VH-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VH-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.140.275

Publication

30/10/2012
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i VIII IIII I IIII I 51 I Iln IIII II

"121786*

NEERGELEGD ter GRIFFIE det

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdnáing Brugge)

op: 19 OKT. 2012

Gare'e

Ondernemingsnr : 849.140.275

Benaming

(voluit) : VH-IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A

(volledig .adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Michaël PIETERS met standplaats te Ninove op 17 oktober 2012 blijkt dat, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "VH-immo", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A ondememingsnummer 849.140.275 ontstaan uit de partiële splitsing vanuit de burgerlijke vennootschap onder: de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokortho", verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op elf september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het, Belgisch Staatsblad van tien oktober daarna, onder nummer 12167341. Sindsdien hebben geen statutenwijzigingen meer plaatsgevonden.

De enige vennoot aanwezig,navolgende beslissingen heeft genomen

Eerste beslissing: wijziging van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te wijzigen naar 9404 Aspelare, Melkbos, 52B,

Tweede beslissing: wijziging van de benaming van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap vanaf heden HEEREMAN ROOS zal dragen

Derde beslissing : ontslag aan de niet-statutaire zaakvoerder en benoeming van nieuwe niet-statutaire; zaakvoerder

De Heer Erik Van Holsbeeck wordt ontslagen als niet-statutaire zaakvoerder en ontvangt décharge en: kwijting voor zijn bestuur.

Mevrouw Rosa Heereman wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Haa( mandaat is onbezoldigd. Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling tot uitoefening van haar, mandaat.

Vierde beslissing: aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de artikelen 1, 2 en 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als: volgt:

1) Artikel 1 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de benaming

"HEEREMAN ROOS

2) Artikel 2, eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

" De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9404 Aspelare, Melkbos, 52 B

Vijfde beslissing: Machtiging tot coördinatie der statuten

De vergadering machtigt de instrumenterende notaris tot het opmaken van de gecoordineerde statuten van;

de vennootschap.

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijlage: expeditie statutenwijziging en coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



liai iiiiuuiiuiiiiiii

*12167341*

III

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti=

BRUGGE (Afdeling Brume) op:

o 1 OKT, 2012

gtelee

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0849 t4O275

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

VH-IMMO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (8301) Knokke-Heist (Heist), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A

PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP





Er blijkt uit uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 11 september 2012, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokortho" met zetel te (8301) Knokke-Heist (Helst), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3/A, telkens eenparig heeft beslist

1/ het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdvijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen op honderddrieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 153.592,01) door incorporatie van beschikbare reserves van een bedrag van honderdvijfendertigduizend euro (135.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe kapitaalsaandelen doch door verhoging van de fractiewaarde en om artikel 5 van de statuten hieraan aan te passen.

2/na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

3/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veerle Verdegem & C", te Gent, Coupure 714, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 10 september 2012 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing op te richten vennootschap. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8 BESLUITEN De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "VH-IMMO" vloeit voort uit de voorgenomen beslissing van de enige aandeelhouder van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO om de activiteiten van voornoemde vennootschap partieel te splitsen. Deze partiële splitsing za! doorgevoerd worden door inbreng van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, en deel uitmakend van het vermogen van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO aan de krachtens de voorgenomen partiële splitsing bij wijze van oprichting ontstane vennootschap BVBA VH-IMMO. Na de afsplitsing blijft de (overdragende) Burgerlijke vennootschap o.v.v, BVBA DOKORTHO voortbestaan enkel met de niet overgedragen bestanddelen.

Op 21 juni 2012 heeft de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVA DOKORTHO overeenkomstig artikel 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel tot partiële splitsing opgesteld. Dit voorstel tot partiële splitsing werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 27 juli 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 07 augustus 2012 onder nummer 12138491. Er werd geopteerd om de partiële splitsing door te voeren mits toepassing van de zogenaamde 'verkorte procedure', zoals voorzien in artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing door inbreng van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, aan de nieuw op te richten vennootschap BVBA VH-IMMO hierbij verwijzend naar het voormelde voorstel tot partiële splitsing.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng ln natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*De beschrijving van de inbreng in natura, activa- en passivabestanddelen die zijn toegewezen uit de partieel te splitsen vennootschap Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DOKORTHO, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 750 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VH-IMMO" in oprichting, elk met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal en met een uitgifteprijs van E 1.049,32 per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gent, 10 september 2012.

BVBA Veerie Verdegem en Co

Vertegenwoordigd door (volgend de handtekening) Veerie Verdegem Bedrijfsrevisor"

41 tot de partiële splitsing van de vennootschap, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door overgang in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VH-IMMO, van het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak van de vennootschap;

Het in onderhavige akte genoemde niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Deze overdracht omvat de onroerende goederen waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden in voormelde akte partiële splitsing beschreven zijn.

Deze onroerende goederen vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 Wetboek Vennootschappen).

a.ln een appartementsgebouw genaamd Residentie Duindoorn, te Knokke-Heist (Heist), Graaf d'Ursellaan 52, het appartement aangeduid en getekend 3A en de vijftig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw, daarin begrepen de grond, alsook alle inboedel er zich bevindend.

b.fn een complex genaamd residentie LEONARDO, te Zottegem, Grensstraat 8 (volgens titel Laurens De Metsstraat 50), het appartement genummerd HO en dertigihonderdvijftigsten in de bijzondere gemeenschappelijke delen in de fase D en dertig/duizendsten in de algemene gemeenschappelijke delen in de residentie LEONARDO, waaronder de grond, alsmede de staanplaats genummerd P13 met één/duizendste in de algemene gemeenschappelijke delen in de residentie LEONARDO, waaronder de grond.

c.Vijfennegentig procent onverdeeld aandeel in volte eigendom van : in het appartementsgebouw genaamd residentie Plateau-Apart, te Gent, Kortrijksepoortstraat 25, het appartement 1 en vijfentwintig/hondensten in de gemene delen waaronder de grond

d. De volledigheid tijdelijk vruchtgebruik (duurtijd 17 jaar te rekenen vanaf 14 mei 2008) van een onroerend goed te Gent, aan de Parklaan 17119.

De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting van de nieuwe vennootschap, hetgeen gebeurde.

De vergadering besliste met eenparigheid dat één VH-IMMO aandeel per Dokortho-aandeel zal worden toegekend aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO.

Het totale aantal VH-IMMO-aandelen dat zal worden toegekend is dus gelijk aan het aantal Dokortho-aandelen bestaande op de dag van de Buitengewone Algemene Vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO tot goedkeuring van de partiële splitsing, Er zal geen opleg in geld betaald worden aan de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKORTHO.

De vergadering besliste met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap VH-IMMO onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan op boekhoudkundig vlak vanaf 1 september 2012 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Aile verrichtingen vanaf 1 september 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven omschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap,

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar zoveel als nodig, wordt verwezen.

5/ OPRICHTING VAN DE BVBA 'VH-IMMO'

Goedkeuring van het ontwerp van de oprichtingsakte en statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VH-IMMO.

De algemene vergadering besliste met eenparigheid een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, met name VH-IMMO waarvan de zetel zal gevestigd worden te (8301) Knokke-Heist (Heist), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

naam : VH-IMMO

1 p~

} Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge - zetel : (8301) Knokke-Heist (Heist), Graaf d'Ursellaan 52 bus 3A

- doel : De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening, met alle middelen die haar het meest geschikt lijken, zoals vertegenwoordiging, import en export :

Alle roerende en financiële operaties en alle studies die betrekking hebben op alle onroerende goederen en rechten van oorsprong, door incorporatie of bestemming, alsook alle roerende goederen en/of rechten die daaruit voortvloeien, en alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële operaties, die hiermee  rechtstreeks of onrechtstreeks- te maken hebben zoals bijvoorbeeld, de aankoop, de tegeldemaking, de verkaveling, de ruil, de verbetering de gemeubelde of ongemeubelde verhuring, de verkoop, de afstand, het beheer, de omvorming, de opbouw of afbraak van alle roerende of onroerende goederen, de renovatie en/of opknappen van bestaande constructies, de onderneming van alle privé en andere werken, technische dossiers voor infrastructuurwerken.

Om de realisatie van haar doel gemakkelijker te maken, kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende operaties doen, die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk in verbinding staan met haar doel, en onder andere, belangen nemen door wijze van inbreng, fusie, splitsing, onderschrijving of elke andere wijze in alle ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, aansluitend, aanvullend of gewoonweg nuttig is voor de verwezenlijking van heel of een gedeelte van haar doel of nog van die aard om de ontwikkeling van haar onderneming te verbeteren, om haar basisproducten te verschaffen of het voortvloeien van deze producten te vergemakkelijken. De vennootschap mag eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap" wordt opgericht en bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieëndertigduizend tweehonderd negenentwintig euro tweeënengentig cent (133.229,92 EUR) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) toi en met nummer zevenhonderd vijftig (750).

Alle 750 aandelen stemmen overeen met inbreng in natura en zijn volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. - Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd,

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de statutaire zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen.

-het maatschappelijk jaar :loopt van één januari tot éénendertig december daaropvolgend. Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf de oprichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

leder jaar wordt de JAARVERGADERING gehouden de eerste maandag VAN DE MAAND juni om negentien UUR in de namiddag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering.

Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

. {

J ~r.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden

aan het Belgisch Staatsblad

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien aile vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

De wet regelt de gevallen waarin bij verlies van een deel van het kapitaal de algemene vergadering moet samengeroepen worden. Thans wordt dit geregeld door het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die-vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

De EERSTE JAARVERGADERING zal gehouden worden in 2014.

Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:

-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is,

-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-aktief moet worden verstaan ; het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief,

Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd.

Het saldo zat verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichters verklarden tevens te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur : de heer

VAN HOLSBEECK Erik Maria Arsène, geboren te Aalst op '28 maart 1959, wonende te Knokke (Helst), Graaf d'Ursellaan 52 --31A, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden.

De vergadering besliste met eenparigheid bijzondere volmacht te geven aan Fiscaal Consult, BVBA, accountantskantoor te Geraardsbergen, Astridlaan 40 of haar zaakvoerder de heer Jan De Smet-Van Damme en/of een medewerker van haar voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten naar aanleiding van de oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), ondernemingsloketten, BTW, boekhouding, fiscale administratie en andere.

6/ De algemene vergadering besliste met eenparigheid dat, ingevolge overdracht van de het niet voor een medische activiteit gebruikte deel van de vastgoedbedrijfstak, het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokortho verminderd is met honderddrieëndertigduizend tweehonderd negenentwintig euro tweeënnegentig cent (¬ 133.229,92) en dat het thans (na de splitsing) 20 362,09 euro bedraagt.

De algemene vergadering besliste niet eenparigheid de tekst van artikel vijf van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokortho te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend driehonderd tweeënzestig euro negen cent (¬ 20 362,09)."

7/ De vergadering verleent aan notaris Paul De Man alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Paul De Man (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte; bijzonder verslag van de oprichter en verslag bedrijfsrevisor

Op de laatele blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VH-IMMO

Adresse
GRAAF D'URSELLAAN 52, BUS 3A 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande