VINCERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.906.174

Publication

26/05/2014
ÿþf

Yk( 13.

"

mad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERUELEGD

ber

Be Sta

031161] I

II

1\A

ONITEURMG,F.

19 -05- 2`.11

SC1-1 STA -3

-9. 05, 2014

TBANK KOOP4ANDri . KORTR

....... ..

Ondernemingsnr 0440.906.174

Benaming (voluit) : VINCERE

(verkort):

Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Westlaan 466

8800 Roeselare

Onderwerp akte :CVBA: verhoging van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal - herbenoeming

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathieen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 30 april 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cobperatievê vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VINCERE', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Westlaan 466 dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

Verslag bedresrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER SAEYS & C°", te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, RPR Dendermonde, ondememingsnummer 0438.507.702, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE Bednifsrevisor  Réviseur d'entreprises", te 8840 Staden / Oostnieuwkerke, Roeselarestraat 8, RPR leper, ondernemingsnummer 0894.841.331, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van 900.000,00 EUR naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de CVBA Vincere bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet-betaalde reserves aan de vennoten van de CVBA Vincere.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 25 april 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in nature:

a. de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature ten belope van 900.000,00 EUR bestaat uit de aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. LMJ wensen te wijzen op het feit dat dit niet conform het advies van 2013/01 van de Raad van het Instituut van de Bedriffsrevisoren dd. 28/01/2013 is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e-Air 0011

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I.

Gedaan te Aalst,

op 28 april 2014

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrgsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bechiffsrevisor;

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - zaakvoerder'

Verslag bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

Neeriegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een

bedrag van negenhonderd duizend euro (¬ 900,000,00) om het te brengen van achttienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op negenhonderd achttienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 918.592,01) door inbreng in natura, door de bestaande vennoten in

verhouding tot hun respectievelijk totale aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar niet gelijke

verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Inbreng

Voornoemde vennoten verklaren uitdrukkelijk en elk afzonderlijk deel te nemen aan deze verhoging van het

vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal in verhouding tot hun huidige, voormelde aandelenbezit,

namelijk als volgt:

- voornoemde heer TITECA Vincent verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van achthonderdachtennegentig duizend vierhonderd vijftien euro vijftig cent (¬ 898.415,50), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 april 2014.

- voornoemde heer TITECA Emmanuel verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van zevenhonderdtweeënnegentig euro vijfentwintig cent (¬ 792,25), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 april 2014.

- voornoemde mevrouw DELOOF Maacfa verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van zevenhonderdtweeënnegentig euro vijfentwintig cent (¬ 792,25), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 april 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de door de vennoten verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbrengen.

Vergoeding

De vergadering beslist, in gemeen akkoord met de inbrengers, dat voormelde inbreng:

- gelet op het gegeven dat:

" de bestaande aandelen "zonder vermelding van nominale waarde zijn;

" alle vennoten duidelijk akkoord gaan met deze regeling;

- geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel. Algemene voorwaarden van de inbrena

Voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voornoemde inbrengers verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de voorgestelde kapitaalverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per bestaand aandeel.

Tussenkomst

Is alhier persoonlijk tussengekomen: mevrouw FOSSEZ Tineke Godelieve Guido, geboren te Roeselare op 25 mei 1973 (nummer identiteitskaart: 591.0310251.50 - rijksregisternummer: 73.05.25-012.30), echtgenote van voornoemde heer TITECA Vincent en met hem wonende, die, na voorlezing van het voorgaande, verklaart en bevestigt dat zij ermee instemt dat haar voornoemde echtgenoot, het hoger beschreven door hem ontvangen netto-dividend, hetwelk toebehoort aan de tussen hen bestaande huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 537 WIB92, inzonderheid op het 5e, 6e en 7e lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort

te komen.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1



behouden aan het Belgisch Staats bled

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2', beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden:

1' tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

20 tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15

van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar

dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het

tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of

toegekende dividenden:

tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2' tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct,

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct"

Tweede besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde verhoging van het vast gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van

de bestaande tekst van het punt "b. - het vast gedeelte" ervan door de hierna volgende tekst: "Het vast

gedeelte van het kapitaal bedraagt negenhonderdachttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent

(¬ 918.592,01).".

Derde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de herbenoeming van voornoemde

bestuurder, voor een termijn van zes jaar, ingaand op heden om aldus te eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar 2020.

De heer TITECA Vincent, voornoemd, verklaart alhier uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen

te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het hem toegewezen mandaat.

Vierde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de bestuurder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende nctaris om over te gaan tot het opmaken, onderteRenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmachten;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art 423 Wb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 423 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/12/2013 : KO121520
09/08/2013 : KO121520
10/06/2013 : KO121520
05/12/2012 : KO121520
14/12/2011 : KO121520
06/12/2010 : KO121520
21/01/2010 : KO121520
01/12/2009 : KO121520
09/09/2008 : KO121520
01/07/2008 : KO121520
19/02/2008 : KO121520
07/02/2007 : KO121520
24/01/2006 : KO121520
25/01/2005 : KO121520
13/01/2004 : KO121520
17/04/2003 : KO121520
04/02/2003 : KO121520
03/02/2003 : KO121520
24/10/2002 : KO121520
18/09/2002 : KO121520
31/08/2002 : KO121520
04/11/2015 : KO121520
05/11/2015 : KO121520
22/01/2002 : KO121520
16/12/2000 : KO121520
01/01/2000 : KO121520
26/01/1999 : KO121520
01/01/1997 : KO121520
06/12/1996 : KO121520
01/01/1993 : KO121520
01/01/1992 : KO121520
18/07/1990 : KO121520
18/10/2017 : KO121520

Coordonnées
VINCERE

Adresse
WESTLAAN 466 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande