WALL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WALL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.326.685

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0397-011
03/12/2014
ÿþ Mod Word Il 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LAL.,_.,c

NEERGELEGD

20111 0 2 0KI. 201

Rechtbank van KOOPHANDEL

1ATSBLAD Gent, 6'rd:ifferRIJK



ei

MONITEUR

2b -II-

BE _GISCH ST

nt11.111,0 11



Ondernemingsnr : 0436.326.685

Benaming

(voluit) : WALL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruiterijstraat 9, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 26 september 2014; neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALL INVEST', met zetel te 8800 Roeselare, Ruiterijstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer 0436.326.685, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA WALL INVEST, bestaat uit de inbreng van de

achtergestelde lening op meer dan één jaar, door de heer Piet WALLAYS, voor een inbrengwaarde van

180.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng

uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 22.190 aandelen van de BVBA WALL INVEST, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA WALL INVEST en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder daterend

van 12 september 2014.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste keer te verhogen ten belope van honderd drieëntwintigduizend driehonderd zesenzeventig euro veertig cent (¬ 123.376,40) om het kapitaal te brengen van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) op driehonderd drieëntwintigduizend driehonderd zesenzeventig euro veertig cent (¬ 323.376,40), door inbreng in natura van een achtergestelde lening op meer dan één jaar, mits creatie en uitgifte van tweeëntwintigduizend honderd negentig (22.190) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande zesendertigduizend (36.000) aandelen; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van een totaal bedrag van zesenvijftigduizend zeshonderd drieëntwintig euro zestig cent (¬ 56.623,60), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Inbreng

De heer Piet Wailays, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de achtergestelde lening op meer dan één jaar die hij bezit ten laste van de vennootschap, ten belope van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De achtergestelde lening op meer dan één jaar wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg ais naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van tweeëntwintigduizend honderd negentig (22.190) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd drieëntwintigduizend driehonderd zesenzeventig euro veertig cent (¬ 123.376,40).

Deze tweeëntwintigduizend honderd negentig (22.190) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande zesendertigduizend (36.000) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op deze tweeëntwintigduizend honderd negentig (22.190) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van zesenvijftigduizend zeshonderd drieëntwintig euro zestig cent (¬ 56.623,60), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, ten belope van zesenvijftigduizend zeshonderd drieëntwintig euro zestig cent (¬ 56.623,60), om het kapitaal te brengen van driehonderd drieëntwintigduizend driehonderd zesenzeventig euro veertig cent (¬ 323.376,40) op driehonderd tachtigduizend euro (¬ 380.000,00), door de incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie (agio), zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT -- Derde kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00) om het kapitaal te brengen van driehonderd tachtigduizend euro (E 380.000,00) op zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00), door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de enige vennoot en dit als volgt:

-De heer Piet Wallays, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gehele volstorting van de kapitaalverhoging in geld een globaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening BE08 7460 0395 4113 op naam van de vennootschap, bij de KBC Bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00).

VIERDE BESLUIT Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achtenvijftigduizend honderd negentig (58.190) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00), vertegenwoordigd door achtenvijftigduizend honderd negentig (58.190) aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtenvijftigduizend honderd negentigste deel (1/58.19Oste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 26 september 2014;

verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-ehouen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.08.2013 13421-0325-010
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.08.2012 12424-0237-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0452-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10367-0328-013
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.07.2009 09407-0025-014
06/04/2009 : KO117459
05/09/2008 : KO117459
09/11/2007 : KO117459
30/08/2007 : KO117459
27/07/2006 : KO117459
27/07/2005 : KO117459
04/10/2004 : KO117459
03/10/2003 : KO117459
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.08.2015, NGL 27.08.2015 15497-0060-011
02/12/2002 : KO117459
01/01/1992 : KO117459
21/01/1989 : KO117459
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0294-011

Coordonnées
WALL INVEST

Adresse
RUITERIJSTRAAT 9 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande