VICO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VICO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.428.676

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.01.2014, NGL 24.02.2014 14047-0106-013
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.04.2013, NGL 22.04.2013 13091-0592-013
12/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J1!!.!111111J11111

Oncle-,ie.rrinfpnr : pem 4ze , Bei-Fe.~ ir:g

(voue . VICO CONSULT

rv2'-kslrij

Neergelegd ter griffie val dO

rechtbank y

Brugge - deling te OOIT

°4, 3 o NOV. ettsi,.~.

OFtlUE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zeiel 8450 Bredene, Oude Kreekweg, 21

(volledig adiss)

Orderem ntîU: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 24.11.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: De Heer VIAENE Christophe Johan Albert, geboren te Oostende op 7 oktober 1976, rijksregisternummer 761007 093-05, wonende te 8450 Bredene, Oude Kreekweg, 21, en zijn echtgenote Mevrouw COENE Sandra Francine, geboren te Oostende op 22 februari 1978, rijksregisternummer 780222 214-02, wonende te 8450 Bredene, Oude Kreekweg, 21;

- Naam: "VICO CONSULT"

- Zetel: 8450 Bredene, Oude Kreekweg, 21;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met:

- Ondernemingen en organisaties optimaal te begeleiden in hun zoektocht naar (gesubsidieerde) oplossingen voor hun uitdagingen omtrent HR- en organisatietopics;

- Consultancy van en het begeleiden van personen / ondernemingen in de subsidiereglementering en subsidieaanvragen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van bemiddeling tussen de opdrachtgevers van de vennootschap en (interim) managers / personeel;

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van private arbeidsbemiddeling, zowel met betrekking tot tijdelijke of vaste aanwerving, projectwerk en detachering, assessments, outplacement als talent management, personeelsbeleid;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van overnamebemiddeling;

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van personeelsbeleid, human-resources en organisatiebeleid;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens:

I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,

Op de laatste blz. van Luik B ve'n N-aarrr en hoadanidheid 1ftee.n uz r., wurn&n: rer de notaris, feta) ti°a°7 c;o zarsotr»i(wn)

heveegd de reehtsperscc 1 re ï da,;z" en van derden re veriegent oor^1gei

t{~ d .faam en handtekening

4"

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP Paribas Fortis - Fintro) ten belope van 6.138 EUR door de Heer VIAENE Christophe, dien intekent op 99 aandelen en aldus nog 12.276 EUR dient te volstorten en ten belope van 62 EUR door Mevrouw COENE Sandra die intekent op 1 aandeel en aldus nog 124 EUR dient te volstorten.

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 14de april van elk jaar om 20H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

[ V tt

aor-

;S?YIOu:"etl

aar, het

Belgisch

fL5taa4sbiad

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de 14de april 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VIAENE Christophe Johan Albert, geboren te Oostende op 7 oktober 1976, rijksregistemummer

761007 093-05, wonende te 8450 Bredene, Oude Kreekweg, 21;

De Heer VIAENE Christophe, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraag/wijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: Het accountantskantoor Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VANDELANOTTE, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1B, samen met haar bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en aangestelden.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste b'z van, i.ii3C B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid t{ar! de instrumenterende ntlPat'l'a iletrj ^:;r-o(o)ti(en)

bevoegd de rechtspe,rsoon ten aanzien ven derden te z" crtegerm9rn,:diaert

Verso Naam er handtekening

Coordonnées
VICO CONSULT

Adresse
OUDE KREEKWEG 21 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande