VOILES DU NORD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOILES DU NORD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.697.767

Publication

04/06/2012
ÿþ hlod word IM

Li In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12099340"

2 3 MEI 2012

lIi

.. G riffie

Ondernemingsnr ; 0834697767 Benaming

(voluit) : VOILES DU NORD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I laan, 188, 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder/Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van BVBA VOILES DU NORD de dato 11/05/2012 blijkt de benoeming als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf 02/01/2012 van BVBA V&D FASHION, met zetel te 8620 Nieuwpoort, Zeelaan, 1.

Blijkens proces-verbaal van de zitting van de zaakvoerders van BVBA V&D FASHION de dato 1110512012: blijkt de benoeming met ingang vanaf 02/01/2012 van de heer Christophe VANDENBUSSCHE, wonende te: 8620 Nieuwpoort, Albert 1 laan, 173 bus E0302 als vaste vertegenwoordiger van BVBA V&D FASH1ON voor het: uitoefenen van haar mandaat als zaakvoerder in de vennootschap BVBA VOILES DU NORD.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Christophe VANDENBUSSCHE,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301973*

Neergelegd

21-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VOILES DU NORD

0834697767

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 21 maart 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer VANDENBUSSCHE, Christophe Eric Paul, geboren te Kortrijk, op 9 april 1978, echtgenoot van Mevrouw Wendy Dekens, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 173 bus E302, en

2. Mevrouw DEKENS, Wendy Yvonne Yvette, geboren te Hasselt, op 1 maart

1978, echtgenote van de Heer Christophe Vandenbussche, wonende te 8620

Nieuwpoort, Albert I laan 173 bus E302.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "VOILES DU NORD .

Zetel : te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan, 188.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-groot- en kleinhandel in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer;

-groot- en kleinhandel in kunstvoorwerpen;

-groot- en kleinhandel in horloges en uurwerken, artikelen van edele metalen en

sieraden;

-groot- en kleinhandel in papierwaren, kantoor- en schoolbehoeften;

-groot- en kleinhandel in sport- en kampeerartikelen, fietsen, spelen en

speelgoed;

-groot- en kleinhandel in lederwaren en reisartikelen;

-groot- en kleinhandel in overige consumentenartikelen;

Dit alles in de meest ruime zin.

-alle studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en rechten, en

tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, verbouwing, aanpassing, huur en onderhuur, ruiling; verkoop, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen.

-het aankopen, verkopen en beheren van vaartuigen en aanhorigheden, het verhuren van zowel zeil- als motorboten, het optreden als verkoopmakelaar, het organiseren van wedstrijden en excursies op zee, het uitvoeren van onderhoudswerken aan vaartuigen.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I laan 188 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

In het geval het stellen van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om tien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 februari en eindigt op 31 januari van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

- door de Heer Christophe Vandenbussche, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen tegen de prijs van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van één/derde

- door Mevrouw Wendy Dekens, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen tegen de prijs van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van één/derde

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zes duizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf 21 maart 2011 tot 31 januari 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2013.

3. De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerders :

- de Heer Christophe Vandenbussche, voornoemd.

- Mevrouw Wendy Dekens, voornoemd.

Die beiden hun mandaat aanvaarden.

Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

4. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Heer Christophe Vandenbussche, voornoemd, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk. Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16543-0551-015

Coordonnées
VOILES DU NORD

Adresse
ALBERT I LAAN 188 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande