VITELLI32

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITELLI32
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.701.383

Publication

31/03/2014
ÿþmoCT11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden aan het Belgisch _

Staatsblad

177--M1ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGOTER GRIFFE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOFHANDELTE j

BRUME (AFDEl.INGBRIIGGE) op:

18 NAM (ngt 17egriffior.

0`d333



(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boskapeldreef 4

8750 Wingene

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - statuten - benoeming

170PRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Virginie Daems te Zedelgem op 17 maart 2014, voor registratie, blijkt de=

oprichting der BVBA' Vitelli32"

LENIGE VENNOOT : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Zwitsers recht Vitellis Sàrl,

met zetel te 1207 Genève (Zwitserland), Rue des Pierres-du-Niton 7.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Pierre-Philippe Rigaud te Genève (Zwitserland) op 24 mei 2013,

neergelegd in het handelsregister te Genève op 27 mei 2013.

2.NAAM en VORM :'Vitelli32", BVBA;

3.ZETEL: 8750 Wingene, Boskapeldreef 4

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft als doel, in binnen en buitenland, voor eigen rekening:

- Ontwerpen en vervaardigen van kleding en mode

- Tussenpersoon in de textielhandel

- Aan- en verkoop van textielproducten en kleding

- Import en export in kleding en mode

- Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

- Het verlenen van dienstprestaties van economisch aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daarin begrepen alle commissie- en makelaarsactiviteiten, activiteiten van tussenpersoon, makelaar of agent, het organiseren van commerciële manifestaties, handelsbeurzen en andere, het uitoefenen van consultancy-activiteiten. In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn er de verwezenlijkingen van te bevorderen of uit te breiden.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel;

6.MAATSCHAPPELUK KAPITAAL : ¬ 18.600,-, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 12.400,-en verdeeld in 186 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Zwitsers recht Vitellis Sàrl, met zetel te 1207 Genève (Zwitserland), Rue des Pierres-du-Niton 7 van 18.600,- euro, volstort ten

belope van 12.400,- euro, vergoed door 186 aandelen zonder nominale waarde, genummerd 1 tot 186.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht,,zeifs'indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde sï wist dát 'dé thandeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

-1

:; Ondernemingsnr :

O54

0

Benaming (voluit) : Vitelli32

;

i

11111!!,11111j11111111

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend ° waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de ', algemene kosten van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde donderdag van de maand november om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand november 2015 om 19.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.3AARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juni en eindigt op 31 mei van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31 mei 2015.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : de vennootschap Vitellis, voornoemd, die voor de uitoefening van het mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Karl Vannerem, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en verklaard heeft

niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 17 februari 2014, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VITELLI32

Adresse
BOSKAPELDREEF 4 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande