VOLENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.885.278

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.09.2013 13579-0415-014
26/01/2012
ÿþ Mod Word 1 i. s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte---.

Y~ïoÍ'ue::.'.e 1 Y TE)`. C" ,.T;,er11-1

~1,ELSS1Y7S9.i`.'t1

Vi-LA .S .UUrre.AEi EL

t s JAN. 2012

III III I11111IIIIIII I II*12024489* V vT =

Griffie



Ondernemingsnr : 0840.885.278

Benaming

(voluit) : Volens

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 14, 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming zaakvoerder, verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 10 november 2011 blijkt:

1.0m het ontslag van zaakvoerde de heer Fransisco VERMEERSCH (NN 74.01.05-219.28) te aanvaarden. Zijn ontslag gaat in op 10 november 2011.

2. Om de B.V.B.A. "KF INVEST" met maatschappelijke zetel te Veurne, Brugweg 6, ondernemingsnummer 0829.048.409 te benomen tot zaakvoerder vanaf 10 november 2011. B.V.B.A. "KF INVEST" wordt vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer ROHART Kim (NN 83.12.21-313.11).

3. Om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar ljzerdijk 74 te 8600 DIKSMUIDE Nieuwpoort, 10 november 2011

Fransisco VERMEERSCH Kim ROHART

Vastvertegenwoordiger en zaakvoerder

zaakvoerder van B.V.B.A. KF INVEST

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffifi!311JU

Vo

bobt aan Belç

Staat

r

ott-so 686- A8

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : VOLENS

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Zeedijk 14, 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor en ten kantore van notaris Peter De Baets te Koksijde, op 2/11/2011, blijkt dat; een vennootschap werd opgericht ingevolge splitsing van de bvba "Nolens Volens", met zetel te 8620; Nieuwpoort, Zeedijk 14, RPR Veurne 0888.195.643, met volgende kenmerken :

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "VOLENS".

2/ zetel: 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 14; RPR Veurne.

3/ duur: onbepaald.

4/ vennoot: de heer VERMEERSCH Fransisco Fransisca Ivonne, geboren te Veurne op vijf januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 58/0001.

5/ kapitaal: ¬ 94.513,84, volledig volstort door inbreng van een gedeelte van de activa en passiva van voormelde gesplitste vennootschap, als nader omschreven in het revisoraal verslag opgemaakt In toepassing van artikel 219, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, op dertig september laatst, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer : Vandewalle Peter, op basis van de vermogenstoestand van de gesplitste vennootschap per dertig juni; tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenhied van een geplande niet geldelijke inbreng bij de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid VOLENS, Zeedijk 14, 8620 Nieuwpoort, laat volgende conclusies toe:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2.De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de, bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3.De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van; duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4.De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78 § 2 van het KB van 30 januari 2001.

5.Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; VOLENS (tweede verkrijgende nieuw op te richten vennootschap) ingevolge de splitsing van de besloten' vennotoschap met beperkte aansprakelijkheid NOLENS VOLENS (af te splitsen vennootschap) en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6.De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 453 aandelen. Deze aandelen vormen de enige' vergoeding die wordt toegekend.

7.Wij willen er ten slotte aan herinneren dal onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen, betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

6/ samenstelling kapitaal: voormelde inbreng in natura vindt plaats tegen uitreiking van vierhonderd drieënvijftig (453) aandelen, volledig volgestort, van de nieuwe vennootschap aan de enige vennoot van de gesplitste vennootschap, voornoemde heer Vermeersch Fransisco, welke nieuwe aandelen onmiddellijk delen. in de winst van de opgerichte vennootschap, met inbegrip van de winst uit de verrichtingen die de gesplitste:

" vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan met betrekking tot het voormelde afgesplitste vermogen,: vanuit boekhoudkundig standpunt vanaf één juli tweeduizend en elf voor rekening van de nieuwe vennootschap. 7/ boekjaar: 1/1-31/12; eerste boekjaar tot 31/12/2012.

8/ aanleg reserves/winstverdeling/liquidatiesaldo: de bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van del algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar. Van deze nettowinst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van het vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap en voor de duur van de vennootschap werd beoemd : voornoemde heer Franciscus VERMEERSCH. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Overeenkomstig artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen werd geen commissaris aangesteld.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch

Staatsbiad

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

` De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

12/ gewone algemene vergadering: wordt elk jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in het bericht van bijeenroeping; indien de hierboven bepaalde datum een feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag; eerste gewone algemene vergadering in 2013.

13/ machtiging van :

- ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen en de inschrijving van inschrijving in het rechtspersonenregister.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy", met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij het ondernemingsloket, en overige administratieve besturen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter De Baets

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + revisoraal verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : R

---- ---- --- --- --- ---------- - ------ _....

ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0400-010

Coordonnées
VOLENS

Adresse
IJZERDIJK 74 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande