VONDELS

Association sans but lucratif


Dénomination : VONDELS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.108.728

Publication

07/07/2014
ÿþ [ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111!11j1,1.1j11,1p11,11111111

Ondernemingsnr : 0415.108.728 Benaming

(voluit) : Diogenes

(verkort) :

Rechtsvorm : vzvv

Zetel: Dorpsstraat 22, 8952 Wulvergem

Onderwerp akte benoeming bestuurders en statutenwijziging

Met de Algemene Vergadering van 23 april 2014 werd beslist, met éénparigheid van stemmen, om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar.

Louis Sabbe, St.-Amandsplein 20 bus11, 8500 Kortrijk

Het ontslag van onderstaande bestuurders werd aanvaard, met éénparigheid van stemmen.

Henriette Clarisse, Steenakker 4 bus 1, 8940 Wervik

Marcel Vandamme, Walkurenstraat 57, 8800 Roeselare

Willy Vandamme,

voorzitter

tegelijk hierbij neergelegd:

-afschrift van de Algemene Vergadering van 23 april 2014.

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbie

Op.de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

03/09/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t4alik,BeP

Mao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch,Staat.- blad bekend te maken kopie

na neerlegging van de ak ifilEto

2 3 AUG. 2013

Griffie

*13135797*

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.108.726

Benaming

(voluit) : Diogenes

(verkort)

Rechtsvorm ; vzw

Zetel : Dorpsstraat 22 , 8952 Wuivergem

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Met de Algemene Vergadering van 17 april 2013 werd beslist, met éénparigheid van stemmen, om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar .

Het mandaat van Eric Van Parys, Marcel Vandamme en Willy Vandamme als bestuurders loopt met deze gewone jaarvergadering ten einde. De algemene vergadering is met éénparigheid van stemmen akkoord om voor een periode van zes jaar tot 2019 ais bestuurder aan te stellen:

-Willy Vandamme, Poststraat 10, 8630 Wevelgem, Gullegem

-Marcel Vandamme, Walkurenstraat 57, 8800 Roeselare

-Eric Van Parys, Rijksweg 109, 8710 Wielsbeke

Willy Vandamme,

voorzitter

Tegelijk hierbij neergelegd

-afschrift van de algemene vergadering van 17 maart 2013

-gecoördineerde statuten

16/12/2014
ÿþ'Y 7 H10D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11111111

9223538*

Ondernemingsnr : 0415.108,728

Benaming

(voluit) : Diogenes

2014

(verkort) : VZW

Rechtsvorm : Dorpsstraat 22, 8952 Heuvelland

Zetel :

Onderwerp akte : Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

HOOFDSTUK 1: DE VERENIGING

Art, 1. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk in de zin van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen.

Art. 2. De naam van de vereniging luidt Vondels.

Art. 3. De vereniging heeft haar zetel te Ter Waarde 45, 8900 leper

in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

HOOFDSTUK 2: DOEL VAN DE VERENIGING

Art, 4. De vereniging heeft als doel een gediversifieerd aanbod uit te bouwen voor mensen met beperkingen. Daartoe wordt een duurzaam en ecologisch werkende organisatie uitgebouwd die, bij wijze van voorbeeld, dagbesteding organiseert of mensen begeleidt op vlak van wonen.

Art. 5. De vereniging zal aile roerende en onroerende goederen nodig voor de verwezenlijking van haar doel, mogen bezitten, hetzij in eigendom, hetzij in vruchtgebruik

HOOFDSTUK 3: RE LEDEN

Art. 6. Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt maar mag nooit minder zijn dan zeven.

Art. 7. De bevoegdheid nieuwe leden aan te nemen komt uitsluitend toe aan de algemene vergadering, op voordracht van de Raad van Bestuur.

Art. 8. Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen na een gewone door de voorzitter voor ontvangst ondertekende brief of per aangetekend schrijven.

Art. 9. De algemene vergadering kan een lid uitsluiten met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De uitsluiting van een lid moet als punt op de agenda voorkomen en het lid moet uitgenodigd worden om gehoord te worden en zijn recht van verdediging uit te oefenen.

Art. 10. De leden zijn tot geen bijdrage verplicht,

Art, 11. Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op

grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~ f i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door overlijden van het lid of, ingeval het lid een rechtspersoon is, door haar ontbinding, faillissement, fusie of splitsing.

HOOFDSTUK 4: DE ALGEMENE VERGADERING

Art. 12. De algemene vergadering heeft de machten die haar uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn verleend.

Art. 13. De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of zijn gevolmachtigde.

Ieder lid kan zich op de algemene vergadering door een ander lid, drager van een geschreven volmacht, laten vertegenwoordigen. Eenzelfde lid kan nooit meer dan één volmacht hebben.

Een lid dat drie opeenvolgende algemene vergaderingen, zonder enige verontschuldiging, niet aanwezig is, wordt beschouwd als ontslagnemend.

Art. 14. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens als het doel van de vereniging dat vereist.

Ze komt minstens één maal per jaar samen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, Ze keurt ook de begroting voor het komend jaar goed.

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen per gewone brief, per fax, per e-mail of andere digitale middelen en ondertekend door de voorzitter van de vereniging in naam van de raad van bestuur, Die uitnodiging wordt minstens 8 dagen voor de datum van de algemene vergadering aan elk lid verstuurd.

Art. 15. De raad van bestuur moet de algemene vergadering bijeenroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer ten minste één vijfde van de statutaire leden het vraagt en dit binnen de 21 dagen na het verzoek.

De bijeenroeping op verzoek van één vijfde van de leden gebeurt per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld.

De vergadering moet doorgaan binnen de 40 dagen na het verzoek.

Op ieder ogenblik kan de raad van bestuur een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Art. 16. De agenda van de algemene vergadering wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Ieder lid is gerechtigd één of meer punten op de agenda te laten plaatsen op voorwaarde dat zijn verzoek minstens 5 dagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur wordt overhandigd. Enkel de tijdig ingebrachte agendapunten worden behandeld.

Art. 17. De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen als de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, tenzij de statuten of de wet het anders voorzien.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering of van het lid dat hem vervangt doorslaggevend.

Indien op de algemene vergadering niet de vereiste helft van de leden aanwezig is, wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 18. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, de secretaris en de leden die erom verzoeken.

Ze worden opgenomen en in een bijzonder register dat op de zetel van de vereniging kan ingezien worden door de leden en belanghebbende derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

M00 2,2

Het inzagerecht van belanghebbende derden is onderworpen aan de geschreven toelating van de voorzitter van de raad van bestuur.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK 5: RAAD VAN BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 19. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens zes leden van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd door de leden van de algemene vergadering. Hun mandaat is voor een aaneengesloten periode van vier jaar. Het mandaat is verlengbaar. Elk lid kan zich kandidaat stellen voor de functie van bestuurder.

Een mandaat in de raad van bestuur is steeds onbezoldigd.

Art. 20. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige en de vertegenwoordigde leden.

Iedere bestuurder kan zelf ook ontslag nemen na een gewone door de Voorzitter voor ontvangst ondertekende brief of per aangetekend schrijven.

Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. ln dit geval moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de betrokken bestuurder te voorzien. Betrokken bestuurder wordt daarvan schriftelijk in kennis gesteld.

Art. 21, De raad van bestuur benoemt onder de bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Ingeval de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder.

Art. 22. De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter of zijn vervanger in de volgorde van art. 21, bij

gewone brief en aangetekend in de situaties zoals voorzien in art. 23.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of op de in de oproepingsbrief vermelde plaats.

Art. 23. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd. De op de vergadering aanwezigen worden op de gewone manier uitgenodigd. De afwezige bestuurders worden bij aangetekend schrijven uitgenodigd. De op deze vergadering genomen beslissingen zijn geldig, ongeacht het aantal aanwezigen, wat betreft de punten der dagorde die op de dagorde van de vorige vergadering stonden.

Een bestuurder kan zich op de bijeenkomst ervan laten vertegenwoordigen door een ander bestuurder, drager van een geschreven volmacht. Eenzelfde bestuurder mag nooit meer dan één volmacht hebben.

Wanneer iemand van de aanwezige bestuurders erom vraagt, gebeurt de stemming geheim.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij schriftelijk akkoord van 213 van de bestuurders, na beraadslaging.

Art, 24. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem vervangt beslissend, tenzij in geval van geheime stemming, waar bij staking van stemmen het voorstel verworpen wordt,

Art. 25. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris en ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Art. 26. De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die de wet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering.

Art. 27. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in aile buitengerechtelijke en gerechtelijke handelingen.

De raad van bestuur kan de voorzitter en secretaris of hun vervangers, die gezamenlijk handelen, mandateren om de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig te vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOE7 2,2

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

HOOFDSTUK 6: AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS EN DAGELIJKS BESTUUR

Art, 28, De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW.

Art. 29. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten.

HOOFDSTUK 7: BEGROTINGEN - REKENINGEN - CONTROLE

Art, 30. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

HOOFDSTUK 8: ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 31. De ontbinding van de vereniging is onderworpen aan de wettelijke regels.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en de

bestemming die aan het vermogen moet worden gegeven,

Het vermogen moet overgemaakt worden aan een vzw met een gelijkaardig doel in de streek.

HOOFSTUK 9: SLOTBEPALINGEN

Art, 32. De raad van bestuur legt aan de algemene vergadering een huishoudelijk reglement voor waarvan de inhoud evenwel niet mag afwijken van of strijdig zijn met deze statuten. Dit huishoudelijk reglement kan door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden worden gewijzigd,

De algemene vergadering van 04112!2014 neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders:

Wallays Felicien, Kuurnestraat 30, 8531 Harelbeke-Hulste, geboren op 26/11/1943, te Dadizele Van de Walle Christiane, Sluizenkaai 39, 8930 Menen, geboren op 13/11/1952, te Wilrijk

De algemene vergadering van 04/12/2014 heeft tot bestuurders benoemd:

Vanbeselaere Jan, Frezenbergstraat 18, 8900 leper, geboren op 01/12/1953, te leper Moeyaert Wim, Oude Veurnestraat 49 glva, 8900 leper, geboren op 2210511977, te Poperinge Descamps Luc, Bikschotestraat 12, 8920 Langemark, geboren op 17/05/1959, te leper Vanlangendonck Geert, Dikkebusseweg 19, 8900 leper, geboren op 08/02/1958, te Menen Seys Frank, Landingstraat 23, 8908 leper, geboren op 16!0511962, te leper Decoster Luc, Crescendostraat 22, 8900 leper, geboren op 07/06/1956, te Roeselare Ulburghs Yvo, Komenwegelke 4, 8940 Wervik, geboren op 13/05/1948, te Hasselt Lafaut Gerard, Vliet 24, 9961 Boekhoute, geboren op 05/02/1950, te Sint Kruis Winkel

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld:

Vandamme Witly, Poststraat 10, 8560 Gullegem, geboren op 30/0611945, te Gullegem Cappella Jacques, Vinkestraat 97, 8560 Wevelgem, geboren op 1010811949, te Kortrijk Vandewalle Christine, Koeksken 13a, 8531 Bavikhove, geboren op 17/06/1961, te Kortrijk Van Dierdonck Bert, Rekkemsestraat 249, te 8510 Marke, geboren op 1610911950, te Tielt Van Parys Eric, Rijksweg 109, 8710 Wielsbeke, geboren op 23/10/1958, te Kortrijk Verhaeghe Rita, Goudbergstraat 117, 8560 Wevelgem, geboren op 15/08/1948, te Kortrijk Sabbe Louis, Sint-Amandplein 20 b11, 8500 Kortrijk, geboren op 25/04/1987, te Kortrijk Vanbeselaere Jan, Frezenbergstraat 18, 8900 leper, geboren op 01/12/1953, te leper Moeyaert Wim, Oude Veurnestraat 49 glva, 8900 leper, geboren op 22/05/1977, te Poperinge Descamps Luc, Bikschotestraat 12, 8920 Langemark, geboren op 17/05/1959, te leper Vanlangendonck Geert, Dikkebusseweg 19, 8900 leper, geboren op 0810211958, te Menen

b

0 b

M00 2,2

Voor Luik B - Vervolg

behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend.

De raad van bestuur duidt dhr, Vandamme Willy aan om alle plichten inzake neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te vervullen.

Te leper, op 04/12/2014

Vandamme Willy

Voorzitter

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Seys Frank, Landingstraat 23, 8908 leper, geboren op 16/05/1962, te leper

Decoster Luc, Crescendostraat 22, 8900 leper, geboren op 0710611956, te Roeselare Ulburghs Yvo, Komenwegelke 4, 8940 Wervik, geboren op 1310511948, te Hasselt Lafaut Gerard, Vliet 24, 9961 Boekhoute, geboren op 05/02/1950, te Sint Kruis Winkel

Biitagen titi het Butgisch Stiu[t3 tâtt 16f12i2Ot4 - Annexes dil M niteur-GèTgë

24/02/2015
ÿþMOD 2.2

ri14._ ` P'. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111111111,111111111

Ondernemingsnr : 0415.108.728

Benaming

(voluit) : Vondels

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ter Waarde 45, 8900 leper

Onderwerp akte : benoeming voorzitter, secretaris en ondervoorzitter

Met de Raad van Bestuur van 19/01/2015 werd overgegaan tot de benoeming van

Willy Vandamme, als voorzitter van de Raad van Bestuur (RR 450630-279-02) Albert Van Dierdonck, als secretaris van de Raad van Bestuur(RR 500916-011-40) Yvo Ulburghs, als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur(RR 480513-167-78)

Willy Vandamme,

voorzitter

tegelijk hierbij neergelegd:

-acte betreffende de personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/04/2011
ÿþ LuL MOD 2.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 11I 01110! lII 1 I III I 1111110 N

behouder *11056358*

aan het

Belgisch

Staatsblac





Ondernemingsnr : 0415.108.728 Benaming

(voluit) : Diogenes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel :.Dorpsstraat 22, 8952 Wulvergem

Onderwerp akte : benoeming bestuurders en statutenwijziging

Met de AlgemeneVergadering van 16 maart 2011 werd beslist, met éénparigheid van stemmen, om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar.

Christine Vandewalle, Koeksken 13A, 8531 Bavikhove

Cappelle Jacques, Vinkestraat 97, 8560 Wevelgem

Clarisse Henriette, Steenakker 4 bus 1, 8940 Wervik

Willy Vandamme,

voorzitter

tegelijk hierbij neergelegd:

-afschrift van de Algemene Vergadering van 16 maart 2011

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter g.jftie



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111

*15092159*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.108.728

Benaming

(voluit) : Vondels

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ter Waarde 45, 8900 leper

Onderwerp akte : wijziging in raad van bestuur - benoeming bedrijfsrevisor - commissaris -

Met de Algemene Vergadering van 1 juni 2015 werd, met éénparigheid van stemmen, de verlenging van het mandaat als bestuurder aanvaard van Rita Verhaeghe, Goudbergstraat 117 te Wevelgem, voor 4 jaar,

Benoeming Bedrijfsrevisor (mandaat boeklaren 2015-2016-2017)

De A.V. beslist om Vandelanotte Bedrijfsrevisoren cvba, President Kennedypark la, te 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door Francis Rysman, te benoemen als commissaris voor de boekjaren die afsluiten op 31 december 2015, 2016 en 2017,

Willy Vandamme,

voorzitter

tegelijk hierbij neergelegd :

-afschrift van de algemene vergadering van 1 juni 2015

Coordonnées
VONDELS

Adresse
TER WAARDE 45 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande