VISAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VISAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.999.176

Publication

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 03.03.2014 14058-0323-010
28/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19. 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL Si % RIJK

Ondernarningsnr : 0843 999 176

Benaming

(vnluft) . VISAL

(verkortt

Rscnts}foren besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein Harelbekestraat 26 te 8531 Hulste

(volledig adresl

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Conform artikel 2 van de statuten, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Kortrijk dd. 22/02/2012 en verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad  08/03/2012 -- wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de Klein Harelbekestraat 26 te 8531 Hulste met ingang vanaf 01/02/2013 over te brengen naar "Spoorwegstraat 4 te 8770 Ingelmunster",

Ruben Viaene

Zaakvoerder



i III

s

*i3oaseve*



_ ~~'i'. _ _ r " ,e. ?ait 3. ÿn " J. 3' ; _ ! ,D"[ .: -3 . ra'

>,:,~g" -

08/03/2012
ÿþ[Ti;-~~~ ht

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

2 9 -01- 2012

ELGISCH STAATSSLA

V MI s

beh

aa

Be

Stal





=iaoazaas"





RECHTBANK KOOPHANDEL KGRiFF ii é1K

Ondernemingsnr : 8 tr I. 599 À /6

Benaming (voluit) :VISAL

ïË Onderwerp akte :BVBA: oprichting

;, Uit een akte verleden voor Meester Philippe DEFAUW, notaris met standplaats te Kortrijk op 20 februari 2012,; !i ter registratie aangeboden, blijkt er dat :

1. De heer VIAENE Ruben Bruno Paul Agnes ongehuwd, geboren te Izegem op negenentwintig julii negentienhonderd zevenentachtig, wonend te 8531 Harelbeke (Hulste), Klein Harelbekestraat 26,

2. De heer VIAENE Geert Marcel Maurits, geboren te Kortrijk op achttien juni negentienhonderd tweeënzestig,

:i echtgenoot van mevrouw Behaeghe Ann, wonend te 8531 Harelbeke (Hutste), Klein Harelbekestraat 26 ,l

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "VISAL" met;!

:: zetel te 8531 Harelbeke (Hutste) Klein Harelbekestraat 26 waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend; zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder;: nominale waarde, elk aandeel één honderd zesentachtigste (11186510) van het maatschappelijk kapitaalva

;i vertegenwoordigend. ,.

i De comparanten hebben verklaard als volgt in speciën op het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (e; 18.600,00) ingeschreven te hebben:

i; 1. de heer V1AENE Ruben heeft ingeschreven op honderd tachtig (180) aandelen aan de prijs van::

honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor het totale bedrag van achttienduizend euro (¬ s;

18.000,00); ,.

lI 2. De heer VIAENE Geert, heeft ingeschreven op zes (6) aandelen aan de prijs van honderd euro (¬ ;

,; 100,00) per aandeel, hetzij voor het totale bedrag van zeshonderd euro (¬ 600,00);

De inschrijvers hebben verklaard dat de aandelen waarop zij ingeschreven hebben elk voor een gelijk deel,;; li hetzij ten belope van één/derde (1/3) werden volstort door deponering van zesduizend tweehonderd euro (¬ ;: !: 6.200,00) op een bijzondere bankrekening bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van de besloten vennootschap;;

met beperkte aansprakelijkheid "VISAL" in oprichting, zoals blijkt uit het afgeleverde bankattest.

De statuten van de vennootschap bepalen onder meer hetgeen hierna volgt.: ., , . _ .

. Artikel 1.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "VISAL".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8531 Harelbeke (Hulste), Klein Harelbekestraat 26.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht worden,

mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland E

administratieve, of exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of verkoopkantoren oprichten.

: Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

;; Klein- en groothandel, aan- en verkoop van meubelen, woning- en slaapkamerinrichting en speelgoed.

ii De aankoop, ontwikkeling, afwerking, behandeling, uitrusting en verkoop van websites, software en alle; ;i mogelijke intemettoepassingen.

De afwerking, behandeling, uitrusting, verpakking, verzending, stookkering, laden en afladen en het beheer van: onderdelen van de meubel- & speelgoednijverheid en de handel in deze producten voor zowel voor eigen. rekening als voor rekening van derden.

i; De studie en het ontwerpen van samenstellings- en opbouwtechnieken van zelfbouwmeubelen en  speelgoed. De bewerking, de verkoop, de handel en de nijverheid van hout, houtderivaten en alle grondstoffen rechtstreeks, of onrechtstreeks dienstig voor de bouw en meubelnijverheid, onderhoud van meubelen, binnenhuisinrichting,;.

winkelinrichting, speelgoed en decoratie.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein Harelbekestraat 26

8531 Harelbeke (Hutste)

mod 11,1

De aanneming van alle openbare en private werken van meubilering en inrichting van alles wat hiermede direct of indirect in verband staat of van aard is het maatschappelijk doel te bevorderen of uitte breiden.

Het verrichten van nationaal en internationaal transport, te land, lucht en water, bevattende het vervoer van gelijk welke goederen en materialen, zowel in het binnen- als buitenland voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

Het uitvoeren van express-diensten, onder welke vorm ook, voor eigen rekening en voor rekening van derden Alle verrichtingen betreffende agentuur en consultancy

Administratiekantoor

Import en export

De aan- en verkoop van occasie wagens, heftrucks en alle rollend materieel Aankoop en verkoop van aile roerende en onroerende goederen

Commissiehandel

Inrichting van gebouwen voor eigen rekening als voor rekening van derden

Groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten, toiletartikelen, drogisterijartikelen, onderhoudsproducten, fantasiebijouterie, ijzerwaren, drukwerken, tijdschriften, kledij, snuisterijen en fantasieartikelen.

Het openen van een drankgelegenheid en/of het serveren van kleine eetwaren

Het openen van een gezondheidscentrum, fitnesscentrum of kinesitherapiecentrum

Het verhuren van automatische automaten, uitbating van freeshop

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, in oordeelkundig uit te' breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en / of effecten allerlei van vennootschappen en / of verenigingen.

Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of lèasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld en ingericht, Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgevingen, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies, de bemiddeling bij overname, tussenpersoon in alle handel, aile dienstverlening van bedrijven.

De vennootschap mag alle burgerlijk, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn 1 zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten,

Tevens heeft de vennootschap als doel:

Het uitbaten van een transportbedrijf

Het uitbaten, alsook het verhuren van vrachtwagens, lichte vrachtwagens, mixers, aanhangwagens, takelwagens en personenwagens. Dit vervoer kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitbaten van een garage en werkplaats voor algemene mechanieksmederij. Dit omvat onder meer; het aan- en verkopen, het onderhoud, de herstelling en het verhuur van alle voertuigen van welke aard ook en in hoofdzaak van autovoertuigen, vracht- & aanhangwagens, landbouwmachines, aannemersmaterieel, enz.

Alsook hiermee samengaande constructie en fabricage, de handel in nieuwe en tweedehands wagens en alle stukken en accessoires die met deze voertuigen samengaan; uitbaten van carrosserie en het lakspuiten alsook de handel in alle producten, materialen en installaties die verband houden met de garage en carrosserie; de aan- en verkoop van vaste en vloeibare brandstoffen en smeermiddelen, banden, enz.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening ; van derden op allerhande manieren en volgends de wijzen die haar best geschikt blijken,inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en huren en verhuren van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van vereffenaar in vennootschappen. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkaveten, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Voor- behouden aan hét BeIgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan flet ~3elgisch

Staatsblad



De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel, welk van aard zou zijn het bereiken ervan geheel of een deel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. Het optreden van middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak. De vennootschap kan zich borg stellen in het voordeel van derden, bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste vorm.

Algemene bouwwerken en aannemingen, grondwerken, kraanwerken, wegeniswerken, baanwerken, waterwerken, metsel- en betonwerken van alle aard, het leggen van industriële vloeren, het leggen van tegelvloeren en mozaiek, het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, alle plafonneer, cementeer-en pleisterwerken, alle isoleringwerken.

Handel in bouwstoffen van allerlei aard en zonder enige beperking.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186510) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 7.

De aandelen zijn op naam, Zij worden ingeschreven in het register van aandelen, dat op de zetel van de vennootschap zal gehouden worden, met de juiste aanduiding van ieder vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen en met de vermelding van de gedane stortingen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven door de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.

De aandelen zijn ondeelbaar, de vennootschap erkent enkel één eigenaar per aandeel.

Indien er meerdere rechthebbenden zijn van één aandeel of indien de eigendom van enig aandeel gesplitst is tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de zaakvoering het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkel persoon aangeduid werd als eigenaar of ais gezamenlijke volmachtdrager onder voorbehoud van de rechten toebehorend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot overeenkomstig de vennootschapswetgeving terzake.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van ,uur..: Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Artikel 17.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

` van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 19.

Ieder vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hijzelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 22.

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Artikel 23.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds, Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 24.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.'

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering za! de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer VIAENE Ruben, geboren te izegem op 29 juli 1987, wonende te 8531 Harelbeke (Hulste), Klein Harelbekestraat 26.

die uitdrukkelijk heeft verklaard dit hem toegekende mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd dat de uitoefening van betrokken functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig,

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Deze mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

OV ERGANGSBEPAL.ING EN.

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en zal eindigen op 30 september 2013.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdagvan de maand maart van het jaar 2.014. 3/ De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. 41 Comparanten verklaren dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt éénpang besloten voorlopig geen commissaris te benoemen. DELEGATIE VAN MACHTEN.

Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Rik NAESSENS, wonende te 8510 Marke, Abdis Agnesstraat 1, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van de oprichtingsakte dd 20/02/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 07.03.2015, NGL 09.03.2015 15059-0301-010

Coordonnées
VISAL

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 4 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande