VOOR ONS VOLK


Dénomination : VOOR ONS VOLK
Forme juridique :
N° entreprise : 402.773.296

Publication

23/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111\tRIBMI

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : VOOR ONS VOLK (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8700 Tielt, Stationsplein 3/8 (volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door overneming

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

11 ititi 2014

Griffie

De griffier

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op zestien mei tweeduizend en veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap Voor Ons Volk, waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Stationsplein 3/B, de volgende besluiten heeft genomen:

1. Fusievoorstel en verslagen

Onderzoek van de documenten en verslagen, die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders werden

gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

a)het door de raden van bestuur van de over te nemen vennootschap en van de overnemende

vennootschap opgestelde fusievoorstel;

h)de overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen,

namelijk:

 het fusieverslag van de raad van bestuur over het voorgelegde fusievoorstel;

 controleverslag van de commissaris over het fusievoorstel.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda,

aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten,

volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van:

 het fusieverslag van de raad van bestuur over het voorgelegde fusievoorstel;

 het controleverslag van de commissaris over het fusievoorstel.

2. Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap De Meiboom  Eigen Huis met zetel te 8800 Roeselare, Torenstraat 2 en dit overeenkomstig de in he fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die Wijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van 110.820 nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap. De nieuwe aandelen categorie D zijn volstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aandelen van de gefuseerde vennootschap waar ze uit voortkomen.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014 en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de fusie.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

3. Splitsing van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestaande aandelen van de vennootschap worden gesplitst in zes aandelen waarbij de nominale waarde van de aandelen wordt geschrapt om over te stappen naar aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal wordt aldus vertegenwoordigd door 110.820 aandelen met elk een fractiewaarde van 4,13 euro.

4, Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 80 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap,

5. Omschrijving van het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de volgende activa en passiva bevat, op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat,

A. Algemene beschrijving

...

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (art. 683 WA/enn.):.

1. Omschrijving volgens titel:

Stad Tielt - derde afdeling

In een appartementscomplex genaamd Residentie Delvaux, gelegen Stationsplein te 8700 Tielt, thans

bekend ten kadaster onder Tielt, derde afdeling, sectie I, nummer 559/E, met een oppervlakte van 2971 m2

volgens huidig kadaster;

De Winkelruimte A.0,1.4. op de gelijkvloerse verdieping in het appartementsgebouw blok A, getekend op het

uitvoeringsplan "4",

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de winkelruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijfenveertig/tienduizendsten

(145/10.000sten) van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

De Winkelruimte A.0.1.5. op de gelijkvloerse verdieping in het appartementsgebouw blok A, getekend op het

uitvoeringsplan "5",

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de winkelruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderddertig/tienduizendsten (230/10.000sten)

van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

De garage D.0.1.8 in het garagegebouw blok D, getekend op het plan "8"

Hierin zijn begrepen:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte en de garagepoort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/tienduizendsten (15/10.000sten) van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

5bis Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het reohtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0402.773.296, vrij en onbelast is van aile in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft, behalve de kredietovereenkomsten met de banken Belfius en BNP Paribas Fortis.

5ter Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling =Vent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

A J,

, " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van aile overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen. De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal aile transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zef op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voorivioeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

6 Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich meebrengt:

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2.de aandeelhouders/vennoten van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders/vennoten van de overnemende vennootschap,

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

7 Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap,

8 Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a)orn alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht 110.820 nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d)in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van elle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

9 Volmacht

De vergadering verleent geen bijzondere volmacht.

10 Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1/00r-

beoudel

aan het Belgisch Staatsblad

- expeditie proces-verbaal

verslag van het bestuursorgaan

verslag commissaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Be

Sta:

i di VIII



1 0 5801*

NE ERGk,LU3D TER GI;HFêl'É

RZCHTBANI" C VAN ,@LOOPMttPdDEL ~

1Pr iGGE OP .g 7 NkkkÏ 2014 fla~ 1-tnnM{}ririlor

Griffie

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : Voor ons Volk

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap, sociale kredietmaatschappij erkend door de Vlaamse Regering onder nummer 74

Zetel : Stationsstraat 3 - B te 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders + ontslag bestuurder Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 9 maart 2013:

de heer Willy Claerhout wenst zijn mandaat van bestuurder ter beschikking te stellen. Het ontslag werd aanvaard.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergedering van 8 maart 2014;

de mevrouwen Trees Dumortier en Christiaene Vierstraete worden herbenoemd als bestuurder voor een periode van vier jaar,

de algemene vergadering bekrachtigt de aanstelling tot bestuurder van de heer Marc Lattré voor een periode van vier jaar.

Opgemaakt te Tielt, 26/03/2014

Marc Lattré

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2014
ÿþModWod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter g

II I II 1111 II HIIIIH' II

*14068445*

NEERGELEOD TEP GR1FFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUME (AEDEL(NG MME)

op: 14 MAU 2014

Griffie Do galet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : VOOR ONS VOLK

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Stationsplein, 3B, 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel (artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van NV VOOR ONS VOLK deelt mee dat een fusievoorstel werd neergelegd inzake de fusie door overneming van NV VOOR ONS VOLK door NV DE MEIBOOM-EIGEN HUIS,

Uittreksel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De overnemende vennootschap

NV DE MEIBOOM  EIGEN HUIS

8800 Roeselare, Torenstraat, 2

De vennootschap heeft tot doel:

§1 De vennootschap is een door de Vlaamse regering erkende kredietmaatschapplj in toepassing van art. 78 van de Vlaamse Wooncode. Het uitsluitend maatschappelijk doel is het toekennen en beheren van sociale leningen voor het bouwen, kopen, verbouwen of behouden van een bescheiden woning ten behoeve van natuurlijke personen die geen andere woning in voile eigendom bezitten en die de woning zelf bewonen of zullen bewonen.

De erkende kredietmaatschappij zef dit doel nastreven met in acht name van de voorwaarden voor erkenning en toezicht gesteld door de Vlaamse regering zowel in verband met de werking van de erkende kredietmaatschappij als met de voorwaarden waaraan de ontlener, de bescheiden woning en de lening dienen te voldoen,

Binnen dit kader zal de erkende kredietmaatschappij eveneens aile gevraagde informatie verschaffen en aile controles aanvaarden van de instanties die krachtens de erkenning en het toezicht door de Vlaamse regering of de wetgeving inzake hypothecair krediet daartoe bevoegd zijn.

§ 20m haar maatschappelijk doel te verwezenlijken kan de erkende kredietmaatschapplj zonder onderscheid aile daden, handelingen of verrichtingen stellen dle voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel nodig of nuttig kunnen zijn.

Ter verduidelijking van het vorige lid mag de erkende kredietmaatschappij ondermeer alle handelingen en verrichtingen stellen die betrekking hebben op:

a)het toekennen van leningen of kredietopeningen gewaarborgd door een hypotheek of anderszins, terugbetaalbaar in opeenvolgende betalingen, voor het bouwen, kopen, verbouwen, vernieuwen of behouden van bescheiden woningen;

b)het opzeggen van deze leningen of kredietopeningen en het nemen van aile minnelijke of gerechtelijke maatregelen tot uitvoering van de toegekende zekerheden;

c)het verwerven van onroerende goederen die te koop gesteld zouden worden ten gevolge van de uitwinning van één van haar schuldenaars, of ten gevolge van een hoger bod bij een verkoop uit de hand of bij een openbare verkoop, en het verkopen van deze goederen binnen een maximum termijn van twee Jaar. Deze termijn kan maximaal tot vijf jaar verlengd worden wanneer een eerdere verkoop zou leiden tot verlies;

d)het waarborgen van verbintenissen van derden, het betalen in hun naam en plaats, met indeplaatsstelling waardoor de hypothecaire waarborg verkregen wordt,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

e)het ondernemen in naam en voor rekening van de kredietmaatschappij Van alle activiteiten van tussenpersoon in verzekeringen die van aard zijn de goede afloop te waarborgen van kredieten die toegekend werden voor het bouwen, kopen of verbouwen of behouden van een woning gelegen In het Vlaamse Gewest;

f)het ontlenen of bekomen van fondsen, met of zonder het stellen van waarborgen, en bestemd voor de verwezenlijking van haar doel;

g)met de andere erkende kredietmaatschappijen elke overeenkomst, elk toetredingscontract of ander akkoord sluiten, waardoor de samenwerking tussen de erkende kredietmaatschappijen tot stand wordt gebracht of versterkt, onder meer met het oog op

-de coördinatie van gemeenschappelijke diensten of producten

-de coördinatie van de controle over de toepassing van de erkenningsvoorwaarden

-het zoeken naar de meest gunstige fundingsvoorwaarden

h)deeinemen in andere erkende kredietmaatschappijen of in iedere vennootschap, vereniging of stichting die erkende kredietmaatschappijen groepeert en dit met maximum 15% van haar eigen vermogen.

§3 De erkende kredietmaatschappij mag geen handelingen stellen of overeenkomsten sluiten waardoor de vrije concurrentie tussen financiële instellingen die de funding verlenen verstoord wordt.

De overgenomen vennootschap

NV VOOR ONS VOLK

8700 TIELT, Stationsplein 7B

De vennootschap heeft tot doel:

Volgens artikel 4 van de statuten heeft deze onderneming een identiek doel als de overnemende

vennootschap.

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg:

Bij de bepaling van de ruilverhouding werd reeds rekening gehouden dat, voorafgaandelijk aan de fusie:

1. Bij de overgenomen vennootschap NV VOOR ONS VOLK een buitengewone algemene vergadering met statutenwijziging zal plaatshebben waarbij de bestaande aandelen van NV VOOR ONS VOLK zullen gesplitst worden in zes aandelen waarbij men de nominale waarde van de aandelen zal schrappen om over te stappen naar aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Na deze splitsing zal het kapitaal vertegenwoordigd worden door 110.820 aandelen met elk een fractiewaarde van 4,13 EUR,

Gezien de aldus verkregen waarde van de betrokken ondernemingen werd de ruilverhouding vastgelegd op 1 nieuw aandeel zonder vermelding van nominale waarde uit te geven door de overnemende vennootschap (NV DE MEIBOOM EIGEN HUIS) voor elk bestaand gesplitst aandeel zonder vermelding van nominale waarde van de overgenomen vennootschap (NV VOOR ONS VOLK). Het kapitaal zal derhalve vastgesteld worden op 691.245,60 EUR vertegenwoordigd door 320.690 aandelen zonder nominale waarde. Olt kapitaal zal gevormd worden door afname van reserves.

De maatschappelijke benaming van NV DE MEIBOOM  EIGEN HUIS zal veranderd worden in NV DE MEIBOOM-VOOR ONS VOLK.

De betrokken vennootschappen bezitten elk onroerende goederen die vrij, zuiver en onbelast zijn en die worden beschreven onder punt 9.

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgerelkt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen zijn uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

Binnen de twee maanden na publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zullen de vertegenwoordigers van de overnemende vennootschap in haar aandeelhoudersreglster de volgende gegevens vermelden:

-De identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

'Flet aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hen toekomt;

-De datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt namens de overnemende vennootschap en namens de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De vertegenwoordigers van de overnemende vennootschap ontgelden het aandeelhoudersregister van de over te nemen vennootschap door het aanbrengen van de vermeldingen 'vernietigd" op elke bladzijde van het register.

4. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het resultaat vanaf 01/01/2014 en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de fusie.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 01/01/2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

6. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de »gens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben; er zijn evenmin aandelen zonder stemrecht.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de beddjfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag:

Door de NV DE MEIBOOM  EIGEN HUIS wordt opdracht verleend aan haar commissaris BVBA VAN

CAUTER  SAEYS & vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. DEGRYSE-bedrijfsrevlsor vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE om het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te stellen. De bezoldiging van deze opdracht wordt begroot op 3.500,00 EUR exclusief BTW.

Door de NV VOOR ONS VOLK wordt opdracht verleend aan haar commissaris BV o.v.v.e. BVBA BOES & Co BEDRIJFSREVSOREN°, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor om het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te stellen. De bezoldiging van deze opdracht wordt begroot op 3.500,00 EUR exclusief BTW.

8. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Overdracht onroerend goed'.

De overgenomen vennootschap NV VOOR ONS VOLK is eigenaar van volgend onroerend goed:

In een appartementencomplex in oprichting en verbouwing, genaamd Residentie Delvaux, gestaan en

gelegen te Tielt op de hoek van het Stationsplein en de Stationsstraat volgens titel bekend ten kadaster voor de

grond Tielt - 3e afdeling Sectie I nummers 559/13, 559/C, 557/A, 565/E, 565/F, 564G, 564/K, 5650, 564/H, 564/L

en 565/8 met een totale kadastrale oppervlakte van tweeduizend negenhonderd eenenzeventig vierkante meter

(2.971e).

De winkelruimte A.0.1.4 voor op de gelijkvloerse verdieping In het appartementsgebouw blok A, getekend op

het uitvoeringsplan "4".

Hierin zijn begrepen

a.ln privatieve eigendom, de winkelruimte

birr mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheld honderd vijfenveertig / tienduizendste (145/10.000ste)

van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grand.

De winkelruimte A.01.5. op de gelijkvloerse verdieping in het appartementsgebouw blok A getekend op het

uttvoeringsplan

Hierin zijn begrepen

a.ln privatieve eigendom, de winkelruimte

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid tweehonderd dertig / tienduizendste (230 / 10.000ste)

van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw en van de grond.

De garage D.0.1.8 in het garagegebouw blok D getekend op het plan "8'.

Hierin zijn begrepen

a.ln privatieve eigendom: de garageruimte en de garagepoort;

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien / tienduizendste (15 / 10.000ste) van de

gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw van de grand.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart dat de bodemattesten met betrekking tot dit onroerend goed zijn aangevraagd en dat deze ten gepaste tijde en uiterlijk 2 dagen voor het verlijden van de fusieakte zuillen worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.

10. Andere

Bepaalde aspecten van de fusie (of de boekhoudkundige gevolgen ervan) zijn onderworpen aan het voorafgaand schriftelijk akkoord van de bevoegde minister ingevolge artikel 4, 40 van het besluit van de Vlaamse Regering dd. 18 juli 2003 houdende de voorwaarden waaronder de kredietvennootschappen voor sociaal woonkrediet erkend worden door de Vlaamse regering.

.1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ....

De akten van de buitengewone algemene vergadering van NV DE MEIBOOM  EIGEN HUIS en NV VOOR ONS VOLK, nodig voor het realiseren van de geplande fusie door overneming, zullen verleden worden voor het ambt van Notaris Francis Vlegels uit lngeimunster.

In de overnemende vennootschap worden een aantal bepalingen van de statuten gewijzigd, onder meer de bepalingen die betrekking hebben op:

1)Naam van de overnemende vennootschap wordt gewijzigd naar DE MEIBOOM-VOOR ONS VOLK. De respectievelijke vestigingen kunnen hun huidige benaming behouden als handelsbenaming.

2)Het kapitaal zal 691.246,60 EUR bedragen vertegenwoordigd door 320.590 aandelen

3)Raad van Bestuur:

- De raad van Bestuur dient uit minimaal 3 en maximaal 15 personen te bestaan. Uit hun midden zal een Voorzitter, eventueel een ondervoorzitter en één of meer gedelegeerd bestuurder(s) worden verkozen. De . functie van voorzitter van de Raad van Bestuur is onverenigbaar met die van gedelegeerd bestuurder of : directeur. De duur van een bestuursmandaat bedraagt 6 jaar en is hernieuwbaar. Dit betekent dat de nieuwe aandeelhouders van de D-aandelen recht hebben om maximum vier bestuurders te benoemen.

- Een bestuurder kan al of niet aandeelhouder zijn.

- Het mandaat van een bestuurder is in principe onbezoldigd doch de Algemene Vergadering kan beslissen dat de bestuurders een billijke zitpenning ontvangen.

- De verschillende zittingen van de Raad van Bestuur kunnen alternerend ln de diverse vestigingsplaatsen van de fusievennootschap worden georganiseerd.

4)Het directiecomité bestaat uit maximum 4 personen , directeur inbegrepen Dit dienen niet per definitie bestuurd ers te wezen. Het directiecomité fungeert eveneens als kredietcomité.

5) Op de eerste vrijdag van de maand april om 18 u zal de jaarlijkse Algemene Vergadering plaatsvinden.

Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen elk voor de helft, alsmede voor de vereffening van kosten en honoraria van derden.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten door de overnemende vennootschap gedragen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Erik VANKEIRSBILCK Marc LATTRE

Voorzitter raad van bestuurder bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 26/02/2014

"

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

.... ....... .........

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.03.2014, NGL 19.03.2014 14069-0422-047
02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

F ti; W (n de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~r~~,~..~ t 3 bij g~ p

na neerlegging ter griffie van de akte

in VN

NEERGELEGD ter GRIFFIE dot

RECNTBAPtI( VAN t.00PHANt)E!. TE

BRUGGE (Afdcaiing Brtaarie)

1 7 MC:Oi3,.

ri







Ondernemingsnr : 0402773296

Benaming

(voluit) : Voor Ons Volk

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap, sociale kredietmaatschappij erkend door de Vlaamse regering onder nr, 74

Zetel : Statïonssplein 3 B te 8700 Tielt (volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de Raad van Bestuur van 25 april 2013:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur beslist om uittredend Directeur, dhr. Marc Lattré, aan te stellen tot nieuwe bestuurder. Deze aanstelling zal ter goedkeuring voorgelegd worden aan de eerstvolgende algemene vergadering voorgelegd worden.

Marc Lattre

Directeur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2013
ÿþ ¢<< : (" 1air. '" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

behc

aar

Belt

Staa.

nIE.ERGELEGl3 ter GRIFFIE der

REGi" iTBAt+I}(VAN WUOPI-tANDEL T

BRUGGE {Afdnijn Bruq.q~,

op: I ~013

Gri ie ~"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : Voor Ons Volk

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsplein 3 B - 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : publicatie aanstelling directeur

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 25 april 2013.

De Raad van Bestuur gaat over tot aanstelling van Dhr, Bruneel Jan ais directeur van Voor Ons Volk met ingang vanaf 1 juni 2013.. Dit ter opvolging van Dhr. Lattré Marc. Zijn functie als directeur beëindigt op 31 mei 2013 wegens uitdiensttreding naar aanleiding van pensionering.

Lattre Marc

directeur

26/04/2013
ÿþ49.E

Mod 2.1

(11\ " :~,r~,ln~" '~'; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111'1 I

~~GR6EQD tbr Gf il`r~IS dei

~

~lti VAN KOOPHANDEL ir

~rr

~

GGË

(Afr7~ling Brugge''

kétillt

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : Voor Ons Volk

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsplein 3 B - 8700 Tielt

Onderwerp akte : Herbenoeming leden Raad van Bestuur

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 9 maart 2013:

de heren Eric Vankeirsbilck, Marc Demaeght, Jacques Vandendriessche en Robert Van Wanseele worden herbenoemd tot bestuurder voor een periode van vier jaar.

Het mandaat van bedrijfsrevisor Dhr. Joseph-Michel Boes als commissaris wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar.

Marc Lettré

directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v

beh

aa

Bel

Sta

~ --

111111111

*1306590

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.03.2013, NGL 09.04.2013 13086-0234-042
23/05/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 10.05.2012 12116-0561-043
03/04/2012
ÿþ4.

Vooi beltoui aan t, Beigi: Staatsi

Mod 2.1

ulf~.~~;~i~`~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,111110116

7 I D 63 II AI6* II Hill

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : Voor Ons Volk

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsplein 3 B - 8700 Tielt

Onderwerp akte : Herbenoeming leden Raad van Bestuur

.NEERGELeGiJ ter GKIFFIE der

BEL GbRECHTBANKVANKOOPHANDELTr BRUGGE (Afdeling Brugge)

2012 ')o: 1 5 TART 2012

r\ATSB! ne meer

Griffie

t

MONITEUR

2 S -03

LGlSCH Si

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 10 maart 2012:

de heren Jean-Pierre De Clercq, Stefaan Declercq, Georges Defreyne, Jean Vanclooster, Albert Maes, Willy Claerhout en Joost Vanhauwaert worden herbenoemd tot bestuurder voor een periode van vier jaar.

Het mandaat van ontslagnemend bestuurder Dhr, Marc Lecluyse wordt opgevolgd door bestuurder Dhr. Robert Van Wanseele, die het mandaat zal voleindigen tot 2013.

Marc Lettré

directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij. van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 15.03.2012 12062-0433-022
18/10/2011
ÿþr Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ICI b alfllll~l l l~ll ia

behouden *11157144'

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE sfdá rte lf11ffe)

0P" IT

Griffie De greffon

Ondernemingsnr : 0402.773.296

Benaming

(voluit) : Voor Ons Volk

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsplein 3 B - 8700 Tielt

Onderwerp akte : Herbenoeming leden Raad van Bestuur en herbenoeming commissarisrevisor,

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 13 maart 2010:

Mevrouwen Trees Dumortier en Christiaene Vierstraete worden herbenoemd tot bestuurder voor een. periode van vier jaar.

Het mandaat van bedrijfsrevisor Dhr. Joseph-Michel Boes als commissaris wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 12 maart 2011:

Mevrouw Miche Vandenbroucke wordt herbenoemd tot bestuurder voor een periode van vier jaar.

Marc Lattré

directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste h z van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cle perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.03.2011, NGL 16.03.2011 11060-0050-043
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.03.2010, NGL 16.03.2010 10069-0170-043
09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.03.2009, NGL 30.03.2009 09103-0358-043
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.03.2008, NGL 04.04.2008 08100-0319-044
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.03.2007, NGL 13.03.2007 07072-4807-015
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 11.03.2006, NGL 12.04.2006 06110-5213-015
05/04/2005 : KO082328
29/03/2005 : KO082328
11/10/2004 : KO082328
07/05/2003 : KO082328
25/03/2002 : KO082328
12/07/2001 : KO082328
12/07/2001 : KO082328
11/04/2001 : KO082328
17/01/2001 : KO082328
23/03/2000 : KO082328
30/05/1998 : KO82328
25/04/1997 : KO82328
25/04/1997 : KO82328
01/01/1997 : KO82328
01/01/1993 : KO82328
01/01/1992 : KO82328
01/01/1989 : KO82328
10/08/1988 : KO82328
01/01/1988 : KO82328
03/04/1986 : KO82328
01/01/1986 : KO82328

Coordonnées
VOOR ONS VOLK

Adresse
STATIONSPLEIN 3B 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande