VULPECULA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VULPECULA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.198.969

Publication

11/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aide

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0806,198.969

' Benaming (voluit) :Vulpecula

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dorpsstraat 8

8470 Gistel (Snaaskerke)

Onderwerp akte :ONTBINDING VEREFFENING

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Amold Vermeersch te Oud enburg op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT.

Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato drieëntwintig juni laatst, waar-bijverderverrnelde staat gevoegd is, en van het verslag van bvba Bederevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor te Deinze, de dato vierentwintig juni laatst, opgesteld over de staat van activa en passive afgesloten op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden geleden, betreffende de ontbinding van de vennootschap, verslag dat als volgt besluit:

"Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 23 juni 2014 aangesteld door Dhr. David Vosselman, zaakvoerder van de BVBA VULPECULA om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 23 juni 2014 van de BVBA VULPECULA, Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 160.035,85 EUR en een netto-actief van 160.035,85 EUR.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 23 juni 2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen' worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht,"

En onmiddellijk besluit de vergadering dit verslag aan te nemen en wordt er overgegaan tot de vervroegde ' ontbinding van de vennootschap en haar liquidatie te rekenen vanaf heden.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de ontbinding en vereffening zal plaatsvinden zonder benoeming van een vereffenaar,

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat er geen passive meer zijn en dat er geen voorziening geboekt werden voor de vereffeningskosten daar deze reeds voldaan werden.

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering, verklaart bij deze akte afgifte te doen overeenkomstig het Wetboek van : Vennootschappen, van het hierna beschreven onroerend goed, onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving, aan de vennoten:

De heer VOSSELMAN David Hendrik, geboren te Oostende op vijftien maart negentienhonderd vijfenzestig, (RR 65.03.15-183.74) en zijn echtgenote mevrouw BUSSCHAERT Annick Marthe Bemadette, geboren te, Oostende op tien maart negentienhonderdnegenenzestig (RR 69.0110-188.12), samenwonende te Gistel," Dorpsstraat 8,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jacques Bossuyt te De: Haan (Klemskerke) op zevenentwintig augustus negentienhonderd tweeënnegentig, niet gewijzigd, zoals zij verklaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111!!1111111!11111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Griffie Reon:bank Koophandel

02 JUL 2014

Gent ef-

Afdelinl

De /i "Ar-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hierna "de vennoten" genoemd.

die de helft in blote eigendom aanvaarden voor de tussen hen bestaande gemeenschap van volgend onroerend goed

STAD OOSTENDE

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Gouwelozestraat 49, bekend ten kadaster in de derde afdeling sectie C volgens titel en thans nummer 149a2 met een oppervlakte van twee are vijftien centiare (2a 15ca), palende of hebbende gepaald noord de straat, oost Devos Eddy-Brabant Ria te Oostende, zuid Derieuw Jean-Pierre-Bogaert Carine te Oostende en west het perceel 149w.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Beschreven goed hoort de vennootschap toe voor vijftig procent (50 %) in blote eigendom, door aankoop van 1) mevrouw Feys Suzanne, echtgenote van de heer Vanherberghen Raymond te Gent, 2) Sans Famille vzw met zetel te Dinant (Sorinnes), 3) Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren Oostende met zetel te Oostende en 4) International Organisation for the Protection Animais met zetel te Gent blijkens proces-verbaal van voorlopige toewijzing onder opschortende voorwaarde van afwezigheid van hoger bod opgemaakt door ondergetekende notaris op twee september tweeduizend en tien, gevolgd door het proces verbaal van vaststelling van afwezigheid van hoger bod opgemaakt door ondergetekende notaris op tweeëntwintig september daarna, samen overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T199/10/2010-16255.

FISCALE VERKLAR1NGEN.

*) Partijen verklaren dat de afgifte geschiedt in het kader van de vereffening van voormelde BVBA Vulpecula en onder de toepassing valt van artikel 129 tweede lid van het wetboek der registratierechten.

De vennoten verklaren dat zij reeds vennoot waren van deze vennootschap bij de oprichting van de vennootschap en de aankoop van beschreven goed. Tot staving van hun verklaring verwijzen de vennoten naar de oprichtingsakte van de vennootschap verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op vijf september tweeduizend en acht waarbij zij als oprichters vermeld staan en het proces-verbaal van voorlopige toewijzing onder opschortende voorwaarde van gebrek aan opbod opgemaakt door het ambt van ondergetekende notaris op twee september tweeduizend en tien, gevolgd door het proces verbaal van vaststelling van afwezigheid van hoger bod opgemaakt door het ambt van ondergetekende notaris op tweeëntwintig september daarna, welke akte onderhevig was aan de heffing van tien procent, geregistreerd als volgt "Geregistreerd twee blad(en) geen te Oostende, Reg! op -4 OKT 2010 boek 746 bled 28 vak 19 Ontvangen; zestienduizend driehonderd tweeëntachtig euro (¬ 1 6. 384, 00) De E.a. Inspecteur-Ontvanger, Al (getekend) H. Gryson.".

*) Pro fisco wordt de waarde van het afgegeven goed geschat voor de bote eigendom op honderdveertienduizend tweehonderdveertig euro (¬ 114.240,00), hetzij voor de helft in blote eigendom op zevenenvijftigduizend honderdtwintig euro (¬ 57.120,00).

VIERDE BESLUIT

De zaakvoerders, de heer David Vosselman en mevrouw Annick Busschaert verklaren ontslag te nemen als zaakvoerders van de vennootschap wegens de ontbinding van deze laatste.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heer David Vosselman en mevrouw Annick Busschaert, voornoemd, ais zaakvoerders te aanvaarden en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

V1.1FDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er geen bedragen meer vol te storten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen.

De vergadering stelt vast dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

De vergadering stelt vast dat gans het vaststaand passief van de vennootschap aangezuiverd is.

Het overblijvend actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten pro rata hun aandelenverhouding.

De vennoten verklaren dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening hen werden voorgelegd en dat zij deze hebben kunnen onderzoeken zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te Gistel, Dorpsstraat 8, woonplaats van de heer David Vosselman en van mevrouw Annick Busschaert,

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten pro rata hun aandelenverhouding.

Tenslotte stelt de vergadering vast dat de vereffening gesloten is,

' VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de btw

inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de doorhaling, hiertoe aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de btw en KBO te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen;

Peter Van Maldegem, extern accountant-belastingconsulent, 05 accountancy cvoa, Gampelaeredreef 62 te 9800 Astene

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz, van Luik vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e ma! 11.1

.., Voor Notaris k Vermeersch

behoudenaan het

Belgisch

staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- Verslag zaakvoerder;

- verslag revisor,

cheque : 73 5245

rekeningnummer: 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 15.01.2014 14010-0147-009
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.12.2012, NGL 16.01.2013 13010-0283-009
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.10.2011, NGL 14.11.2011 11609-0197-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.08.2010, NGL 02.09.2010 10533-0161-009

Coordonnées
VULPECULA

Adresse
DORPSSTRAAT 8 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande