VITA-008

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITA-008
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.785.853

Publication

15/04/2014
ÿþ [Te- Mur' Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-1. 04, 2014

Fegif,mgortrHAN DE I_ à>et.t.t.'

Ondernemingsnr: 0867.785.853

Benaming

(voluit) : VITA-008

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nieuwstraat 5, 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 24 maart 2014, geregistreerd drie bladen geen verzendingen op 25 maart 2014 te Roeselare, Reg 5 Boek 538 Blad 49 Vak 19 Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De E.A. Inspecteur bij delegatie Friedel Denys, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITA-008", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8860 Lendelede, Nieuwstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortriik met ondernemingsnummer 0867,785.853, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 3 maart 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van achthonderdduizend euro (E 800.000,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), in totaal zevenhonderdtwintigduizend euro (E 720.000,00) netto dividend..

TWEEDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders van 4 maart 2014 over de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de BV BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedriffsrevisorenkantaar, vertegenwoordigd door BV BVBA J. DEGRYSE, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, over de hierna vernielde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in nature ten belope van 720.000,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA VITA-008 bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Lieven Dejonckheere en mevrouw Marianne Priem.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%',

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 03/03/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

a. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.230 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA VITA-008 en warden toegekend aan de heer Lieven

Deionckheere voor 615 nieuwe aandelen en aan mevrouw Marianne Eriern voor 615 aanden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor- 1111111111,11.111111.111iii

behoude aan het Beigiscl

Staatsbii

1111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ve4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 5 maart 2014

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE bedrijfsrvisor

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse zaakvoerder"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 VVIB92)

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenhonderdtwintigduizend euro (E 720.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenhonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (« 738.600,00), door inbreng in natura van de vordering in rekening-courant van de vennoten uit voormelde dividenduitkering, met creatie en uitgifte van duizend tweehonderddertig (1.230) nieuwe aandelen van dezelfde scort als de bestaande aandelen.

inbreng

De vennoten verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van hun vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van zevenhonderdtwintigduizend euro (E 720.000,00), als volgt;

De heer Lieven Dejonckheere, voornoemd, verklaart in te schrijven op zeshonderd vijftien (615) aandelen door inbreng van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van driehonderdzestigduizend euro (¬ . 360.000,00);

- Mevrouw Marianne Priera, voornoemd, verklaart in te schrijven op zeshonderd vijftien (615) aandelen door inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

Je vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

Je hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en wordt geschat op zevenhonderdtwintigduizend euro (¬ 720.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

VIJFDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (E 738.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend negenhonderdvierenzeventig (1.974) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT Herformulering artikel 35

De vergadering besluit om de tekst van artikel 35 van de statuten te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel 35 door de tekst zoals vermeld in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, volgende artikelen van de statuten aan te passen:

- Artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 738.600,00). Het is verdeeld in duizend negenhonderdvierenzeventig (1.974) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend negenhonderdvierenzeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.9742'

Artikel vijfendertig van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

in geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet, zolang wettelijk vereist, aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zo de bevoegde voorzitter weigert over te gaan tot de bevestiging, zal hij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen."

ACHTSTE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvcerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 24 maart 2014;

- verslag van de zaakvoerder;

verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 21.10.2013 13634-0493-014
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 15.10.2012 12609-0452-015
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 07.10.2010 10573-0338-015
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 23.10.2009 09824-0137-015
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 23.09.2008 08742-0118-015
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 15.09.2007, NGL 20.09.2007 07728-0199-012
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 16.09.2006, NGL 28.09.2006 06813-4642-014
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 30.09.2015 15621-0539-014

Coordonnées
VITA-008

Adresse
NIEUWSTRAAT 5 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande