VITAVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITAVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.709.569

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 24.10.2013 13636-0166-015
11/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het aelgise Staatsbia









*13007714*

Ondernemingsnr : 0465.709.569

Benaming

(voluit) ; VITAVER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Witte Burg 28, 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Erie HIMPE  Annelles H1MPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te laper, op achttien december tweeduizend en Twaalf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt vier bladen geen verzendingen te leper de 27 dec 2012 boek 180 blad 52 vak 10, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). (getekend) Jean-Pierre Lemaire E.A, Inspecteur a.i.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft

Eerste besluit :

De vergadering stelt vast

a) dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, gedagtekend op zes december tweeduizend en twaalf, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura;

b) dat tevens aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt & C°", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, gedagtekend op één december tweeduizend en twaalf, over voormeld voorstel tot kapitaalverho-'ging en die daarbij besluit als volgt : "De inbreng in natura bestaat uit 639 aandelen NV "BIOVITA" tegen een vergoeding van 2.730 nieuw te creëren aandelen BVBA "VITAVER" door de heer Raf DE JONCKHEERE.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controle-normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfs-revisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

* De beschrijving van de inbreng In natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

* Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op zeshonderd zestienduizend negenhonderd euro (¬ 616.900,00) gebeurd is volgens verantwoorde normen, waarbij de bekomen inbrengwaarde tenminste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, te weten tweeduizend zevenhonderd dertig (2.730) volgestorte aandelen van de BVBA "VITAVER", die een kapitaalverhoging vertegenwoordigen van ¬ 616.900, uitgiftepremie inbegrepen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 1 december 2012."

Tweede besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeven en zestigduizend zevenhonderd en vier euro (¬ 67.704,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zes en tachtigduizend driehonderd en vier euro (¬ 86.304,00) door inbreng in natura (aandelen), mits creatie en uitgifte van tweeduizend zevenhonderd dertig (2.730) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderd zestienduizend negenhonderd euro (¬ 616.900,00),

Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

IrCLï,JI1.em.v .tee 46 RIME

RECHTBANK VAN menterat

3 t DEC. 20i2

VEU:d " ~~~,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

\foor-

behouden aat het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

inbegrepen een uitgiftepremie van vijfhonderd negen en veertigduizend honderd zesennegentig euro (¬ 549.196,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Beschrijving van de inbreng in natura

Door de Heer Raf De Jonckheere wordt de volle eigendom ingebracht van zeshonderd negenendertig (639) aandelen van de naamloze vennootschap "BIOVITA", met maatschappelijke zetel te 8900 laper, Oostkaai 60, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0438.537.691, bevoegde Rechtbank van Koophandel te leper.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Voormelde inbreng in natura door de Heer Raf De Jonckheere, voornoemd, heeft een totale waarde van zeshonderd zestienduizend negenhonderd euro (¬ 616.900,00).

Als vergoeding van deze inbreng door worden hem tweeduizend zevenhonderd dertig (2.730) volledig volstorte aandelen toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderd negen en veertigduizend honderd zesennegentig euro (¬ 549.196,00) om het te brengen van zes en tachtigduizend driehonderd en vier euro (¬ 86.304,00) op zeshonderd vijf en dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 635.500,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14.500,00) om het te brengen van zeshonderd vijf en dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 635.500,00) op zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie era uitgifte van nieuwe aandelen.

Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het tweede, derde en vierde besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst ; "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00), Het is verdeeld in drieduizend vierhonderd tachtig (3.480) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde besluit

De vergadering besluit de Heer Raf De Jonckheere, wonende te 8670 Koksijde, (Oostduinkerke), Witte Burg 28, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, en Mevrouw Ines Rommelaere, wonende te 8670 Koksijde, (Oostduinkerke), Witte Burg 28, te benoemen tot statutair zaakvoerder-opvolger.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering in artikel elf van de statuten de tweede paragraaf te schrappen en na de eerste paragraaf de volgende tekst toe te voegen : "De Heer Raf De Jonckheere wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Indien de Heer Raf De Jonckheere als zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard conform artikel 513 Burgerlijk Wetboek, onder voorlopig bewind wordt gesteld conform artikel 488bis Burgerlijk Wetboek, in overeenstemming met artikel 115 Burgerlijk Wetboek afwezig wordt verklaard, langdurig onbeschikbaar is of fysiek of geestelijk in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, dan eindigt zijn mandaat voor de duur van deze periode van onbekwaamverklaring, bewind, afwezigheid of fysieke/ geestelijke onmogelijkheid om het mandaat uit te oefenen,

Indien de Heer Raf De Jonckheere overleden is, teruggetreden is, zijn ontslag als zaakvoerder heeft gekregen of zich in de vorige paragraaf beschreven situatie bevindt, wordt hij in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van rechtswege opgevolgd door Mevrouw Ines Rommelaere,

De opvolgend zaakvoerder zal beschikken over de volheid van bevoegdheden met betrekking tot het beheer, bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap.

Bijkomende zaakvoerders kunnen enkel met eenparigheid van stemmen van de vennoten worden benoemd. Eenparig held van stemmen veronderstelt de aanwezigheid EN de stem van ieder van de vennoten.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparigheid van stemmen of met een meerderheid zoals vereist voor een statutenwijziging maar dan slechts om gewichtige redenen worden ontslaan. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid EN de stem van ieder van de vennoten,"

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-kapitaalverhoging

- verslag van de zaakvoerder betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Hlmpe te leper

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enp bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2012 : IEA004449
10/11/2011 : IEA004449
27/12/2010 : IEA004449
26/10/2010 : IEA004449
27/10/2009 : IEA004449
06/10/2008 : IEA004449
04/10/2007 : IEA004449
27/09/2006 : IEA004449
12/09/2005 : IEA004449
24/09/2004 : IEA004449
05/04/2004 : IEA004449
25/09/2003 : IEA004449
17/10/2002 : IEA004449
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0490-015
21/09/2000 : IE038364
31/03/1999 : IEA004449

Coordonnées
VITAVER

Adresse
WITTE BURG 28 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande