoemd, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op de reeds bestaande vennootschap BVBA VETO,

De BVBA VETO met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14 en ondernemingsnummer 0536.433.358 RPR KORTRIJK, werd opgericht dd. 2 juli 2013 krachtens akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Taelman te Deerlijk, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2013 onder nummer 13303875,

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend doel:

" De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zaketiike rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, .,.), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

IILBIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap za! zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg steilen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11186ste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort,

De zaakvoerder van de BVBA VETO zal, onmiddellijk na de notariële akte van de partiële splitsing 8.500 nieuwe aandelen creëren van de BVBA VETO die zullen toekomen aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA B.V.B.A. DE STOOP. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de BVBA VETO a rato van de voornoemde ruilverhouding.

De aldus gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA VETO gerealiseerd vanaf 1 januari 2013.

De handelingen door de vennootschap BVBA B.V.B.A. DE STOOP gesteld sedert 1 januari 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA VETO zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA VETO.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP met betrekking tot het af te splitsen onroerend patrimonium worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA VETO.

De BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, ex ultimo vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is belast met het opstellen van de verslagen over de inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+

die aan de bestaande BVBA VETO zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief per 31 december 2012 van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP, worden nader uiteengezet in de bijlagen aan dit voorstel.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het afgesplitste immo-bedrijfstak integraal ten laste komen van de bestaande BVBA VETO.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013, blijven integraal ten laste van de BVBA B.V,B.A. DE STOOP.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013 zowel ten laste van de BVBA B.V.B.A. DE STOOP als van de BVBA VETO en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.

Er zijn bij de diverse vennootschappen die aan de onderliggende partiële splitsing deelnemen geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aan de zaakvoerders van bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Aldus getekend:

THOVETO BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Tom De Stoop

Tegelijk hiermee neergelegd ; voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303875*

Neergelegd

04-07-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536433358

Benaming (voluit): VETO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim Taelman, geassocieerd notaris te Deerlijk op 2 juli 2013, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOVETO", met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Landergemstraat 36, BTW BE0888.010.056, RPR Kortrijk.

2) De heer DE STOOP Tom Charles, geboren te Kortrijk op 1 augustus 1973, en zijn echtgenote mevrouw ANCKAERT Veerle Zulma Maria, geboren te Tielt op 19 maart 1970, samen wonende te 8570 Anzegem, Landergemstraat 36.

onder de naam  VETO en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven,

in speciën :

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THOVETO, voornoemd, wordt ingeschreven op honderdvijfentactig (185) aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), die zij volledig volstort in speciën.

- door de huwgemeenschap tussen de heer Tom De Stoop en mevrouw Veerle Anckaert, beiden voornoemd, wordt ingeschreven op één (1) aandeel, hetzij voor honderd euro (¬ 100,00), die zij volledig volstorten in speciën.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE76 7380 3870 0695

bij KBC Bank te Waregem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 juni 2013 afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt : VETO.

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Eugène Bekaertlaan

14.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om veertien uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één oktober tot en met dertig

september daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van

volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders

zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met dertig september 2014.

Luik B - Vervolg

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2015.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één en benoemen tot zaakvoerder: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOVETO", met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Landergemstraat 36, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tom De Stoop, wonende te 8570 Anzegem, Landergemstraat 36, benoemd bij besluit van het bestuursorgaan van de BVBA THOVETO de dato 2 juli 2013, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en kan alleen optredend rechtsgeldig de vennootschap verbinden in handelingen en in rechte.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van

de zaakvoerder bezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er

niet toe verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechts-persoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. VOLMACHT FORMALITEITEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ROBAFISK, ondernemingsnummer 475.831.520 RPR Oudenaarde, met zetel te 9750 Zingem, Ouwegemsesteenweg 7, vertegen-woordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoon¬lijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitga¬ven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar op¬richting ten hare laste worden gelegd vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VETO

Adresse
EUGENE BEKAERTLAAN 14 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande