W.P. INTERNATIONAL

NV


Dénomination : W.P. INTERNATIONAL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 432.059.873

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.02.2014, NGL 24.04.2014 14096-0565-017
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 22.03.2013 13071-0198-018
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 13.03.2012 12061-0099-018
09/01/2012
ÿþ " Mod 1Nortl 11.1

( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vooi

behoui

aan h

Belgis

Staatst

IUIUIIIzooIII I NI

" isaa3*











Ondernemingsnr : 0432.059.873

Benaming

(voluit) : W.P. INTERNATIONAL (verkort)



Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8800 ROESELARE, MEENSESTEENWEG 304

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - OMZETTING IN EURO - KAPITAALVERMINDERING -AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 12 december 2011 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem; thans Wevelgem, Geregistreerd te Menen de 12 DEC. 2011, bladen dertien verzendingen geen boek 199 blad 93 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) (getekend) D. KNOCKAERT eerstaanwezend Inspecteur, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap W.P. INTERNATIONAL, met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 304, opgericht krachtens akte verleden voor Notaris Yves AMEYE te Roeselare, op 1 oktober 1987, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daarna, onder nummer 871027-212, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte` verleden voor zelfde Notaris op 13 december 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad' van 5 januari 1994 onder nummer 940105-505. De zetel werd verplaatst van 8800 Roeselare, Tumulusstraat 44 naar 8800 Roeselaere, Meensesteenweg 304 ingevolge beslissing van de Raad van Bestuur van 30 april 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juni daama onder nummer 08090526.

Onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Bevestiging van de zetelverplaatsing van 8800 Roeselare, Tumulusstraat 44 naar 8800 Roeselare, Meensesteenweg 304.

2. Uitdrukking van het kapitaal in euro; vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap 136.341,44 EUR bedraagt.

3. Kapitaalvermindering met een bedrag van 74.341,44 EUR, teneinde het te brengen van 136.341,44 EUR op 62.000,00 EUR en zonder vernietiging van aandelen.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden: van de vennootschap.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk; aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig: aandelenbezit.

Akteneming dat de voormelde kapitaalvermindering van 74.341,44 EUR daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 62.000,00 EUR.

4. Afschaffing van de aandelen aan toonder, en plaatsing op naam. De raad van bestuur werd er mede gelast het aandelenregister op te stellen en in te vullen.

5. Besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het. kapitaal, ondeelbaarheid en uitgifte effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen, bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting van; de vennootschap te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het besluit hierna.

6. Besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten,. na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden bepalingen en na: verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet. Hierna volgen de belangrijkste wijzigingen aan de statuten bij uittreksel:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het wordt. vertegenwoordigd door veertienduizend zevenhonderd vijftig (14.750) aandelen, zonder nominale waarde, die; ieder één/ veertienduizend zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden tell, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité warden bepaald door de raad van bestuur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen véór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal d.d. 12 december 2011

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTád - Ü97Oïl2O12 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NVYº%Ql~~~ MU.t dg_ netePt,na084

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.02.2011, NGL 18.03.2011 11062-0060-018
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 17.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0474-018
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.02.2009, NGL 31.03.2009 09099-0209-018
19/06/2008 : KO113592
03/04/2008 : KO113592
30/03/2007 : KO113592
28/03/2006 : KO113592
29/03/2005 : KO113592
24/03/2004 : KO113592
23/03/2004 : KO113592
26/03/2003 : KO113592
12/04/2002 : KO113592
04/04/2000 : KO113592
11/03/1999 : KO113592
13/03/1998 : KO113592
01/01/1997 : KO113592
07/04/1993 : KO113592
01/01/1993 : KO113592
01/01/1992 : KO113592
01/01/1989 : KO113592
27/10/1987 : KO113592

Coordonnées
W.P. INTERNATIONAL

Adresse
MEENSESTEENWEG 304 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande