VINBAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINBAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.773.675

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.06.2014 14153-0264-013
28/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302882*

Neergelegd

26-04-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VINBAR

0835773675

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 8510 Kortrijk, Joanna V. Konstantinopelstr(Mar) 8 Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 26 april

2011,

BLIJKT DAT:

Mevrouw VINDEVOGEL Muriël, geboren te Kortrijk op 6 november 1965, echtgenote van de heer BARBE

Christian Charles, wonend te 8510 Kortrijk, Joanna V. Konstantinopelstr(Mar) 8.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "VINBAR".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap stelt zich tot doel :

1) Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

2) Het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici.

3) De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

4) Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang en permanente dagopvang.

5) Het beheer, de bewaring, de valorisatie, de verhuur, aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening. De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

6) De aan- en verkoop, de huur- en verhuur, waardering en beheer van onroerende goederen voor eigen rekening.

7) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in vlees en vleeswaren, vlees van wild en gevogelte, bereide vleeswaren, diepgevroren vleeswaren, in vlees en visbereidingen en dit alles in de ruimste zin van het woord. Transport van voornoemde producten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

8) Versnijden van vlees en vis.

9) Vlees en vis verpakken bestemd voor invriezen en cartonneren.

10)Stockeren en diepvriezen van vlees- en visproducten.

De vennootschap zal alle nodige of nuttige onroerende of roerende verrichtingen mogen stellen voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De zetel is gevestigd te 8510 Kortrijk, Joanna V. Konstantinopelstr(Mar) 8 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volgestort ten belope van 12.400,00 ¬ .

Mevrouw Muriël Vindevogel heeft ingetekend op 250 aandelen voor in totaal 18.550,00 euro, volgestort tot beloop van 12.400,00 euro.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-0876857-17 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 april 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is mevrouw Muriël Vindevogel aangesteld voor onbepaalde duur:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 12.07.2016 16313-0555-012

Coordonnées
VINBAR

Adresse
JOANNA V. KONSTANTINOPELSTRAAT 8 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande