VVKSM GISCO REGENBOOG

Association sans but lucratif


Dénomination : VVKSM GISCO REGENBOOG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 876.044.612

Publication

01/03/2012
ÿþ4 MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iN l IIl Ill Il li lII I I l II~I~~V

" iaoaeaos*

be

B St

Neaergelega ter griffie die

rechtbank van koophancsl

Brugge  af

°P I FEB. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.044.612

Benaming

(votult} ; WKSM GISCO REGENBOOG

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Manitobalaan 1, 8470 Gistel, België

Onderwerpkte : Wijziging bestuur - Wijzigen benaming - wijzigen statuten

De bijzondere algemene vergadering van 23 september 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting beslist over volgende agendapunten:

1) Ontslagverzoek vanwege bestuurder en voorzitter 13hr. Jan Detailleur

3) Ontslagverzoek vanwege bestuurder en ondervoorzitter Dhr. Jurgen Seys

2) Ontslagverzoek vanwege bestuurder en secretaris Mevr. Sophie Halewyck

3) Ontslagverzoek vanwege bestuurder Dhr. Hendrik Gosseye

4) Ontslagverzoek vanwege bestuurder Dhr. Michiel Detailleur

5) Benoeming van effectief lid Dhr. Jonas Vaneygen tot bestuurder en voorzitter

6) Benoeming van effectief lid Dhr. Ben Vanquaethem tot bestuurder en penningmeester

7) Benoeming van effectief lid Dhr. Jan Vanquathem tol bestuurder

8) Benoeming van effectief lid Mevr. Lieslot De Rycker tot bestuurder

9) Benoeming van effectief lid Mevr. Katrien Blomme tot bestuurder en ondervoorzitter

10) Functiewijziging van effectief lid Dhr Jozua Velle van penningmeester tot secretaris

11) Wijzigen van de benaming naar Scouts en Gidsen Gisco Regenboog

12) Wijzigen van Art.1 van de statuten

13) Wijzigen van de maatschappelijke zetel naar Oude Kerkwegel 28, 8460 Ettelgem

14) wijzigen van Art.2 van de slafuten

Ontslagverzoek vanwege bestuurder, voorzitter Dhr. Jan Detailleur. Op eigen schriftelijk verzoek werd het ontslag aangeboden, dat ingaat op heden, door Dhr Jan Detailleur voor de functie van bestuurder en voorzitter. Het ontslag dat ingaat op 23/09/2011 wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard en goedgekeurd.

Ontslagverzoek vanwege bestuurder, ondervoorzitter Dhr. Jurgen Seys. Op eigen schriftelijk verzoek werd het ontslag aangeboden, dat ingaat op heden, door Dhr Jurgen Seys voor de functie van bestuurder en ondervoorzitter. Het ontslag dat ingaat op 23/09/2011 wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard en goedgekeurd.

Ontslagverzoek vanwege bestuurder, secretaris Mevr. Sophie Halewyck. Op eigen schriftelijk verzoek werd het ontslag aangeboden, dat ingaat op heden, door Mevr. Sophie Halewyck voor de functie van bestuurder en secretaris. Het ontslag dat ingaat op 23/09/2011 wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard en goedgekeurd.

Ontslagverzoek vanwege bestuurder Dhr. Hendrik Gosseye. Op eigen schriftelijk verzoek werd het ontslag aangeboden, dat ingaat op heden, door Dhr. Hendrik Gosseye voor de functie van bestuurder. Het ontslag dat ingaat op 23/09/2011 wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard en goedgekeurd.

Ontslagverzoek vanwege bestuurder, Dhr Michiel Detailleur. Op eigen schriftelijk verzoek werd het ontslag aangeboden, dat ingaat op heden, door Dhr Michiel Detailleur voor de functie van bestuurder. Het ontslag dat ingaat op 23/09/2011 wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard en goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Benoeming van effectief lid Dhr. Jonas Vaneygen tot bestuurder en voorzitter. Dhr Jonas Vaneygen, wonende te Oude Kerkwegel 28, Ettelgem, biedt zich aan om de functie van bestuurder en voorzitter te vervullen. De algemene vergadering benoemt hem hierbij tot bestuurder en voorzitter. Het mandaat van bestuurder en voorzitter gaat In vanaf 2310912011. De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Benoeming van effectief lid Dhr. Ben Vanquaethem tot bestuurder en penningmeester. Dhr. Ben Vanquaethem, wonende te Moerestraat 38, 8470 Gistel, biedt zich aan om de functie van bestuurder en penningmeester te vervullen. De algemene vergadering benoemt hem hierbij tot bestuurder en penningmeester. Het mandaat van bestuurder en penningmeester gaat in vanaf 23/09/2011, De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Benoeming van effectief lid Dhr. Jan Vanquaethem tot bestuurder. Dhr Jan Vanquaethem, wonende te Oude Moerestraat 38, Gistel, biedt zich aan om de functie van bestuurder te vervullen. De algemene vergadering benoemt hem hierbij tot bestuurder. Het mandaat van bestuurder gaat in vanaf 23/09/2011. De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Benoeming van effectief lid Mevr. Lieslot De Rycker tot bestuurder. Mevr. Lieslot De Rycker, wonende te Schoolstraat 9, 8470 Gistel, biedt zich aan om de functie van bestuurder te vervullen. De algemene vergadering benoemt haar hierbij tot bestuurder. Het mandaat van bestuurder en voorzitter gaat in vanaf 23/09/2011. De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Benoeming van effectief lid Mevr. Katrien Blomme tot bestuurder en onde rvoorzitter. Mevr. Katrien Blomme, wonende te Alfons Vanheestraat 32, 8470 Gistel, biedt zich aan om de functie van bestuurder en ondervoorzitter te vervullen. De algemene vergadering benoemt haar hierbij tot bestuurder en ondervoorzitter. Het mandaat van bestuurder en ondervoorzitter gaat in vanaf 23/09/2011. De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Functiewijziging van effectief lid Dhr. Jozua Velle van penningmeester tot secretaris. Dhr. Jozua Velle,. wonende te Manitobalaan 1, 8470 Gistel, biedt een voorstel aan om zijn functie van penninmeester stop te zetten en hem tot secretaris te benoemen. Zijn ontslag als penningmeester, dat ingaat op 23109/2011, wordt door de algemene vergadering aanvaardt alsook zijn benoeming tot secretaris. De beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Wijzigen van de benaming naar Scouts en Gidsen Gisco-Regenboog. In lijn met de naamsverandering van de nationale vereninging voor vlaamse Katholieke scouts wordt de naam van de vzw gewijzigd naar: Scouts en Gidsen Gisco Regenboog

Wijzigen van Art.1 van de statuten.

De algemene vergadering, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921, de wet van 2 mei 2002, het koninklijk besluit van 26 juni 2003, de wet van 19 december 2003 en overeenkomstig haar statuten, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch staatsblad van 22 september 2005, heeft de hiernavolgende wijziging van de statuten aangenomen:

Art.i: Benaming

De vereniging draagt als naam "Scouts en Gidsen Gisco Regenboog" Deze benaming gevolgd door Vereniging zonder winstoogmerk' (of afgekort 'vzw') moet voorkomen op alle documenten van de vereniging.

Wijzigen van de maatschappelijke zetel naar Oude Kerkwegel 28, 8460 Ettelgem. Met ingang van 23 september 2011 wordt het adres van de maatschappelijke zetel overgedragen van Manitobalaan 1, 8470 Gistel naar Oude Kerkwegel 28, 8460 Ettelgem.

Wijzigen van Art.2 van de statuten.

De algemene vergadering, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921, de wet van 2 mei 2002, het koninklijk besluit van 26 juni 2003, de wet van 19 december 2003 en overeenkomstig haar statuten, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch staatsblad van 22 september 2005, heeft de hiernavolgende wijziging van de statuten aangenomen:

Art.2: Maatschappelijke zetel

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Oostende. Provincie West-Vlaanderen, 8460 Ettelgem, Oude Kerkwegel 28. De maatschappelijke zetel kan verplaatst worden binnen het gerechtelijk arrondissement door de algemene vergadering.

personen bevoegd de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen:

- Jonas Vaneygen: voorzitter

- Katrien Blomme: ondervoorzitter

- Ben Vanquaethem: penningmeester

- Jozua Velle: secretaris

- Lieslot De Rycker: bestuurder

- Jan Vanquaethem: bestuurder

MOD 2.2

LuiK B - Vervolg

opgemaakt te Gistel op 27 december 2019

Dhr. Jon Vaneygen dois~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-_i

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VVKSM GISCO REGENBOOG

Adresse
MANITOBALAAN 1 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande