VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.541.117

Publication

12/09/2014
ÿþP

0A1U1

Voor-behoude

aan hel

Belgisc' Staatsbit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte t

NEERG ELEG

1811111111.1IIIMP11111 es\15c1:0U9s-TRAB7E_ITL:GBELA

2 ?i

Gent Afdeling Brugge reiffildfier

Griffie Rechtbank ikoophcm

Ondernemingsnr : 410.541.117

Benaming

(voluit) : VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-

WEST-VLAANDEREN

(verkort) : VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN

Rechtsvorm: VZW

Zetel: SiNT-MAARTENSBILK 2, 8000 Brugge

Onderwerp akte Ontslagen & benoemingen van leden van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 22/05/2014 heeft volgend ontslag gedaan:

- Bosschaert Frank

De Algemene Vergadering van 22/0512014 heeft volgende benoemingen gedaan:

- Cauwe Siska

- Maene Gert

Voor waar en echt verklaard,

Frank Debaere

Voorzitter

iJ

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2014
ÿþMOD2.2

t.

ut ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

TEUR BELGE

NEERGELEGD tERGRIM VAN DL

-02- 2014 RECHTBANK

( VAN ~~u~o IR

DEL T

CH STAATSBLAD QP' Grifitêjefj~~~~

WEST-VLAANDEREN

(verkort) : VCLB NOORD-WESTVLAANDEREN

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Maartensbilk 2, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslagen & benoemingen van leden van de Raad van Bestuur en wijziging van de statuten

Ondernemingsnummer 0410541117

De buitengewone algemene vergadering van 14 januari 2014 heeft volgende benoemingen en ontslagen

gedaan

Ontslagen ;

- De Witte Marc, ondervoorzitter-secretaris

- Vanhoutteghem Toon, voorzitter

Benoemingen :

- Boussemaere Joke, bestuurder

- Casteleyn An, bestuurder

- Debaere Frank, voorzitter

Ingevolge deze ontslagen en benoemingen wijzigen artikels 35 en 36 van de statuten, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10-09-2008.

HOOFDSTUK I Naam, zetel, doel en duur

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Vrije Centra voor Leerlingenbegeleiding Noord-West-Vlaanderen vzw , afgekort: VCLB Noord-West-Vlaanderen vzw.

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in 8000 Brugge, Sint-Maartensbilk 2 in het gerechtelijk arrondissement Brugge.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel de begeleiding van kinderen, jongeren en adolescenten, zoveel mogelijk in samenwerking met hun ouders, voogden, opvoeders en leerkrachten. Deze begeleiding heeft betrekking op de ontwikkeling, opvoeding en aanpak op verschillende domeinen: het leren en studeren, de onderwijsloopbaan, de preventie gezondheidszorg en het psychisch en sociaal functioneren, De vereniging staat daarom in voor de oprichting, het bestuur, de uitbouw en de ondersteuning van centra voor leerlingenbegeleiding overeenkomstig de vigerende wetgeving inzake de centra voor leerlingenbegeleiding. Ze kan ook alle initiatieven nemen of steunen die bijdragen tot het welbevinden van kinderen, jongeren en adolescenten. De vereniging kan

Ondernerningsnr : 410.541.117 Benaming

(voluit) VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

z

M0D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

samenwerken met andere organisaties. De vereniging handelt vanuit een christelijke visie en brengt respect op voor het pluralistische karakter van de samenleving.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, inclusief eigendomsverwerving, Zij kan in die zin ook, maar slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden Stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging heeft het bestuur over het "Centrum voor Leerlingenbegeleiding Brugge(n) " te Brugge, het "Centrum voor Leerlingenbegeleiding Oostkust" te Blankenberge en het "Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding Oostende-Gistel" te Oostende.

HOOFDSTUK Il Leden, aanvaarding, ontslag, verplichtingen

ARTIKEL 6

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt maar moet ten minste zes bedragen.

ARTIKEL 7

Iedere natuurlijke persoon, rechtspersoon of vertegenwoordiger van instellingen of maatschappelijke groepen die het doel van de vereniging ondersteunen, kan bij aanvaarding door de raad van bestuur lid worden van de vereniging. De raad van bestuur moet haar keuze niet verantwoorden. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De raad van bestuur houdt bij de aanvaarding van de leden rekening met een evenwichtige en gegarandeerde vertegenwoordiging vanuit het onderwijs en het maatschappelijke veld,

De algemene vergadering bepaalt de concrete samenstelling van de bestuursorganen in een huishoudelijk reglement,

Een proost van het ACW, Koepel van de Christelijke Werknemersorganisaties, heeft geen aanvaarding van de raad van bestuur nodig om lid te worden van de vereniging. Desgevallend wordt hij van rechtswege lid van de raad van bestuur.

ARTIKEL 8

Het lidmaatschap van de vereniging is van onbepaalde duur. De leden worden in een register opgenomen. Het lidmaatschap eindigt op het ogenblik dat een lid ontslag neemt, uitgesloten wordt of overlijdt of ingeval van

een rechtspersoon, bij zijn ontbinding, fusie, splitsing of faillissement. Elk lid kan zijn ontslag uit de vereniging schriftelijk indienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De leden hebben noch bij ontbinding van de vereniging, noch bij ontslag of uitsluiting, recht op het maatschappelijk vermogen. Dit geldt eveneens voor hun erfgenamen of de instanties die zij vertegenwoordigen.

ARTIKEL 9

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

HOOFDSTUK Ill Algemene vergadering

ARTIKEL 10

Elk lid heeft het recht aanwezig te zijn op de algemene vergadering, hetzij in persoon, hetzij door volmacht aan een door hem aangeduide mandataris, die een lid van de vereniging moet zijn. Elk lid kan slechts één volmacht krijgen. De volmacht moet steeds schriftelijk zijn.

Alle leden hebben gelijk stemrecht: ieder beschikt over één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

ARTIKEL 11

De algemene vergadering is bevoegd voor:

9 .het wijzigen van de statuten;

2.het goedkeuren van het huishoudelijk reglement;

3.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

4.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

5.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

6.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

7.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

8.het uitstuiten van een lid;

9.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

en alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

ARTIKEL 12

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen. Er moet elk jaar een gewone algemene vergadering gehouden worden in het eerste semester na het afsluiten van de rekeningen. Een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden telkens als de raad van bestuur het nodig vindt.

Bovendien is het samenroepen van een algemene vergadering verplicht binnen de maand op een schriftelijke en met redenen omklede aanvraag van ten minste één vijfde van de leden.

ARTIKEL 13

De voorzitter nodigt alle leden schriftelijk of via e-mail uit op de algemene vergadering ten minste acht dagen op voorhand. De uitnodiging bevat de agenda. De agenda omvat ook de punten die de leden bij de voorzitter bekend hebben gemaakt ten minste 15 dagen voor de vergadering. De vergadering mag slechts de punten behandelen die op de agenda vermeld staan.

ARTIKEL 14

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij verhindering van deze door degene, die hem volgens artikel 23 vervangt.

ARTIKEL 15

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

ARTIKEL 16

Bij afwijking van vorig artikel worden de beslissingen betreffende de uitsluiting van een lid of de afzetting van een bestuurder door de algemene vergadering genomen bij geheime stemming met een meerderheid van twee derden van de stemmen na het betrokken lid gehoord te hebben in zijn middelen ter verdediging,

Beslissingen die wijzigingen aan de statuten of de vrijwillige ontbinding van de vereniging meebrengen, mogen slechts genomen worden, in overeenstemming met de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid voorzien in de wetgeving op de verenigingen zonder winstoogmerk.

ARTIKEL 17

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een schriftelijk verslag, ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bijgehouden in het register van de verslagen dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel, Een CLB-directeur fungeert als verslaggever van de vergadering. De verslagen worden aan de leden bezorgd. De in rechte voor te brengen uittreksels van de verslagen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Een derde die zijn wettig belang kan aantonen kan een uittreksel van de verslagen ontvangen.

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

HOOFDSTUK IV Raad van bestuur

ARTIKEL 18

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste vijf leden van de algemene vergadering. Ze worden verkozen door de algemene vergadering, Het onderwijsveld en het maatschappelijke veld dienen op een evenredige wijze vertegenwoordigd te zijn.

ARTIKEL 19

Het mandaat van bestuurder is voor onbepaalde duur maar eindigt op het ogenblik dat de bestuurder ontslag neemt, overlijdt, of indien hij de instantie waarvoor hij gemandateerd is, niet meer vertegenwoordigt.

Als de plaats van een bestuurder open komt, hebben de overige leden van de raad van bestuur dezelfde rechten als voorheen; evenwel moet in de benoeming van een bestuurder voorzien worden door de eerstvolgende algemene vergadering.

ARTIKEL 20

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 21

De leden van de raad van bestuur kunnen door de algemene vergadering afgezet worden om zwaarwichtige redenen. De beschikkingen van artikel 8 zijn in dit verband toepasselijk.

ARTIKEL 22

De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van administratie en beschikking, die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen, met uitzondering van degene die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden worden,

ARTIKEL 23

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Beide laatstgenoemde functies kunnen door een zelfde persoon opgenomen worden. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de ondervoorzitter of een andere bestuurder na overleg in de raad van bestuur.

ARTIKEL 24

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter telkens als het belang van de vereniging het vergt en telkens wanneer twee bestuurders daartoe een verzoek richten tot de voorzitter, De bestuurders worden bijeengeroepen met een gewone brief of via e-mail acht dagen voor de vergadering, behalve bij samenroeping bij hoogdringendheid. De uitnodiging bevat de agenda. De agenda moet al de punten omvatten waarvan de voorzitter kennis heeft ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De raad beraadslaagt en beslist over de punten van de agenda als minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd ia. Als een meerderheid van de aanwezige bestuurders hiermee instemt, kan ook over andere punten beraadslaagd, maar niet beslist worden.

De beslissingen worden in principe bij consensus genomen. Ais er gestemd wordt, is de stemming geheim en wordt er beslist bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

ARTIKEL 25

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen In een schriftelijk verslag. Een CLB-directeur fungeert als verslaggever van de vergadering. Na goedkeuring wordt dat verslag ondertekend door de voorzitter

I,r

à ' n.

Y

f&

"4

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

en de secretaris en op de maatschappelijke zetel bijgehouden in het register van de verslagen van de raad van bestuur. De verslagen worden aan de bestuurders bezorgd. De leden van de vereniging mogen op de zetel van de vereniging kennis nemen van de verslagen van de raad van bestuur.

ARTIKEL 26

De dagelijkse leiding van elk Centrum voor Leerlingenbegeleiding is in handen van de betrokken directeur. De raad van bestuur machtigt de directeur van elk Centrum voor Leerlingenbegeleiding aile handelingen te stellen die nodig zijn voor de dagelijkse leiding van het CLB of die noodzakelijk een snelle tussenkomst vereisen. Dit betekent dat de betrokken directeur onder andere alleen door zijn persoonlijke handtekening, de vereniging voor wat het eigen CLB betreft, geldig kan verbinden in haar betrekkingen met De Post, de banken, aile andere maatschappijen en overheidsdiensten, ter vervulling van de vereiste formaliteiten met inbegrip van het openen en beheren van rekeningen, De raad van bestuur kan de betrokken directeur voor wat die aangelegenheden betreft vervangen door een gemandateerde van het bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een coördinerende directeur aan te stellen. Zijn taken worden in het huishoudelijk reglement bepaald.

Voor aile gevallen die niet toe te wijzen zijn aan een bepaald CLB of aan een bepaalde directeur is de coördinerende directeur gemandateerd.

ARTIKEL 27

De raad van bestuur mandateert haar voorzitter om alle arbeidsovereenkomsten te sluiten.

ARTIKEL 28

De rechtsvorderingen, als eiseres of als verweerster, worden ingesteld of verdedigd door de voorzitter of bij ontstentenis een andere bestuurder, aangeduid door de raad van bestuur.

ARTIKEL 29

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. De raad van bestuur bepaalt zelf welke bevoegdheden aan een dagelijks bestuur worden toegekend.

HOOFDSTUK V Begrotingen en rekeningen

ARTIKEL 30

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen).

ARTIKEL 31

De algemene vergadering benoemt één of meer commissarissen, lid van het Instituut van Bedrijfsrevisoren, voor nazicht van rekeningen en balans.

HOOFDSTUK VI Ontbinding en vereffening

ARTIKEL 32

De ontbinding en vereffening van de vereniging zijn onderworpen aan de beschikkingen van de wetgeving over de verenigingen zonder winstoogmerk,

In geval van vrijwillige ontbinding zal de algemene vergadering en bij gebreke daarvan de rechtbank één of meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen.

MOD 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

ARTIKEL 33

Bij ontbinding, hetzij vrijwillige hetzij rechterlijke, op welk ogenblik en voor welke oorzaak zij zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, zonder kosten overgedragen aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met christelijke inspiratie aangeduid door de algemene vergadering en waarvan het doel het meest dat van de huidige vereniging benadert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ARTIKEL 34

Aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door deze statuten worden geregeld, worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, evenals de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

hloofdstuk VII Benoemingen

ARTIKEL 35

ln uitvoering van artikel 18 van deze statuten worden benoemd tot lid van de raad van bestuur

Aelter Bernadette, geboren te Aartrijke op 13-08-1956

Dosschaert Frank, geboren te Brugge op 19-08-1966

Boussemaere Joke, geborten te Brugge op 29-09-1976

Callens Bie, geboren te Waregem op 04-04-1965

Casteleyn An, geboren te Oostende op 09-05-1964

Debaere Frank, geborten te Kortrijk op 05-05-1967

Defauw Filip, geboren te Brugge op 09-03-1960

Finet Didier, geboren te Brugge op 17-10-1955

Jonckheere Paul, geboren te Brugge op 19-11-1952

j-oridan Jos, geboren te Poperinge op 10-05-1959

Neirynck Romain, geboren te Biankenberge op 12-01-1946

Seynaeve Koen, geboren te Tielt op 16-06-1951

Simoens Luc, geboren te Zeizate op 27-07-1950

Tamsin Hans, geboren te Brugge op 10-11-1960

Vanleenhove Gilbert, geboren te Oostende op 02-05-1947

Verbeke Peter, geboren te Oostende op 12-08-1966

ARTIKEL 36

Re leden van de raad van bestuur hebben aangeduid ais

Voorzitter: Debaere Frank

Voor echt en waar verklaard

Debaere Frank

Voorzitter

03/10/2013
ÿþ MOD 2.2



L _0:03` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging Van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G~I~FI~ `~~º%~

ntie~BEt`eGD tEflflPtmAP1Del ~

a~Rû~r~v een ?rt°`" r~cts)

Griffu" ' 2013j'

Vc behc aar Belç Staal

u

ui

1 15059

Ondernemingsar : 410.541.117

Benaming

(voluit) : VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-

WEST-VLAANDEREN

(verkort) : VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SINT-MAARTENSBILK 2, 8000 Brugge Onderwerp akte : Ontslagen van leden van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 23/05/2013 heeft volgende ontslagen gedaan ;

- Reubens Ingrid

- Wanzeele Dirk

Voor waar en echt verklaard,

Marc De Witte Antoon Vanhoutteghem

Ondervoorzitter-Secretaris Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012
ÿþ~ M0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

F

Voor- 1111

behouder *iaiaise3*

aan het

Belgisch

Staatsbia

NaRGcLECD ter ee1t dei

Rewr$ÂldeilAm 1fC1OP BRUGGË (Atdallr>ig Brugge)

~au~,~.° riïfie' Y

L

Ondernemingsnr : 410.541.117

Benaming

(voluit): VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORDWEST-VLAANDEREN

(verkort) . VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN

Rechtsvorm - VZW

Zetel : SINT-MAARTENSBILK 2, 8000 Brugge

,onderwerp akte : Ontslagen van leden van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 24/05/2011 heeft volgende ontslagen gedaan

- Depauw Guy

- Vanhees Luc

Voor waar en echt verklaard,

Marc De Witte Antoon Vanhoutteghem

Ondervoorzitter-Secretaris Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening,

24/06/2011
ÿþ MOO 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



~

~

NEERGELEGD ter

RECHTEN GftlFfifE der

Vi( t {A~KDO'ekng ;No:t TE

ugcej

G rif>e De grener

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- 1111111811141117qIll R

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 410.541.117

Benaming

(voluit) : VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOORD-

WEST-VLAANDEREN

(verkort) : VCLB NOORD-WEST-VLAANDEREN

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SINT-MAARTENSBILK 2, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming en wijziging van de statuten

De Algemene Vergadering van 16/05/2011 heeft volgend ontslag gedaan :

- Dessein Jozef

Op 27/04/2009 werd Guido Degrande, vertegenwoordiger van de professionele vennootschap G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren B.BVBA, aangesteld als commissaris.

De Algemene Vergadering van 27/04/2009 heeft beslist om artikel 29 van de statuten van de vzw VCLB Noord-West-Vlaanderen , zoals goedgekeurd op de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 mei 2008 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 10 september 2008, volledig te vervangen door volgende tekst :

ARTIKEL 29

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. De raad van bestuur bepaalt zelf welke bevoegdheden aan een dagelijks bestuur worden toegekend.

Voor akten die niet vallen onder het dagelijkse bestuur volstaan, opdat de vereniging geldig zou vertegenwoordigd zijn tegenover derden, zelfs de hypotheekbewaarder, de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en één van de directeurs van de betrokken CLB.

Voor waar en echt verklaard,

Marc De Witte Antoon Vanhoutteghem

Ondervoorzitter-Secretaris Voorzitter

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de verenig!ng, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING NOOR…

Adresse
SINT-MAARTENSBILK 2 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande