VETPHARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VETPHARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.331.991

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0474-014
27/09/2011
ÿþ"

~.

Mal 2.0

)N -

j:1 !NEERGELEGD

~

0 2. 99, 2011

TSBLAO

~ -_- -

RECHTBANKGMWANDEL KnRTRI,IK

Onciernemingsnr : 835 334 991

Benaming

(voluit) : VETPHARM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8870 Izegem, Oude lepersestraat 88

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-'LE Zonnebeke, op ZESENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND ELF "Geboekt zes bladen een verzending te IEPER de 30 augustus 2011 boek 176 blad 50 vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). Vr de E/A Inspecteur, (getekend) Picqueur Chr. ", dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

BENAMING: VETPHARM

- ZETEL: 8870 Izegem, Oude lepersestraat 88.

VENNOTEN : 1/de heer DE GUSSEM Joris Pieter, geboren te Izegem op 7 mei 1980, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 800507-139.08, echtgenoot van mevrouw Camerlynck Niki, wonende te 8870 Izegem, Oude lepersestraat 88 EN 2/de heer DE GUSSEM Maarten Steven Sigurd, geboren te Roeselare op 12 december 1975, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 751212-135.97, ongehuwd, wonende te 9880 Poeke, Knokstraat 38;

- DOEL : De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen, doch uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- de ontwikkeling, de import en export, de groot- en detailhandel, de productie, de toelevering en de distributie van allerlei biologische, farmaceutische, chemische, medische, diagnostische pakketten, veterinaire producten en alle andere goederen en zaken van dergelijke aard, dat zij naar het oordeel van de vennootschap en verband houdend met één van de voorgaande activiteiten gemakkelijk door de vennootschap kunnen worden geproduceerd of verhandeld.

verder zal de vennootschap onderzoek- en ontwikkelingswerk, marketing, promotionele, technische en veterinaire adviserende diensten verlenen met betrekking tot allerlei gezondheidsproducten en  diensten voor dieren, alsmede alle andere zaken verrichten die naar het oordeel van de bestuurders voordelig kunnen worden uitgevoerd door de vennootschap in verband met of als hulpmiddel tot de algemene activiteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag er zich toe beperken om te fungeren als holding vennootschap en om met dat oogmerk, ofwel in naam van de vennootschap ofwel in naam van een gevolmachtigde, waardepapieren te kopen en te houden zoals uitgegeven of gegarandeerd door een vennootschap of personen die activiteiten voeren in België of elders, alsook eender welke waardpapieren zoals uitgegeven door een overheid, een buitenlandse vorst, een regeringsvertegenwoordiger, een publiek orgaan, een publieke overheid, een hoogste municipale, lokale of andere dienaar waar ook ter wereld.

De vennootschap mag agentschappen, filialen en dochterondernemingen oprichten in België en daarbuiten. Daartoe mag de vennootschap samenwerken met, participeren in, of belangen houden in andere vennootschappen, rechtstreeks of onrechtstreeks op eender welke wijze.

De vennootschap mag zekerheden aanbieden om haar eigen verbintenissen of verbintenissen van derden te garanderen, onder andere door haar eigen goederen te hypothekeren of te verpanden, inclusief haar eigen activiteiten.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die geheel of gedeeltelijk kunnen bijdragen tot het bereiken ervan.

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting;

KAPITAAL : veertig duizend euro (40.000,00 EUR) verdeeld in vierhonderd gelijke delen zonder nominale, waarde maar een fractiewaarde van elk één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal. Op de 400 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door de heer De Gussem Joris ten belope van honderd aandelen; door de heer De Gussem Maarten ten belope van driehonderd aandelen.

Ieder aandeel werd volstort ten belope van vijfentwintig procent. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van tien duizend euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 MONITEUR

DIRECTI

111111

*11145646"

9 -09- 2

ISCH STA

BF_S~;JtJ

3ELG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

-+

" Voorbehouden - BESTUUR : Net bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Bij afwijking hiervan worden tot statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap : de heer DE GUSSEM Joris, voornoemd en die verklaart te aanvaarden EN de heer DE GUSSEM Maarten, voornoemd en die verklaart te aanvaarden.

aan het Belgisch Staatsblad De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel,met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen,welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel " overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er : a. twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren; b. meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, - deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

ALGEMENE VERGADERING : de eerste maandag van de maand juni om negen uur en voor de eerste maal in twee duizend en dertien;

BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het , zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot éénendertig december tweeduizend twaalf.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, " vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: l tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. , Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend

" volgens beslissing der algemene vergadering.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering beslist dat

het statuut van zaakvoerders en commissarissen onbezoldigd is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.











Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting



















Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.06.2016 16207-0414-014

Coordonnées
VETPHARM

Adresse
OUDE IEPERSESTRAAT 88 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande