VOLKSCARS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VOLKSCARS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.124.252

Publication

15/07/2013
ÿþMod word 71.5

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111§1à1311111111

68*

wQaar9ei:.toG ti t>;

~ ~~"

rech

Bru , " _

Vr, ri ."e. " ' ái ~~~tii

e  :3 Ore i;:

Ondernemingsnr : 0837.124.252

Benaming

(voluit) : Volkscars

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Koning Albertstraat 159 - 8210 Veldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag 1 benoeming 1 zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 21 juni 2013 blijkt:

het ontslag van de heer Andy Trioen, wonende te 8210, Zedelgem, Groenestraat 44 A als zaakvoerder, met ingang vanaf 21 juni 2013. Hij wordt eveneens uitgesloten uit het kapitaal van de vennootschap wegens het niet naleven van artikel 11 van de statuten: concurentieverbod.

- het ontslag van de heer Marc Van Wichelen, wonende te 8820 Torhout, Hendrik Conciencestraat 55 als zaakvoerder met ingang vanaf 21 juni 2013. Hij treedt eveneens terug als vennoot van de vennootschap.

- Mevrouw Lindsey Vosselman, wonende te 8211 Aartrijke, Professor Nelisstraat 41 treedt toe als vennoot en verwerft 17 aandelen.

- De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 8211 Aartrijke, Professor Nelisstraat 41

Yves Berten zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011
ÿþ Motl 27

B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I IIII IIJJ 111111111111111 III DII III II IJi

" 11099158*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ~ ~ , À 24 " 1S2,,

Benaming

(votuit) : VOLKSCARS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Koning Albertstraat 159 - 8210 Veldegem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte de dato 30/05/2011, werd een vennootschap onder firma opgericht ais volgt

-hoofdelijke aansprakelijkheid vennoten a) de heer Yves Berten, wonende te 8210 Veldegem, Koning Albertstraat 159 en b) de heer Andy Trioen, wonende te 8210 Veldegem, Bosserijstraat 20 en c) de heer Marc Van Wichelen, wonende te 8820 Torhout, Hendrik Conciencestraat 55

- naam - firma: "VOLKSCARS"

- zetel: Koning ALbertstraat 159, 8210 Veldegem

- duur: de vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur

- zaakvoerder: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die verplicht een vennoot dient te zijn. De heer Yves Berten en de heer Andy Trioen, voornoemd, worden tot zaakvoerders benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de vergadering van de vennoten anders beslist. In dit geval kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoedingen van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

- kapitaal: het kapitaal bedraagt 50,00 euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, gevormd door volgende inbrengen in spreciën:

1. De heer Yves Berten, voornoemd, schrijft in op 33 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 1 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag van 33,00 euro in geld,

2. De heer Andy Trioen, voornoemd, schrijft in op 13 aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 1 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag van 13,00 euro in geld.

3. De heer Marc Van Wichelen, voornoemd, schrijft in op 4 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 1 euro per aandeel, hetzij een globaal bedrag van 4,00 euro in geld.

- boekjaar: het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar en het eerste vanaf de oprichting om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- bestemming en verdeling van het resultaat: de zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige documenten, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenierders deelname in het kapitaal van de vennootschap.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal van de vennootschap.

- vereffening: Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens ieders gerechtigheden in het kapitaal van de vennootschap.

Het eventuele nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

- volmacht: de hierna genoemde firma wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde , aan wie macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de adminstratie voor de Belasting over Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Pieter VandenBussche, Kortemarkstraat 204, 8820 Torhout.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Yves Berten

Zaakvoerder

! s /

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOLKSCARS

Adresse
PROFESSOR NELISSTRAAT 41 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande