VRIJ ATELIER

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJ ATELIER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.723.732

Publication

22/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

tk~l:~n'~ ;{ccp~k;

Griffla i~00~

Ondernemingsnr : 0421.723.732 Benaming

(voluit) : Vrij Atelier

*1419162fi*

1111

!/i'ONITEUR REl GE

1 I., '07-

1GlSCH STA ATS;L;,~

ti f3/4 n14

f~ielitlp F~r,NYn ~ ~~~i~~~ gri.t.

beh,

aai

Bel Staa

(verkort):

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : BENOEMING - LEDENLIJST

Op de Algemene Vergadering van vzw Vrij Atelier van 4 juni 2014 werd Graaf Leopold Lippens aanvaardt als nieuw lid en verkozen tot nieuwe voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRAAF LEOPOLD LIPPENS VOORZ I-I- R

Leden van de Algemene Vergadering:

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist Denorme Piet, Kustlaan 19,8300 Knokke-Heist

Desutter Emmanuel, Ebbestraat 10 bus 45, 8300 Knokke-Heist Devisch Emmauel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist Devreese Dirk, Kragendijk 45a, 8300 Knokke-Heist Dhondt Ronny, Goudsbloemlaan 24, 8300 Knokke-Heist Graaf Leopold Lippens, Zoutelaan 248, 8300 Knokke-Heist Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 M Retranchement Oosterlynck Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-Heist Theerens Alfons, Jan Devischstraat 109, 8300 Knokke-Heist Vandoome Mariëtte, Begoniapad 2, 8301 Knokke-Heist Verlinden Francis, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement

Leden van de Raad van Bestuur.

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist Denorme Piet, Kustlaan 19, 8300 Knokke-Heist

Desutter Emmanuel, Ebbestraat 10 bus 45, 8300 Knokke-Heist Devisch Emmanuel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist Devreese Dirk, Kragendijk 45a, 8300 Knokke-Heist Dhondt Ronny, Goudsbloemenlaan 24, 8300 Knokke-Heist Graaf Leopold Lippens, Zoutelaan 248, 8300 Knokke-Heist Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement Oosterlynek Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-Heist Theerens Alfons, Jan Devischstraat 109, 8300 Knokke-Heist

Vandoome Mariëtte, Begonia... , 830 ke-Heist

Verlinden Francis, Noordp : at 9, NL-4525 AA Re r. nchement

r '

PEDRO OOSTERLYNCK

SECRETARIS

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011
ÿþtdr Mao 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



' 4~1~~'v Aef

GE~~Ga ~e o ~~~~cE4 T ~

N~~R gp.NK~~~~ atiit g ~`U9g0i t;,

~gR~G~,~ ~~,cá~, t! 3 SU11~! and

De r~yi1~~',v3S, a a

a~.

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*1108989

Ondernemingsnr : 0421.723.732 Benaming

(voluit) : Vrij Atelier

(verkort):

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Vernieuwde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge Vrij Atelier



Ondernemingsnummer: 042172372

STATUTEN

(Algemene Statutaire Vergadering 10 mei 2011)

TITEL I.  Benaming, zetel, duur, doel

Art. 1. De vereniging draagt de naam vzw "Vrij Atelier.

Art. 2. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in het Cultuurcentrum "Scharpoord", Meerlaan 32, te 8300

Knokke-Heist, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brugge.







Art. 3. De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht en kan te allen tijde ontbonden worden mits inachtneming van de wet van 2 mei 2002.

Art. 4. De vereniging heeft tot doel volwassenen en jongeren te vormen op gebied van beeldende kunsten, kunstambachten en alle andere kunsttakken. Dit behelst zowel de technische, de filosofische en de wetenschappelijke vorming in verband met bovenstaande disciplines, als het naar buiten treden in de vorm van tentoonstellingen, performances en voordrachten. Alle expressievormen zijn toegelaten.







TITEL 1l.- Leden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt doch mag niet minder bedragen dan vijf.

Art 6. De Algemene Vergadering beslist over de aanneming van nieuwe leden, die daarmee akkoord gaan, met twee derde van de uitgebrachte stemmen.

Art. 7. De Algemene Vergadering kan onder de door hem te bepalen voorwaarden ook andere personen als ereleden tot de vereniging toelaten.

Art. 8. De leden zijn tot geen geldelijke bijdrage verplicht.

Art. 9. a)De hoedanigheid van lid wordt verloren door:

-schriftelijke kennisgeving, ten allen tijde, aan de Raad van Bestuur.

-Overlijden of rechtsonbekwaamheid.

-Een beslissing van de Algemene Vergadering met twee derde van de uitgebrachte stemmen.

b)De hoedanigheid van een lid kan verloren worden na een niet gemelde afwezigheid op drie achtereenvolgende vergaderingen waarop het lid werd uitgenodigd.

Art. 10. De leden, de ontslagnemende of uitgesloten leden, evenals de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging of terugbetaling eisen van gestorte bedragen.

TITEL III.  Raad van Bestuur

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van ten minste 3 bestuurders, leden van de vereniging.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering. Hun mandaat duurt vier jaar. Hun mandaat kan worden herroepen door de Algemene Vergadering. Het eindigt bovendien door overlijden, ontslag, afzetting en door verlies van het lidmaatschap. Zij zijn onmiddellijk herkiesbaar. Elke bestuurder aangeduid om een tussentijds opengevallen functie uit te oefenen, is slechts voor de overblijvende duur van dit mandaat benoemd.

Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten vóór het verstrijken ervan de Algemene Vergadering bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen; verzuimen zij zulks, dan zijn zij ertoe gehouden hun mandaat verder uit te oefenen totdat in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim is veroorzaakt.

Art. 12. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris waarvan het ambt, behoudens in geval van ontslagname, tegelijkertijd als hun mandaat van bestuurder een einde neemt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Art. 13. De bestuurders worden niet bezoldigd.

De Algemene Vergadering kan vergoedingen verlenen aan bestuurders, op grond van de bijzondere prestaties die zij moeten leveren.

Art. 14. De secretaris van de vereniging is belast met het opmaken van de notulen van de vergaderingen. Bij verhindering van de secretaris duidt de Raad van Bestuur onder zijn leden een tijdelijke secretaris aan.

Art. 15. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

De Raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De Raad is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden en onder meer:

-Het sluiten van alle aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van huur- en verhuurovereenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen;

-Het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van alle zakelijke waarborgen;

-Voorts afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Art. 16. De Raad van Bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken overdragen aan één of meerdere bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De Raad kan onder zijn leden een afgevaardigde bestuurder aanduiden die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging eveneens alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, spaarkas en dergelijke meer.

Art. 17. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de in hun bestuur bedreven misgrepen.

Art. 18. Behalve bijzondere afvaardiging worden alle akten die de vereniging binden, getekend door de voorzitter en de secretaris. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging. Is echter de machtiging van de Algemene Vergadering tot het verrichten van de voorgenomen handeling vereist, dan zal hiervan blijk dienen te worden gegeven.

Art. 19. De Raad van Bestuur wordt door de voorzitter bijeengeroepen telkens ais deze laatste het noodzakelijk of nuttig oordeelt. De voorzitter is verplicht de Raad van Bestuur bijeen te roepen wanneer twee derde van de bestuurders daarom verzoeken en wel binnen de acht dagen na het indienen van zulk verzoek bij de voorzitter. Dit gebeurt bij gewone brief of per elektronische post die de agenda, evenals de plaats, de datum en het uur van de bijeenkomst vermeldt. Behoudens hoogdringende punten beraadslaagt de Raad van

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bestuur slechts over de punten welke op de dagorde zijn vermeld. Om op geldige wijze te beslissen dienen ten minste de helft van de bestuurders aanwezig te zijn. Indien de Raad van Bestuur eenmaal na regelmatige bijeenroeping niet in getal is, beraadslaagt hij geldig tijdens de zitting volgend op deze regelmatige bijeenroeping over de punten die op de vorige dagorde werden gebracht, wat ook het aantal van de aanwezige bestuurders zij; op de bedoelde oproepingsbrief wordt hierop uitdrukkelijk gewezen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Art. 20. De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter, of bij diens afwezigheid of verhindering door het overeenkomstig artikel 13 aangesteld lid.

Art. 21. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uitreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

TITEL IV. - Algemene Vergadering

Art. 22. De Algemene Vergadering is samengesteld uit de bij de vereniging aangesloten werkende leden. De Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de leden en haar beslissingen zijn voor hen allen bindend.

Art. 23. De Algemene Vergadering beraadslaagt en beslist in al de zaken die de vereniging aanbelangen en niet uitdrukkelijk aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. De Algemene Vergadering kan bij gewone meerderheid van stemmen haar bevoegdheden aan de Raad van Bestuur overdragen, behoudens wat de wet en de statuten voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Art. 24. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en de begroting en de kwijting aan de bestuurders en commissarissen. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen telkens als ten minste één vijfde van de werkende leden daarom verzoeken en wel binnen één maand na het indienen van zulk verzoek bij de Raad.

Art. 25. De Raad van Bestuur kan Bijzondere Algemene Vergaderingen beleggen telkens als hij dit nodig acht. Al de leden en ereleden moeten worden opgeroepen ten minste tien dagen voor de vergadering. Dit gebeurt bij gewone brief of per elektronische post die de agenda, evenals de plaats, de datum en het uur van de bijeenkomst vermeldt.

Art. 26. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid of verhindering door het overeenkomstig artikel 13 aangesteld lid.

Art. 27. Al de werkende leden beschikken in de vergadering over één stem.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, voorzien van een ondertekende volmacht. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 28. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig worden gestemd. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één twintigste van het totaal der leden, en dit minstens twintig dagen voor de datum van vergadering moet op de agenda worden geplaatst.

Art. 29. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen tenzij de statuten of de wel het anders bepalen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter der vergadering. Als er gestemd wordt over personen of functies, of op verzoek van minstens eenderde van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, gebeurt de stemming geheim. In deze gevallen wordt het punt verworpen bij staking van stemmen. Over het wijzigen van de statuten, wijziging van doel en ontbinding kan slechts beraadslaagd worden, wanneer het voorwerp daarvan bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief voor een Buitengewone Algemene Vergadering. Twee derde meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen is hier noodzakelijk en onthoudingen worden beschouwd als negatieve stemmen. De uitsluiting van een lid en het herroepen van een mandaat van een bestuurder of commissaris, kan slechts door de Algemene Vergadering en meet een meerderheid van twee derde van de stemmen uitgesproken worden. Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten mits naleving van de wet van 2 mei 2002.

Art. 30. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vereniging, alsmede door de leden die zulks wensen. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur en secretaris.

Derden die van een belang doen blijken, en de leden hebben het recht om, op hun kosten en zonder verplaatsing, inzage en/of afschrift van de notulen te vragen, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven publiciteit.

TITEL V.  Begrotingen en rekeningen

Art. 31. De Raad van Bestuur stelt elk jaar een begroting op, evenals de rekening van het voorbije dienstjaar en de inventarissen.

Zij worden door de Raad van Bestuur aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering onderworpen. Het boekjaar valt samen met het burgerlijk jaar.

Art. 32. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI.  Ontbinding, vereffening

Art. 33. Bij vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering één of twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid en de wijze van vereffenen.

Art. 34. In geval van ontbinding zal, na aanzuivering van het passief, de bestemming der goederen worden bepaald door de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL VII.  Slotbepalingen

Art. 35. Het huishoudelijk reglement kan door de Raad van Bestuur worden vastgesteld en aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

Wijzigingen van een eventueel voorkomend huishoudelijk reglement kunnen door de Algemene Vergadering, met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, worden doorgevoerd.

Art. 36. Aangelegenheden die door deze statuten of een eventueel huishoudelijk reglement niet zijn voorzien, worden door de wet van 2 mei 2002 geregeld.

Art. 37. Volmachthouders

De Raad van Bestuur delegeert aan volgende personen de bevoegdheid van volmachthouder van alle bankrekeningen van de vereniging. Zij mogen afstandelijk werken.

Jacobs Annie, boekhoudster (tot september 2011) + opvolger

Mieke Deweerdt, projectleidster

Tijdelijke vervangers waarvan schriftelijk nota genomen

Allen hebben getekend voor akkoord en gelezen, goedgekeurd te Knokke-Heist, op 10 mei 2011.

(Volgen de handtekeningen)

TITEL IX.  Leden van de vereniging

Zijn lid van de Algemene Vergadering van de vereniging.

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist, 24/0211936, Brugge

Denorme Piet, Kustlaan 19, 8300 Knokke-Heist, 28/06/1936, Brugge

Desutter Emmanuel, Anemonenlaan 1, 8300 Knokke-Heist, 28/11/1938, Heisi

Devisch Emmanuel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist, 19/04/1950, Knokke

Devreese Dirk, Kragendijk 45a, 8300 Knokke-Heist, 11/02/1951, Brugge

Dhondt Ronny, Goudsbloemenlaan 24, 8300 Knokke-Heist, 26/09/1944, Knokke

Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement, 10/02/1937, Knokke

Oosterlynck Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge, 5/07/1971, Brugge

Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-Heist, 15/12/1935, St. Niklaas

Vandoorne Mariette, Begoniapad 2, 8301 Knokke-Heist, 10/09/1935, Moorsele

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Willems Maxim, Wilgendreef 22, 8300 Knokke-Heist, 29/09/1956, Knokke

Zijn lid van de Raad van Bestuur van de vereniging

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist, 24/02/1936, Brugge Denorme Piet, Kustlaan 19, 8300 Knokke-Heist, 28/06/1936, Brugge

Devisch Emmanuel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist, 19/04/1950, Knokke Desutter Emmanuel, Anemonenlaan 1, 8300 Knokke-Heist, 28/11/1938, Helst Devreese Dirk, Kragendijk 45a, 8300 Knokke-Heist, 11/02/1951, Brugge

ï Dhondt Ronny, Goudsbloemenlaan 24, 8300 Knokke-Heist, 26/09/1944, Knokke

Verlinden Francis, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement, 07/09/1935, Elsene Theerens Alfons, Jan Devischstraat 109, 8300 Knokke-Heist, 28/03/1958, Knokke

Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement, 10/02/1937, Knokke Oosterlynck Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge, 5/07/1971, Brugge Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-Heist, 15/12/1935, St. Niklaas Vandoorne Mariëtte, Begoniapad 2, 8301 Knokke-Heist, 10/09/1935, Moorsele Verlinden Francis, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement, 07/09/1935, Elsene

~.f Theeréns Alfons,'Jan Devischstraat 109, 8300 Knokke-Heist, 28/03/1958, Knokke ~

Willems Maxim, Wilgendreef 2, 8300 Knokke-Heist, 29/09/1956, Knokke

Hierbij neergelegd : verslag B.J.V. en,:gecbordineerd',Lr.

statuten T

Pedro Oosterlynck Maxim Willems

secretaris voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

18/06/2015
ÿþ MOD 2.2

.! l i'I ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

iiu

1

IfNui11~~40

Ondernemingsnr : 0421.723.732 Benaming

(voluit) : Vrij Atelier

NEERGELEGD

1 Rfie Rechtbank Koophandel

15 0 5 JUN 2015

TSSid t Afhel!

ng E3ruGriffie~ge

De griffier

MONITEUR

11 -06-

BELGISCH ST

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : BENOEMING - LEDENLIJST

Op de Algemene Vergadering van vzw Vrij Atelier van 18 mei 2015 werd Jan Morbee aanvaard als nieuw lid

Leden van de Algemene Vergadering:

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist

Desutter Emmanuel, Ebbestraat 10 bus 45, 8300 Knokke-Heist

Devisch Emmanuel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist

Devreese Dirk, Kragendijk 45a, 8300 Knokke-Heist

Dhondt Ronny, Goudsbloemlaan 24, 8300 Knokke-Heist

Graaf Leopold Lippen s, Zoutelaan 248, 8300 Knokke-Heist

Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement

Morbee Jan, Westkapellestraat 383, 8300 Knokke-Heist

Oosterlynck Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge

Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-l-teist

Theerens Alfons, Jan Devischstraat 109, 8300 Knokke-Heist

Vandoome Mariëtte, Begoniapad 2, 8301 Knokke-Heist

Vetlinden Francis, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement

Leden van de Raad van Bestuur:

Bonte Joseph, Keuvelhoekstraat 85, 8300 Knokke-Heist Desutter Emmanuel, Ebbestraat 10 bus 45, 8300 Knokke-Heist Devisch Emmanuel, Notelarenlaan 48, 8300 Knokke-Heist Devreese Dirk, Kragendijk 45e, 8300 Knokke-Heist Dhondt Ronny, Goudsbloemenlaan 24, 8300 Knokke-Heist Graaf Leopold Lippens, Zoutelaan 248, 8300 Knokke-Heist Gunst Jenny, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchement Morbee Jan, Westkapellestraat 383, 8300 Knokke-Heist Oosterlynck Pedro, Visspaanstraat 13, 8000 Brugge Schouppe Edwin, Keuvelhoekstraat 106, 8300 Knokke-Heist Theerens Alfons, Jan Devischstraat 109, 8300-Knok) e-Heist Vandoome Mariëtte, Begoniapad 2, 8301 Knokke-Heil Vertinden Francis, Noordpraat 9, NL-4525 AA Retranchem

00 /

PEDRO OOSTERLYNCK

SECRETARIS

GRAAF LEOPOLD LTPPENS VOORZITTER

ijlagenbij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VRIJ ATELIER

Adresse
MEERLAAN 32 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande