VLAMYNCK MARC

Divers


Dénomination : VLAMYNCK MARC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 428.665.863

Publication

02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ilu Iu II II liii II1' II

*12115 950*

Nedergelegd ter griffie van ae

rechtbank van koo Brugge af ing

te Costencae

~Iz 21 Ni

Griffie 0e prrfrter

Ondernemingsnr : 0428.665.863

Benaming

(voluit) : VLAMYNCK MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Keibergstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-SLUITING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van. de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op negentien juni tweeduizend en twaalf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap VLAMYNCK MARC, met zetel te 8820 Torhout, Keibergstraat 15.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit vanaf heden, gezien de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben,

2. De vergadering verklaart dat de vennootschap "de facto" vereffend werd door haar zaakvoerder mevrouw Frida SAP, zaakvoerder, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat 15, zodat de vergadering dan ook beslist geen vereffenaar te benoemen. Zij wordt ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en haar wordt volledig kwijting verleend.

3, De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire venncotschap VLAMYNCK MARC opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

De vennoten verklaren gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zover als nodig, alle passiva te betalen.

Voor wat betreft de eventueel nog bestaande schulden aan derden, verklaren aile vennoten uitdrukkelijk: zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen zodat de sluiting van de vennootschap in geen opzicht in het nadeel zou: kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen toevertrouwd worden aan' voornoemde mevrouw Frida SAP, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal, nemen.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en't bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0428.665.863 Benaming

(vo¬ uit) : VLAMYNCK MARC

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP DIE DE VORM HEEFT AANGENOMEN VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KEIBERGSTRAAT 15 - 8820 TORHOUT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen de aandeelhouders van de Burgerlijke. Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Gewone Commanditaire Vennootschap Vlamynck Marc, in de zetel van de vennootschap, 8820 Torhout, Keibergstraat nr. 15, op 22 december tweeduizend en elf, onder het voorzitterschap van Dhr. Vlamynck Marc, zaakvoerder.

De voorzitter opent de vergadering om 14 uur en stelt gezien het beperkt aantal aandeelhouders geen stemopnemer, noch secretaris aan.

Zijn aanwezig :

- Dhr. Vlamynck Marc

- Mevr. Sap Frida

Het volledig kapitaal en de totaliteit van de aandelen zijn aanwezig. De voorzitter beslist dat de vergadering aldus geldig kan beslissen over de volgende punten van de agenda:

-Ontslag zaakvoerder per 31/12/2011

-Nieuwe benoeming vanaf 01/01/2012

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de heer Vlamynck Marc, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat 15 als zaakvoerder per 31/12/2011, en beslist tot de benoeming van Mevr. Sap Frida, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat 15 tot zaakvoerster per 1/01/2012.

Het mandaat van Mevr. Sap Frida zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Gezien de agenda uitgeput en afgewerkt is, wordt de vergadering gesloten om 14.30 uur, waar na voorlezing van huidig verslag, dit getekend wordt door de aanwezige aandeelhouders.

De zaakvoerder

Vlamynck Marc

Vo beha aan Belg Staat

12

iiiuMwuwui1~005i~wiu019uuinwu~inM

*

re'ct-ilbé:ek V~: i i i: t.~~" t"vi: ic \:~t

Bnigge  a~e + <.

, ~,

°° 2 6 011

Griffie 13e

Coordonnées
VLAMYNCK MARC

Adresse
KEIBERGSTRAAT 15 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande