VITRUVIAN HOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITRUVIAN HOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.403.795

Publication

02/05/2012
ÿþm°d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v beh aa Be Stat I~EIVMMIWIII~IRIWIIIRI~wI NEERGELEGD ter GRIFFIE det 9CNITEUR B LGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TÉ

" iaoezsaa* ? -Oh- 2 2 BRUGGE (Afdeling Brugge)

'

.G SCH STAA SBLAD i 3 APR' Z0

- Gri ëg,trer

Ondememingsnr: 0845

40

795

Benaming (voluit) : Vitruvian House

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardplein 13

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 3`' april 2012, geregistreerd te Diksmuide (acht bladen, geen verzendingen) op 5 april 2012, boek 428, blad 32, vak 17, ontvangen vijfentwintig euro (25,00-EUR), getekend de e.a. inspecteur ai Van Walleghem C dat:

1° Door:

1) De heer VANNESTE Xavier Joseph Therese, zaakvoerder, geboren te Brugge op 4 februari 1980, ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Walplein 25.

2) Juffrouw VANNESTE Anne Paula Jacques, scheepsbouwarchitecte, geboren te Etterbeek op 20

' november 1981, ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Wijngaardplein 13.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: Vitruvian House.

;3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Wijngaardplein 13.

4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks,, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke; erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere ' tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening' van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband ' houdt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch e Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van . ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of , bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder' het toepassingsgebied van de kaderwet van 9 maart 9976 tot reglementering van de , beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur' geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

8. Organisatie van zeiltochten, huur en verhuur van boten, organisatie van promotionele en public-relations activiteiten op het water.

9. Trading in de meest ruime zin

' De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondememing te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

`5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro,

'en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

inbreng in geld door voornoemde heer Xavier VANNESTE, ten belope van negenduizend driehonderd (9.300) euro, waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, .volstort ten bedrage van drieduizend honderd (3.100) euro.

inbreng in geld door voornoemde juffrouw Anne VANNESTE, ten belope van negenduizend driehonderd (9.300) euro, waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen toegekend worden zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

nominale waarde vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste van .het maatschappelijk kapitaal, volstort ten bedrage van drieduizend honderd (3.100) euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal zesduizend tweehonderd (6.200) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 363-1033533-38, bij de ING i[ç, te Brugge geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 2 april 2012.

6° De duur; de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die

zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennotenlaandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurliikepersoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan , van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger,

" moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9° Verdeling van de winst -- aanleggen van reserves -- verdeling van het na vereffening ,overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zoia dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden,

Zij zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van elk jaar om 10 uur,

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op ' de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

EIK aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De beslissingen' worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de" wet-of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "VITRUVIAN HOUSE", verklaarden

de oprichters samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de

volgende besluiten:

Eerste boekiaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in juni tweeduizend en veertien.

Zaakvoerders: benoeming  aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze

vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, besloot de algemene

vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

- te benoemen tot zaakvoerder: juffrouw Anne Paula VANNESTE, voornoemd, die verklaarde dit , mandaat te aanvaarden, en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 15 en volgende van de statuten.

Benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder, juffrouw Anne VANNESTE, duidde aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: juffrouw Anne VANNESTE, die aanwezig was en verklaarde dit mandaat te aanvaarden, en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van haar machten, ingevolge Artikel 15 van de statuten, verklaarde de zaakvoerder de B.V.B.A, "TRIAccouNT" (en haar medewerkers), met zetel te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 287, als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden: het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B,T.W_-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondememingsloket alsook bij alle andere admjnistraties.

Deze lastgeving kan ten átien tijde worden ingetrokken.

,VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITRUVIAN HOUSE

Adresse
WIJNGAARDPLEIN 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande