VYSAVY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VYSAVY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.060.693

Publication

24/04/2014
ÿþModWoaJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN Ko

I DE L

III Il II III 1IH III I1 III I II

*14087805*

,E

MONJTEUR

16 -0/1.

G1SCH STA

BELGEGENT AFDELING BRUGGE NEERGELEGD OP:

2014 fl8 APR. 2014

ATS3LAC Griffie

Ondernemingsnr 0472.060.693

Benaming

(voluit) : VYSAVY

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8020 - Oostkamp, Erkegemstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 31 maart 2014, te' registreren, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VYSAVY'', met zetel 8020 - Oostkamp, Erkegemstraat 32, blijkt' dat er volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: GEDEELTELIJKE HERROEPING VAN DE DIVIDENDUITKERING

De vergadering beslist tot gedeeltelijke herroeping van het tussentijds dividend tot beloop van een bedrag van duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00) en vordert het bedrag van duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00) terug van de enige vennoot.

Stemming: De vergadering keurt dit besluit goed.

De ten onrechte betaalde roerende voorheffing op dit bedrag zal teruggevorderd dienen te worden.

TWEEDE BESLISSING: KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoot, aanwezig, verklaart een

exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor', vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor te Kuume, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een BVBA 'Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor', vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor te Kuume, de dato 27 maart 2014, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"7. BESLUIT

Luidens het project van het bestuursorgaan zal de inbreng in nature tot kapitaalverhoging bij BVBA VYSAVY bestaan uit de inbreng van netto-dividend schuldvorderingen ten bedrage van 131.310,- EUR die zullen ontstaan zijn nadat de algemene vergadering tot uitkering en betaalbaarstelling van een tussentijds brutodividend ten bedrage van totaal bruto 145.900,00- EUR onder de voorwaarden van en in toepassing van artikel 537 VVIB '92, en na toepassing van de inhouding van 10% roerende voorheffing, zal hebben beslist, zijnde de aanwezigheid van 2.990 betaalbaar-gestelde netto-dividend vorderingen van ieder 43,91 euro per aandeel.

Volgens de ontwerpakte van meester Ann De Paepe wordt een deel van 1.900,00 euro bruto van het oorspronkelijke bruto dividend van 147.800,00 euro herroepen en onmiddellijk ingebracht in de wettelijke reserves. Zodoende blijft er een bruto dividend over van honderd vijfenveertigduizend negenhonderd (145.900,00) euro en wordt een rekening-courant ingebracht ter waarde van honderd éénendertigduizend driehonderd en tien (131.310,00) euro,

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de toekenning van een bruto dividend van 147.800,00 euro in toepassing van de in artikel 537 VVIB 92 bedoelde procedure, na herroeping teruggebracht tot 145.900,00 euro;

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 VVIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10% op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; alsook de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van 10% roerende voorheffing;

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering gebaseerd is op de nominale waarde en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. voor de inbreng van 131.310,- euro dividendvorderingen, de werkelijke tegenprestatie bestaat uit 2.990 nieuwe aandelen BVBA VYSAVY met een waarde van 43,91 euro per aandeel. De nieuwe aandelen hebben een fractiewaarde hebben van 1/3.180ste in het na de verhoging gevormde maatschappelijk kapitaal van 160.310 euro.

Tenslotte herinneren we eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature."

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 27 maart 2014 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

Er wordt beslist deze verslagen goed te keuren,

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

a) Beslissing Verwezenlijking van de inbreng

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderd eenendertigduizend driehonderdentien euro (¬ 131.310,00) te verhogen om het van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op honderdvijftigduizend driehonderdentien euro (¬ 160.310,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de enige vennoot heeft lastens deze vennootschap. Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van tweeduizend negenhonderdnegentig (2.990) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn.

Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten vanaf de datum van de kapitaalsverhoging.

Stemming: De vergadering keurt dit besluit goed.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Na voorlezing van het voorafgaande, verklaart de heer Luc Vyncke, wonende te 8020 Oostkamp, Erkegemstraat 32, zijn schuldvordering ten belope van honderd eenendertigduizend driehonderdentien euro (¬ 131.310,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdvijftigduizend driehonderdentien euro (¬ 150.310,00) werd gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend honderdtachtig (3,180) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING: WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE NIEUWE KAPITAALTOESTAND.

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van de statuten aan te passen zoals gezegd in de agenda, en artikel vijf te vervangen door de hiernavolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDENTIEN EURO (¬ 150.310,00).

Het is verdeeld in drieduizend honderdtachtig (3.180) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/drieduizend honderd tachtigste(1/3.180ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal was oorspronkelijk vastgesteld op negentienduizend euro (¬ 19.000,00) vertegenwoordigd door honderdnegentig (190) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het was volledig volschreven en volstort tot beloop van zesduizend vierhonderd euro (¬ 8.400,00), zoals blijkt uit de oprichtingsakte opgemaakt door Notaris Piet Denys, te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 29 mei 2000.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris Ann De Paepe, te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 31 maart 2014, werd het kapitaal verhoogd tot honderdvijftigduizend driehonderdentien euro (¬ 160.310,00), met een bedrag van handerdeenendertigduizend driehonderdentien euro (¬ 131.310,00) door het creëren van tweeduizend negenhonderdnegentig (2.990) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de reeds bestaande aandelen, door inbreng in nature."

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de zaakvoerder aile bevoegdheden te verlenen om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vexfir de formaliteit van registratie van de akte buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Piet Denys

Tegelijk alhier neergelegd Expeditie + gecoördineerde statuten + verslag zaakvoerder verslag bedrijfsrevisor,

Voorbehouden

het,

Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/10/2012 : BG092466
01/03/2012 : BG092466
01/03/2012 : BG092466
29/02/2012 : BG092466
29/02/2012 : BG092466
22/11/2007 : BG092466
04/10/2006 : BG092466
14/11/2005 : BG092466
04/10/2004 : BG092466
01/10/2003 : BG092466
11/10/2002 : BG092466
19/10/2015 : BG092466
26/09/2001 : BG092466
13/07/2000 : BGA016980

Coordonnées
VYSAVY

Adresse
ERKEGEMSTRAAT 32 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande