WALLYNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALLYNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.179.158

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14113-0275-013
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 07.03.2013 13063-0055-011
13/10/2011
ÿþna neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306103*

Neergelegd

11-10-2011



Griffie

0840179158

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

ER BLIJKT UIT EEN AKTE VERLEDEN VOOR MEESTER STÉPHANE SAEY, GEASSOCIEERD NOTARIS TE DEERLIJK, OP 5 OKTOBER 2011 DAT EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID WERD OPGERICHT DOOR :

De Heer WALLYN, Stijn Arthur, geboren te Gent op 24 juni 1977, met nationaal nummer : 77.06.24-027.39, wonende te 8550 Zwevegem, Stokerijstraat 30.

onder de naam  WALLYNS en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

het maatschappelijk kapitaal wordt volledig in speciën onderschreven en volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652-8190248-38 bij de Record Bank N.V. te Gent zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 september 2011 afgeleverd attest. UITTREKSEL UIT DE STATUTEN.

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt :  WALLYNS .

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Stokerijstraat 30.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels en bijhuizen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

1. De realisatie van projecten in de bouwwereld. De vennootschap zal hierbij enerzijds kunnen optreden als coördinator en veiligheidscoördinator.

Dit impliceert onder andere het bestuderen van de dossiers en plans, het opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, het onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, de werfplanning opzetten, de volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve oplevering van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : WALLYNS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8550 Zwevegem Stokerijstraat(Z) 30

Onderwerp akte : Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal anderzijds kunnen optreden als hoofdaannemer om volledige projecten te

realiseren hetzij via onderaanneming ofwel via eigen personeel en middelen.

Het is dus niet uitgesloten dat de vennootschap personeel van verschillende disciplines in dienst zal

nemen ten einde de realisatie te vereenvoudigen.

Beschrijvende staten opstellen zou ook door de vennootschap gebeuren.

2. Het aannemen, doen aannemen of onderaannemen van bouwprojecten in het algemeen.

3. Alle roerende en onroerende verhandelingen, omvattende aankoop, verkoop, promotie, beheer, ruiling, het laten bouwen of het bouwen zowel met traditionele bouwmaterialen als met geprefabriceerde bouwelementen, het fabriceren, verhuren onder al haar vormen, onderverhuring, huren, het in waarde stellen en verkavelen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen en meer in het bijzonder :

- stabiliteitsstudies van alle onroerende goederen en alle materialen, alsmede het opmaken van wapeningsplannen;

- slopingswerken en recyclage van gebouwen en algemene grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepingen, funderingswerken, enzovoort;

- het effenen, wegruimen en bouwrijp maken van percelen en slopingswerken in de ruimste zin van het woord;

- het uitvoeren van grond- en riolerings- en wegeniswerken en draineringswerken;

- het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen, speelterreinen en sportvelden;

- het optrekken van gebouwen; ruwbouwwerken in de ruimste zin van het woord;

- het uitvoeren van metsel- en betonwerken;

- alle dakwerken;

- de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

- het plaatsen van afsluitingen en het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken;

- het droogmaken van gebouwen, bouwen van stellingen en reinigen van gevels;

- het aanleggen van kabels, water, gas- en elektriciteitsvoorzieningen en diverse leidingen;

- het plaatsen van chappes, warmte- en geluidsisolering en thermische isoleringen;

- het plaatsen van ventilatie, verlichting, verwarming met warme lucht, luchtregeling en pijpleidingen;

- alle schrijnwerk en meubelwerk zowel in hout, PVC, aluminium en alle andere materialen;

- het waterdicht maken van gebouwen en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

- voeg-, cementeer-, plafonneer- en stukadoorswerken;

- het ontmossen van daken;

- uitvoeren van elektriciteitswerken en plaatsen van elektronische installaties en airco-installaties;

- uitvoeren van sanitair- en chauffagewerken, lood- en zinkwerken;

- alle bevloeringswerken : het leggen van tegelvloeren en mozaïek, het plaatsen van wand- en vloerbekleding, het leggen van parketvloeren;

- het plaatsen van glas- en spiegelwerken;

- het plaatsen van metaalconstructies, ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

- het laten aanleggen van en installeren van tuinen;

- arduin- en marmerwerken en restauratiewerken;

- het plaatsen en herstellen van telecommunicatiesystemen en beveiligingssystemen;

- herstellen van elektrische huishoudapparaten;

- het uitvoeren van taken van EPB-verslaggever.

4. De handel in al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, en of tussenhandel, import, export) in bouwmaterialen en  elementen en toebehoren.

5. In het algemeen de aankoop, verkoop, ruiling, verwezenlijking, waardering, creatie, studie, algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers, verandering, versiering, inrichting, uitbating, verhuring, beheer, zaakvoering en de verkaveling van alle onroerende goederen alsook de promotie onder welke vorm ook op onroerend vlak.

6. De verhuring van alle bouwplaats- en werfmaterieel en materieel voor bijzondere technieken.

7. Het ophalen van vuilnis in afvalcontainers op openbare plaatsen, verzamelen, storten en verwerken van afval afkomstig van de landbouw, van industrieel afval en van bouwpuin, het plaatsen en afhalen van containers.

8. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en huren en verhuren van personeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

9. Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, welk van aard zou zijn het bereiken ervan geheel of een deel te vergemakkelijken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van vereffenaar in vennootschappen. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. Het optreden van middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

De vennootschap kan zwel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

De vennootschap kan zich borg stellen in het voordeel van derden, bestuurders en aandeelhouders. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best gepast lijken.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, door middel van fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste vorm. Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal. Artikel tien : bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer WALLYN, Stijn, voornoemd, die aanvaard heeft. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Ingeval zijn mandaat een einde neemt ingevolge ontslag of overlijden, of wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt hij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door zijn echtgenote Mevrouw DUJARDIN, Kim, voornoemd, die van nu reeds aanvaardt.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd. Artikel elf : bevoegdheden bestuur.

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de eerste donderdag van maart om 18 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van 1 oktober tot en met 30 september daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling.

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drie vierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

III.OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2012.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in maart 2013.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De oprichter beslist geen niet-statutaire zaakvoerders te benoemen.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht

is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Volmacht formaliteiten

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Kim DUJARDIN, geboren te Kortrijk op 20 januari 1979, met nationaal nummer : 79.01.20-176.17, wonende te 8550 Zwevegem, Stokerijstraat 30. met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Coordonnées
WALLYNS

Adresse
STOKERIJSTRAAT(Z) 30 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande