VHD IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VHD IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.005.809

Publication

12/03/2012
ÿþ"

Ale

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbias

Mort word 11.1

Luik -.B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 *12053888*

1111111111111111111

I T I



Ondernemingsnr : 8 4 4 0 0 5 8 0 9

Benaming

(voluit) : VHD IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8908 leper (Vlamertinge), Aernoud Porreyestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 16 februari 2012, ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de bvba "VERHUL$T-DEJONCKHEERE", met maatschappelijke zetel te 8908 leper (Vlamertinge), A. Porreyestraat 13, rechtspersonenregister nummer 0438.309.247, naar aanleiding van de partiële splitsing van de bvba "VERHULST-DEJONCKHEERE", conform het voorstel tot partiële splitsing dat werd opgesteld door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap op 10 december 2011, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te leper, op 19 december 2011, van welke nieuwe vennootschap de kenmerken luiden als volgt :

- de vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "VHD IMMO";

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8908 leper (Viamertinge), A. Porreyestraat 13.

- de vennootschap heeft tot doel : 1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. 2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. 3) Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. 4) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen. 5) Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies. 6) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ÇANK

ó1

28FEB,2012

Griffie / e rcg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/1.100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in natura van het partieel gesplitste vermogen van voormelde bvba "Verhulst-Dejonckheere", op basis van de boekoudkundige staat van de partieel gesplitste vennootschap afgesloten op 30 juni 2011, zoals deze inbreng is verantwoord in het bijzonder verslag van de oprichters en uiteengezet in het controleverslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin', te 8562 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, op 8 februari 2012, waarvan de besluiten luiden als volgt :

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA VHD IMMO middels partiële afsplitsing van de bedrijftak "beheer van een onroerend vermogen" van de BVBA VERHULST DEJONCKHEERE, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA VHD IMMO, kan ik besluiten dat : A. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA VERHULST-DEJONCKHEERE volgens het boekhoudkundig continui'teitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, B. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. C. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA VERHULST-DEJONCKHEERE bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. lk dien verder een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA VERHULST-DEJONCKHEERE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 200.204,12 EUR, bestaande uit geplaatst kapitaal voor een bedrag van 18.600,00 EUR, verhoogd met 181.604,12 EUR overige boekhoudkundige eigen vermogensbestanddelen. D. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 1.100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA VERHULST-DEJONCKHEERE in verhouding van 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

1k wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- de jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni om 18.30 uur. leder aandeel heeft recht op één stem.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. - Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Bij ontbinding van de vennootschap worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onmiddellijk na de oprichting werden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur : 1) de bvba "PAMATRI", met maatschappelijke zetel te 8908 leper (Viamertinge),

Hospitaalstraat 12, RPR 0832.483.989, voor wie aangeduid wordt ais vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Dejonckheere, wonende te 8908 leper (Vlamertinge), Hospitaalstraat 12, 2) de bvba "JOHNAD", met

fit

maatschappelijke zetel te 8908 leper (Vlamertinge), Poperingseweg 323, RPR 0809.220,124, voor wie' aangeduid wordt als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Verhuist, wonende te 8908 leper (Vlamertinge), Poperingseweg 323, 3) de bvba "VERHULST-UGILLE", met maatschappelijke zetel te 8908 leper (Viamertinge), Jan de Cerfstraat 33, RPR 0832,485.771, voor wie aangeduid wordt als vaste vertegenwoordiger de heer Mamik Verhuist, wonende te 8908 leper (Viamertinge), Jan de Cerfstraat 33, en 4) de bvba "JAVH", met maatschappelijke zetel te 8908 Ieper (Viamertinge), Poperingseweg 228, RPR 0832.487.553, voor wie aangeduid wordt als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Verhuist, wonende te 8908 leper (Vlamertinge), Poperingseweg 228, die allen verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is bezoldigd.

RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De comparanten hebben bijzondere volmacht verleend aan Trofisk bvba, Hundelgemsesteenweg 19 te 9820 Merelbeke, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel dienstig voor neerlegging ter griffie.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, verslag van de oprichters, verslag van de

bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VHD IMMO

Adresse
AERNOUD PORREYESTRAAT 13 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande