VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-LISSEWEGE

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-LISSEWEGE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.800.954

Publication

19/06/2013
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~I ~~~I c Rt3~L ter GFH ~ dip

ll `` III~II~~ll4l~ a

11II

`~I ~~~~ ~~1~ ~~ ~~1~~ ~~~

*13093250* CH~~A~KVANK ti~~gluaae)

t~~a~ /bei

Ondernerningsnr : 0419.800.954

Benaming

(voluit) : Vrij Katholiek Basisonderwijs Zeebrugge-Lissewege

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel :He ststraai 77 8380 Brugge

Onderwerp akte : Wijziging zetel -wijziging samenstelling raad van bestuur

De algemene vergadering van 12/12/2011 heeft beslist om art. 2 van de statuten te wijzigen als volgt :

"De zetel van de vereniging is gevestigd te 8380 Lissewege, Zeebruggelaan 41 en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brugge."

De algeemene vergadering van 12 maart 2012 heeft beslist om de samenstelling van de raad van bestuur als volgt te wijzigen

-Voorzitter : Koen Steel, °Brugge, 15/10/1963, Ploegstraat 10, 8380 Zeebrugge

-Ondervoorzitter en penningmeester : Franky Trappeniers,°Blankenberge 11/08/1961, Scharphoutstraat 94, 8380 Lissewege

Het ontslag van Agnes De Decker, °Assenede 14/03/1937, Lisseweegs Opperhof 2, 8380 Lissewege uit de raad van bestuur is aanvaard, zij wordt niet vervangen. De heer Wim Catry wordt eveneens niet vervangen in de raad van bestuur na zijn ontslag en overlijden.

De voorzitter

K. Steel

De secretaris

V. Boerjan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

NLL1r1ULLL1`U

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 JUN 2015

Gent Afeliej Brugge

1

i IRMIIII11111111

Oe.grifller

Benaming : VRIJ KATHOLIEK BASISOND - LISSEWEGE

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk.

Zetel : Zeebruggelaan 41

8380 Bru gge (Zeebrugge)

Ondernemingsnr : 0419.800.954

Voorwerp akte : VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE te Tielt op 26 mei 2015, neergelegd voor registratie, blijkt dat de raden van bestuur van de hierna vermelde verenigingen zonder winstoogmerk het volgende hebben beslist:

De bestuursorganen van de verenigingen zetten uiteen en verzoeken ondergetekende notaris om bij akte vast te stellen dat zij de intentie hebben om over te gaan tot een inbreng om niet van een algemeenheid door: - de vereniging zonder winstoogmerk "VRIJE BASISSCHOOL WESTKAPELLE-DUINBERGEN';

- de vereniging zonder winstoogmerk "VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS KNOKKE-HEIST";

- de vereniging zonder winstoogmerk "VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-LISSEWEGE" ten voordele van de vereniging zonder winstoogmerk "VRIJE BASISSCHOOL ONZE LiEVE VROUW ONBEVLEKT", afgekort "VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O.'.

De bestuursorganen verklaren dat zij besloten hebben deze inbreng om niet te onderwerpen aan de regeling omschreven in artikel 58 van de VZW-wet juncto de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals voorzien door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen, zodanig dat deze inbrengen om niet van een algemeenheid van rechtswege tot gevolg hebben dat het geheel van de activa en passiva van de overdragende verenigingen wordt overgedragen aan de overnemende vereniging, overeenkomstig artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

Derhalve verzoeken de voomoemde bestuursorganen ondergetekende notaris om in authentieke voorn hun gezamenlijke voorstellen van inbrengen om niet van een algemeenheid te willen vastleggen:

1. Overdragende verenigingen:

a. De vereniging zonder winstoogmerk "VRIJE BASISSCHOOL WESTKAPELLE-DUINBERGEN" Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam: VRiJE BASISSCHOOL WESTKAPELLE DUINBERGEN

Doel of doelstellingen:

§ 1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de opvoeding en vorming van de jeugd in christelijke geest, door het organiseren, besturen en steunen van vrij katholiek onderwijs en van aile voorzieningen die hiermee verband houden.

§ 2 Het confessioneel katholiek karakter van dit doel in overeenstemming met de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid, is een ontbindende voorwaarde van onderhavige maatschappelijke overeenkomst.

§ 3 De VZW kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstelling, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling. Zetel: 8300 Knokke-Heist, Pastoor de Neveplein 18

Boekhoudkundige verwerking - Jaarrekening:

De verrichtingen van de overdragende vereniging worden vanaf 1 januari 2015 tot en met 30 augustus 2015 geregistreerd in de boekhouding van de overnemende vereniging.

De read van bestuur van de overnemende vereniging zal zorgen voor de boekhoudkundige verwerking van de inbreng om niet van de overdragende vereniging op zijn goedgekeurde toestand 31 december 2014.

Alle activa en passiva, die niet werden uitgedrukt in de jaarrekeningen van de overdragende vereniging, goedgekeurd door de jaarvergadering van 2015, zullen ten bate en ten laste zijn van de ovememende vereniging.

De wijzigingen aan de activa en passiva, de kosten en opbrengsten vanaf de laatst goedgekeurde jaarrekening tot aan de datum van ingenottreding van de inbrengen, hetzij 31 augustus 2015, worden geregistreerd bij de overnemende vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`~` Voor--4 Luik B -Vervolg

behouden aar,.het Belgisch Staatsblad De raad van bestuur zal de algemene vergadering van de overdragende en ovememende verenigingen' verzoeken om kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overdragende vereniging voor hun mandaat vanaf 1 januari 2015 tot aan de datum van de inbreng.

De juridische overdracht van het vermogen vindt plaats op 31 augustus 2015.

b. De vereniging zonder winstoogmerk "VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS KNOKKE-HEIST"

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam: VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS KNOKKE-HEIST

Doel of doelstellingen:

§ 1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de opvoeding en vorming van de jeugd in christelijke geest, door het organiseren, besturen en steunen van vrij katholiek onderwijs en van alle voorzieningen die hiermee verband houden.

§ 2 Het confessioneel katholiek karakter van dit doel in overeenstemming met de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid, is een ontbindende voorwaarde van onderhavige maatschappelijke overeenkomst.

§ 3 De vereniging kan alle activiteiten ontplooien, alle middelen aanwenden en alle rechtshandelingen stellen die nodig en nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. Zij mag hiertoe alle bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten ontplooien binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling.

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Heilig Hartlaan 1

Boekhoudkundige verwerking - Jaarrekening:

De verrichtingen van de overdragende vereniging worden vanaf 1 januari 2015 tot en met 30 augustus 2015 geregistreerd in de boekhouding van de ovememende vereniging.

De raad van bestuur van de ovememende vereniging zal zorgen voor de boekhoudkundige verwerking van de inbreng om niet van de overdragende vereniging op zijn goedgekeurde toestand 31 december 2014.

Alle activa en passiva, die niet werden uitgedrukt in de jaarrekeningen van de overdragende vereniging, goedgekeurd door de jaarvergadering van 2015, zullen ten baie en ten laste zijn van de overnemende vereniging,

De wijzigingen aan de activa en passiva, de kosten en opbrengsten vanaf de laatst goedgekeurde jaarrekening tot aan de datum van ingenottreding van de inbrengen, hetzij 31 augustus 2015, worden geregistreerd bij de ovememende vereniging.

De raad van bestuur zal de algemene vergadering van de overdragende en ovememende verenigingen verzoeken om kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overdragende vereniging voor hun mandaat vanaf 1 januari 2015 tot aan de datum van de inbreng.

De juridische overdracht van het vermogen vindt plaats op 31 augustus 2015.

c. De vereniging zonder winstoogmerk "VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-

LISS1= WEGE"

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam: VRiJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-LISSEWEGE

Doel of doelstellingen:

§ 1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de opvoeding en vorming van de jeugd in christelijke geest, door het organiseren, besturen en steunen van vrij katholiek onderwijs en van alle voorzieningen die hiermee verband houden.

§ 2 Het confessioneel katholiek karakter van dit doel in overeenstemming met de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid, is een ontbindende voorwaarde van onderhavige overeenkomst.

§ 3 De VZW kan alle activiteiten ontplooien, alle middelen aanwenden en aile rechtshandelingen stelen die nuttig en nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling.

Zetel: 8380 Brugge (Zeebrugge), Zeebruggelaan 41,

Boekhoudkundige verwerking - Jaarrekening:

De verrichtingen van de overdragende vereniging worden vanaf 1 januari 2015 tot en met 30 augustus 2015 geregistreerd in de boekhouding van de ovememende vereniging.

De raad van bestuur van de ovememende vereniging zal zorgen voor de boekhoudkundige verwerking van de inbreng om niet van de overdragende vereniging op zijn goedgekeurde toestand 31 december 2014.

Alle activa en passiva, die niet werden uitgedrukt in de jaarrekeningen van de overdragende vereniging, goedgekeurd door de jaarvergadering van 2015, zullen ten baie en ten laste zijn van de overnemende vereniging.

De wijzigingen aan de activa en passiva, de kosten en opbrengsten vanaf de laatst goedgekeurde jaarrekening tot aan de datum van ingenottreding van de inbrengen, hetzij 31 augustus 2015, worden geregistreerd bÿ de overnemende vereniging.

De raad van bestuur zal de algemene vergadering van de overdragende en overnemende verenigingen verzoeken om kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overdragende vereniging voor hun mandaat vanaf 1 januari 2015 tot aan de datum van de inbreng.

De juridische overdracht van het vermogen vindt plaats op 31 augustus 2015.

Il. Overnemende vereniging:

De vereniging zonder winstoogmerk "VRIJE BASISSCHOOL ONZE LIEVE VROUW ONBEVLEKT"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam: VRIJE BASISSCHOOL ONZE LIEVE VROUW ONBEVLEKT, afgekort VRIJE BASISSCHOOL O.L. V.O.

Doel of doelstellingen:

§ 1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de opvoeding en vorming van de jeugd in christelijke geest, door het organiseren, besturen en steunen van vrij katholiek onderwijs en van aile voorzieningen die hiermee verband houden.

§ 2 Het confessioneel katholiek karakter van dit doel in overeenstemming met de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid, is een ontbindende voorwaarde van onderhavige maatschappelijke overeenkomst

§ 3 De vereniging 7tárialle activiteiten ontplooien, alle middelen aanwenden en alle rechtshandelingen stellen die nodig eg nattig zin :voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel! Zij mag hiertoe .alle bijkomstige commerciële,," en' winstgevende activiteiten ontplooien binnen de grenzen van wa wettelijk is toegelaten en waarvan de ,opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de ÿerwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling.

Zetel: 8300 Knákke-Helst Stadhuisstraat 4

Boekhoùdkrindige-verwerking - Jaarrekening: ~ l

De verrichtirigeli van-de, overdragende vereniging worden vanaf 1 januari 2015 tot en met 30 'augustus 2015

geregistreerd in de boekhouding van de ovememende vereniging. > "

De raad van bestuur van de ovememende vereniging zal zorgen voor de ,boekhoudkundige,verwerking Van de inbreng om niet van de overdragende vereniging op zijn goedgekeurde toestand 31 december 2014.

Alle activa en passiva, die niet werden uitgedrukt in de jaarrekeningen yen" ide =overdrágende vereniging, goedgekeurd door de jaarvergadering van 2015, zullen ten bate en ten faste zijn van de ovememende vereniging.

De wijzigingen aan de activa en passiva, de kosten en opbrengsten vanaf de laatst goedgekeurde jaarrekening tot aan de datum van ingenottreding van de inbrengen, hetzij 31 augustus 2015, worden geregistreerd bij de ovememende vereniging.

De raad van bestuur zal de algemene vergadering van de overdragende en ovememende verenigingen verzoeken om kwijting te verfenen aan de bestuurders van de overdragende vereniging voor hun mandaat vanaf 1 januari 2015 tot aan de datum van de inbreng.

De juridische overdracht van het vermogen vindt plaats op 31 augustus 2015.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 26 mei 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor--.

behouden aan.het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS ZEEBRUGGE-LISS…

Adresse
ZEEBRUGGELAAN 41 8380 LISSEWEGE

Code postal : 8380
Localité : Lissewege
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande