VLIERHOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLIERHOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.934.725

Publication

20/01/2014
ÿþ~

)

Mod Word 11,1

D: p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUC BELGE

13 -01-

BE LGISCH ST

111111!1111t161111111

2014 NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

AATSBLALEIRUGGE AFDELING BRUGGE)

op: 2 7 DEÇJ0i3

Griffe° griffier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 795 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 23 december 2013, dat er een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1, Oprichters: Mevrouw CHRISTIAEN Carine en de Heer PACKO Kenny.

2. Naam en rechtsvorm: "VUERHOP, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Zetel: 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 795 bus 3

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel het opbouwen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap heeft als doel alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap heeft verder als doel:

- het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin.

- het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

5. Kapitaal: Bij de oprichting is het kapitaal vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd aandelen (300) met

stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een I driehonderdste

(1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening:

leder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en

statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf tan honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : VLIERHOF (verkort)

X543934725

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van LuiK B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de i 'men erende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9, Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, ai dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

Mevrouw Christiaen Carine voornoemd.

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten,

10. Benoemingen: Werd tot statutair zaakvoerder benoemd: Mevrouw Carine Christiaen, met woonplaats te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 74.

11, Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds vijf november tweeduizend en dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

12, Quasi-inbreng. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de inbreng in natura van één procent (1,00%) namelijk het vruchtgebruik en de blote eigendom op het geplaatst kapitaal en voor het overige, of twee miljoen negenhonderd zeventigduizend euro (¬ 2.970.000,00) te vergoeden door inschrijving in het tegoed op rekening-courant van de inbrengers bij wijze van quasi-inbreng (artikel 220 e.v. W. Venn.)

Voor zoveel als nodig verwijst zij naar het verslag van de bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vander Donskt  Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, alhier vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, op 23 december 2013 en verklaart met algemeenheid van stemmen deze vergoeding bij wijze van quasi-inbreng te bekrachtigen.

13. Volmacht; De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Accountancy & Tax Solutions, gevestigd te Grotesteenweg Zuid 39, 9052 Zwijnaarde, vertegenwoordigt door de Heer Gaétan Eechaut, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSELL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISC

Tegelijk hiermee neergelegd: Verstraeten & Roegiers , 220 en

afschrift van de akte; Geassocieerde notarissen

- uittreksel Burg. venn. O.V.V. BVBA

- verslag bedrijfsrevisor Kerkstraat 78

- bijzonder verslag van de oprichters inzake de inbreng i volgende W. Venn. 9120 VRASENE (Bevtre

natura @í0 TemA npEÀ` r`~o~'5

Tel 03-750 97 50 - Fax U3

info r@notarissenvrasene.be



: . r

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15553-0241-010

Coordonnées
VLIERHOF

Adresse
ZEEDIJK 795, BUS 3 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande