W TUINPLANNING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W TUINPLANNING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.850.533

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 11.06.2014 14168-0191-016
18/11/2014
ÿþ Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 710E IIA1,1,t1IU

behouder aan het Belgisch

5taatsblaf







MONITEUR BPLGB. NEERGELEGD

1 0-ü-~~á~ BELGISCH STAATSBL= ' 2 3 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.850.533

Benaming

(voluit) : W TUINPLANNING

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abeelestraat 26D, 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen' met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71 in datum van zeventien september tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'W TUINPLANNING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8710 Wielsbeke, Abeelestraat 26 D in buitengewone algemene' vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT ONTBINDING

De vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 11 september 2014 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van. Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die op 10 september 2014 werd vastgesteld.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VANDELANOTTTE', met maatschappelijke zetel te 8520 Kuume, Bloemenhof 24 vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, opgesteld op 15 september 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag uit over de staat van activa en passiva opgesteld op 10 september 2014 die er aangehecht is.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende termen:

"7.BESLUIT

ln het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, heeft de zaakvoerder van de BVBA 'W TUINPLANNING' een boekhoudkundige staat per 10.09.2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van. 151.476,75 EUR en een boekhoudkundig netto-actief van 133.948,31 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA 'W TUINPLANNING ' en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuurne,

Op 15 september 2014"

De vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn van deze verslagen en er reeds een kopie van te hebben ontvangen. De vergadering maakt geen enkele opmerking over deze verslagen en verklaart er zonder voorbehoud mee akkoord te gaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva en van de bedrijfsrevisor, zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: "Art. 184, § 5. Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden : geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten niet eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De enige vennoot is op deze vergadering aanwezig. Na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder stelt de vergadering vast dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden werden geconsigneerd om die te voldoen, alsook dat geen onroerend goed meer bevindt in de vennootschap.

De vergadering besluit aldus om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht van de zaakvoerder gevestigd op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benceming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar.

Dientengevolge aanvaardt de zaakvoerder, hier aanwezig, om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

" VIERDE BESLUIT : KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant verklaart voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder brengt verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoot verklaart kennis te hebben van zijn individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van hun mandaat.

VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING TOEBEDELING VAN DE GOEDEREN

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering stelt vast dat de vennoot gemachtigd is het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat hij uitdrukkelijk aanvaardt.

De vennoot verklaart zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De vergadering verklaart dat de vereffening van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " W TUINPLANNING " hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ZESDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar , bewaard zullen worden te 8710 Wielsbeke, Abeelestraat 26D.

ZEVENDE BESLUIT: BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering stelt bovendien het kantoor "Loyson & CO", Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, aan tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de IRruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 17/09/2014.

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 11/09/2014

-verslag van de bedrijfrevisor d.d. 1.510912014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 06.06.2013 13160-0515-015
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 11.06.2012 12162-0296-017
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 16.06.2011 11173-0113-017
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 04.06.2010 10152-0041-017
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 04.06.2009 09192-0318-017
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 05.06.2008 08194-0077-016
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 14.06.2007 07232-0298-016

Coordonnées
W TUINPLANNING

Adresse
ABEELESTRAAT 26D 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande