VROMACO

Divers


Dénomination : VROMACO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 878.001.240

Publication

20/01/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~NIiEL

Ondernemingsnr : 0878.001.240

Benaming

(voluit) ; VROMACO

(verkort):

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 8870 Izegem, Hondsmertjesstraat, 25A

(volledig adres)

I: derwerc akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 december 2013, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "VROMACO", opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te izegem, op 9 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2005, onder het nurnmer 0519026, gehouden op 20 december 2013 heeft beslist wat volgt:

1.Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met drie en zestig duizend euro (¬ 63.000,00), om het te brengen van driehonderd zeventig duizend euro (¬ 370.000,00) op vierhonderd drie en dertig duizend euro (¬ 433.000,00).

Deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Men kan afwijken van de algemene regel, die stelt dat ingeval van inbreng in geld er nieuwe aandelen worden toegekend, wanneer de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde.

2. Vervolgens hebben de Heer Vroman Ben, wonende te 8870 Izegem, Hondsmertjesstraat 25/001, en Mevrouw Cools Sabine, wonende te 8870 izegem, Hondsmertjesstraat, 25/001, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «VROMACO», en in te schrijven op de kapitaalsverhoging tegen de globale prijs van drie en zestig duizend euro (¬ 63.000,00).

De inbrengers verduidelijken dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering; onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

2. Erkenning dat de hogerbeschreven kapitaalsverhoging volledig is volgestort.

3. De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere' rekening met nummer BE79 7480 4022 8633 bij de Naamloze Vennootschap "KBC BANK", te Brussel, zoals blet uit een attest afgeleverd op 19 december 2013.

3. Vaststelling van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drie en zestig duizend euro (¬ 63.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd, en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd drie en dertig duizend euro (¬ 433.000,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Verwijzing naar het proces-verbaal van vergadering van de zaakvoerders de dato 22 december 2011 waarbij werd beslist tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam op verzoek van alle aandeelhouders.

Dientengevolge wordt beslist de statutaire aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen statutair op naam zullen zijn.

, 5. Herformulering van cie modaliteiten van overdracht van aandelen, toegang tot de vergadering, geldigheid

van de vergadering en aanstelling van vereffenaars en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De tekst van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd drie en dertig duizend euro (¬ .

433.000,00)."

- De huidige tekst van de titel "6.2. Aandelen op naam of aan toonder" van artikel zes van de statuten wordt

vervangen door volgende tekst:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O

-

;i

1 ~L 8. ~ ~hs- U4Aa.BE~.iGE,,:

j7r_

... `i' Ot 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK Urrtfie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"6.2 Aandelen op naam.

"Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten,"

- De huidige tekst van de eerste alinea onder de titel "6.3.1, Algemene bepalingen" van artikel zes van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Zolang de aandelen niet volledig afbetaald zijn luiden de aandelen op naam, en kunnen zij niet worden overgedragen dan indien de overnemer door de zaakvoerder is aangenomen."

-De huidige tekst van de titel "6.3.3. Voorkooprechr van artikel zes van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"6.3.3. Voorkooprecht

De Overdracht van Effecten, te welke titel ook, tussen aandeelhouders en tussen erfgenamen en hun rechtsopvolgers of erfgenamen is vrij, mits schriftelijke kennisgeving per aangetekende post (hierna genoemd 'Kennisgeving') aan alle zittende aandeelhouders.

Onverminderd de dwingende wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op het ogenblik van de Overdracht van Effecten en onverminderd hetgeen wordt bepaald in artikel 6.3.4., verbindt elke aandeelhouder er zich toe om in geval van Overdracht van de Effecten, met uitzondering van de Overdracht zoals omschreven in het vorig lid, de hierna beschreven procedure van voorkoop na te leven,

Indien een aandeelhouder (hierna genoemd de "kandidaat overdrager') alle of een deel van zijn effecten wenst over te dragen in de omstandigheden zoals vernield in de vorige alinea, zal hij de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders daarvan inlichten door middel van een kennisgeving. In deze kennisgeving zal de kandidaat overdrager volgende elementen meedelen

-de naam, voornaam en woonplaats of, indien het een rechtspersoon is, de naam, de rechtsvorm en maatschappelijke zetel van de eventuele kandidaat--overnemer aan wie hij zijn Effecten wenst over te dragen;

-de prijs of tegenprestatie en de overige voorwaarden, zoals geboden door de eventuele kandidaat overnemer, met dien verstande dat het bod bindend en onherroepelijk dient te zijn om geldig te zijn;

-het aantal en de nummers van de Effecten die de kandidaat overdrager wenst over te dragen;

-de prijs en overige voorwaarden waartegen het voorkooprecht kan worden uitgeoefend.

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders zal binnen een termijn van twee weken na ontvangst van de kennisgeving van de kandidaat overdrager de zittende aandeelhouders (hierna genoemd de "begunstigden van het voorkooprecht') door middel van een kennisgeving inlichten over de inhoud van deze kennisgeving en hun uitnodigen om hun voorkooprecht uit te oefenen.

De begunstigden van het voorkooprecht kunnen dit recht uitoefenen op alle of een deel van de over te dragen Effecten.

Binnen een termijn van acht weken na ontvangst van de kennisgeving.vanwege de zaakvoerder of de voorzifter van het college van zaakvoerders stellen de begunstigden van het voorkooprecht, op straffe van verval door middel van een Kennisgeving de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders in kennis van het feit of zij al dan niet het voorkooprecht wensen uit te oefenen en van het aantal Effecten dat zij in het kader van dit voorkooprecht wensen aan te kopen.

Indien alle begunstigden van het voorkooprecht hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, zal de voorkoop pro rata hun aandeelhouderschap geschieden. De begunstigden van het voorkooprecht kunnen evenwel opgave doen van het aantal Effecten die zij zich verbinden te verwerven boven hun pro rata deelname in de voorkoop, indien één of meerdere zittende aandeelhouders geheel of ten dele zouden verzaken aan hun voorkooprecht.

De mededeling het voorkooprecht niet te willen uitoefenen of het gebrek aan Kennisgeving door één of meerdere zittende aandeelhouders aan de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders binnen de gestelde termijn van acht weken geldt als verzaking aan het voorkooprecht. Zijn of hun aandeel komt verhoudingsgewijze (pro rata hun aandeelhouderschap) ten goede aan de aandeelhouders die in de Kennisgeving wel hebben gebruik gemaakt van voorkooprecht boven hun pro rata aandeel, met een maximum van het aantal Effecten die zij zich verbonden hebben te verwerven boven hun pro rata deelname in de voorkoopregeling,

Uiterlijk binnen een termijn van twaalf (12) weken te rekenen vanaf de datum van de Kennisgeving, gericht aan de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, waarin de kandidaat overdrager het oorspronkelijk verzoek tot uitoefening van het voorkooprecht heeft geformuleerd, zal de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders aan alle aandeelhouders door middel van een Kennisgeving meedelen of het voorkooprecht met betrekking tot de over te dragen Effecten al dan niet, en desgevallend op hoeveel Effecten, wordt uitgeoefend.

In het geval dat het voorkooprecht slechts werd uitgeoefend op een deel van de te koop geboden Effecten, zal de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders binnen één week na de in de vorige alinea omschreven termijn van twaalf weken door middel van dezelfde kennisgeving aan de kandidaat overdrager vragen of hij

a)de over te dragen Effecten, waarop het voorkooprecht werd uitgeoefend, aan de begunstigden) van he voorkooprecht die dit voorkooprecht heeft/hebben uitgeoefend, wenst te over te dragen en het resterend deel van de over te dragen Effecten aan een kandidaat ovememer wenst over te dragen, ofwel;

b)alle over te dragen Effecten, zowel deze waarop het voorkooprecht werd uitgeoefend als deze waarop het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, aan de kandidaat ovememer wenst over te dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De kandidaat-overdrager dient binnen een termijn van vier (4) weken na ontvangst van de kennisgeving van de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders aan deze laatste mee te delen of hij kiest voor de oplossing beschreven onder het hierboven vermeld punt a) of b).

Bij gebreke aan kennisgeving binnen de gestelde termijn zal de kandidaat overdrager geacht worden te hebben gekozen voor de oplossing beschreven onder het hierboven vermeld punt a).

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders zal binnen een termijn van negentien (19) weken te rekenen vanaf de datum van de kennisgeving, gericht aan de zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, waarin de kandidaat overdrager het oorspronkelijk verzoek tot uitoefening van het voorkooprecht heeft geformuleerd, aan alle aandeelhouders door middel van een Kennisgeving meedelen voor welke oplossing, zoals beschreven onder de hierboven vermelde punten a) en b), de kandidaat overdrager

heeft gekozen.

De materiële overdracht van de Effecten aan de aandeelhouder die het voorkooprecht heeft uitgeoefend en/of aan de kandidaat overnemer dient te worden gerealiseerd binnen een termijn van één (1) maand na het verstrijken van de in de vorige alinea vermelde termijn van negentien (19) weken, binnen dewelke de overeenkomst tot overdracht van de Effecten definitief dient gesloten te zijn.

De betaling van de prijs, die wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in volgende alinea, geschiedt volgens de overeengekomen modaliteiten.

In het kader van de uitoefening van het in onderhavig artikel omschreven voorkooprecht zullen de Effecten kunnen worden gekocht tegen een maximale waarde van de Effecten, berekend volgens volgende formule : Honderd procent (100%) van de Aandelen van de Vennootschap = de som van de volgende drie elementen

a)één/derde (1/3) van de gecorrigeerde substantiële waarde van de Vennootschap, zijnde het eigen

vermogen gecorrigeerd met de latente meer en minderwaarde van de activa en passiva

vermogensbestanddelen overeenkomstig een waardering aan "fair market value', desgevallend te verminderen net de belastinglatentie die drukt op de eventuele latente meerwaarden;

b)éénlderde (1/3) van de gemiddelde winst na belastingen van de laatste vier (4) volledige boekjaren, en welke jaarrekeningen werden goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van de Vennootschap, gekapitaliseerd aan zes procent (6%) per jaar;

c)één/derde (1/3) van de gemiddelde cashflow na belastingen van de laatste vier (4) volledige boekjaren, en welke jaarrekeningen werden goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van de Vennootschap, gekapitaliseerd aan zes procent (6%) per jaar.

Indien de prijslvoorwaarden geboden door de kandidaat overnemer lager is dan de prijs die wordt bekomen door middel van voormelde formule, dan zal het voorkooprecht kunnen worden uitgeoefend tegen dezelfde lagere prijslvoorwaarden als die geboden door de kandidaat overnemer. Indien de prijslvoorwaarden geboden door de kandidaat overnemer hoger is dan de prijs die wordt bekomen door middel van voormelde formule, dan zal het voorkooprecht vooralsnog kunnen worden uitgeoefend tegen de prijs bekomen volgens voormelde formule.

Iedere Overdracht die wordt verricht in strijd met bovenmelde bepalingen zal niet tegenstelbaar zijn aan de vennootschap en de zittende aandeelhouders en zal bovendien aanleiding geven tot de betaling door de kandidaat overdrager aan de begunstigden van het voorkooprecht van een schadevergoeding gelijk aan vijfentwintig procent (25%) van de waarde van de overgedragen Effecten, met een minimum van vijfentwintig euro (¬ 25,00) per overtreding, onverminderd het recht van de begunstigden van het voorkooprecht om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade.

Wanneer een aandeelhouder de rechtsvorm van een vennootschap heeft, een aandeelhouder vennootschap genaamd, is het niet toegestaan dat de aandelen van deze aandeelhouder vennootschap worden verkocht ter omzeiling van de statutaire voorkoopregeling. Wanneer de aandelen van de aandeelhouder vennootschap in weerwil van voormelde verbodsbepaling toch worden verkocht, hebben de zittende aandeelhouders het recht om de Effecten uit deze aandeelhouder vennootschap uit te kopen, voor een Prijs zoals bepaald hiervoor, zij het onder aftrek van een schadevergoeding die forfaitair wordt bepaald op vijfentwintig procent (25%) van de Prijs (met een minimum van vijfentwintig euro (¬ 25,00), tenzij een hogere schadevergoeding kim worden bewezen.

De overdracht van Effecten op naam gebeurt door een overdrachtverklaring die ingeschreven wordt in het aandelenregister, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer."

- De huidige tekst onder de titel "9.4. Toegang tot de vergadering - presentielijst" van artikel negen van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de vergadering, doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeld moeten de houders van aandelen op naam bij brief uiterlijk drie (3) dagen voor de vergadering aangetekend verzonden de zaakvoerder inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding."

- De huidige tekst van de laatste alinea onder de titel "9.6 Geldigheid van de vergadering (samenstelling en oproeping)" van artikel negen van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet het bewijs van de oproeping niet worden geleverd en kan er geldig beraadslaagd worden over alle punten waarover de aandeelhouders het met eenparigheid eens zijn om deze op de agenda te plaatsen, op voorwaarde dat, voor de vertegenwoordigde aandeelhouders, de lasthebber gemachtigd werd over de voorgestelde agendapunten te stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.10.2013 13633-0512-008
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.09.2012 12585-0070-008
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.11.2011 11621-0273-008
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 27.09.2010 10553-0399-008
21/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 16.09.2009 09761-0244-008
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 25.08.2008 08615-0040-008
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 20.08.2007 07584-0001-008
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 06.08.2015 15402-0578-012

Coordonnées
VROMACO

Adresse
HONDSMERTJESSTRAAT 25 A 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande