WAREGEM YACHT CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : WAREGEM YACHT CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 474.093.537

Publication

04/01/2013
ÿþ iuSOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MDNlTEUR



i ai

21 -12-

BELGISCH STA





ELGE

NEERGELEGD

012 14, 12, 2012

,TSBLAD

t~Ë-@h4TSA ~~" :~~ pp MANDEL

Ondernemingsnr : 0474.093.537

Benaming

(voluit) : Waregem Yacht Club

(verkort) : WYC

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Leïesas 1 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - Zetelwijziging - Raad van Bestuur. Ontslag als bestuurder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar 2011 , de 7de juli. De ondergetekenden, waarvan de lijst in billage aan de huidige akte is aangebracht en welke allen de huidige bijsagen hebben geparafeerd en getekend.

Hebben ontworpen tussen hen en al degene die later lid worden van huidige te stichten vereniging zonder winstoogmerk , gelijkvormig de wet van 27/06/1921, zoals gewijzigd door de wet van 02/05/2002, de standregelen welke luiden als volgt

HOOFDSTUK 1 : Benaming, zetel, doel.

Art.1, De vereniging wordt opgericht onder de benaming : 'Waregem Yacht Club", afgekort "WYC", Vereniging Zonder Winstoogmerk

Art.2, De zetel der vereniging is gevestigd te 8793 St.Eloois.Vijve Waregem, Leiesas 1, ressorterend onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk of op elke andere plaats door de algemene vergad-dering aan te duiden. Enkel de algemene vergadering is bevoegd de zetel te wijzigen.

Art.3. De vereniging heeft tot doel het beschermen, behartigen, bevorderen van alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met water en bootsporten. Zij zal dienvolgens kunnen optreden om alle water en bootsporten in de meest uitgebreide zin van het woord te bevorderen, te steunen en te beschermen en zal hiervoor handelen zowel ter coördinatie ervan als ter verlening van bijstand aan de organisatoren ten opzichte van private en publieke personen in de meest brede zin van het woord, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Zij mag alle onroerende en roerende goederen bezitten in volle eigendcm of in genot welke nuttig zijn tot het bereiken van het doel.

De vereniging heeft geen enkel geldelijk belang ten doel, noch voor zichzelf, noch voor haar leden. Nochtans in aanmerking van haar activiteit en deelname in de onkosten, mag zij vergoedingen ontvangen, ais tevens giften gelijkvormig de wet,





Art.4, De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK Il : Leden, algemene vergadering.

Art.5. Het getal der leden Is onbeperkt, maar moet minstens vijf bedragen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(i,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

Art.6. De leden van de vereniging zijn :

- zij die vernield zijn in deze akte

- zij die lid geworden zijn : daarvoor moet men

a) aanvaard worden door de raad van bestuur,

b) de statuten bijtreden en het leden aansluitingsregister ondertekenen.

c) de toetredingsbijdrage, vastgesteld door de raad van bestuur, en vermeld in Art. 16 betalen.

Art.6.Bis.

De leden kunnen zich ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken, mits hun ontslag schriftelijk

kenbaar te maken aan de voorzitter van de raad van bestuur. Zo door vrijwillig ontslag, afzetting

of voor welke reden dan ook, het aantal effectieve leden dreigt terug te vallen beneden het

minimum, kan het ontslag eerst van kracht worden na een bestuursvergadering die in vervanging heeft

voorzien of na maximum twee maand.

Art.7.1eder lid wordt uit hoofde van zijn toetreding geacht kennis te hebben genomen van de statuten, deze te aanvaarden en zich er onvoorwaardelijk aan te onderwerpen, evenals de reglementen van inwendige orde en havenreglement. De ondertekening van het informatieblad is hiervan de bevestiging. De statuten en reglementen zijn beschikbaar op aanvraag bij de havenmeester.

Art.8. De leden kunnen op elk tijdstip uit de vereniging treden, hun ontslag zullen zij per brief aan de voorzitter van de raad van bestuur betekenen. Wordt de facto als ontsiagnemend lid beschouwd, elk lid dat het verschuldigde bedrag niet volledig heeft betaald, binnen de maand na ontvangst van aanmaning van betaling.

Art.9, De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering van de leden worden uitgespro-

ken. Deze zal in geheime stemming met een 2/3 meerderheid beslissen, nadat het betrokken lid

in zijn uitlegging zal gehoord worden.

Het niet naleven van de statutaire of regelende voorschriften is een reden tot uitsluiting,

De ontslaggevende of uitgesloten leden, evenals de erfgenamen van een overleden lid, hebben

niet het minste recht op het maatschappelijk fonds en kunnen noch opgave of voorlegging van

rekeningen, noch het leggen der zegels, noch een inventaris eisen of vorderen.

Art.14.De algemene vergadering is de soevereine macht der vereniging. De algemene vergadering is tevens wettelijk bevoegd voor de benoeming van de bestuurders, de benoeming van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval hun bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de oommisssarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Zij bezit de macht de statuten te wijzigingen, de bestuurders en commissarissen te ontslaan, de jaarlijkse rekeningen en de begroting goed te keuren, de vereniging vrijwillig te ontbinden, leden uit te sluiten en in het algemeen alle beslissingen te nemen die de perken van de wettelijke of statutaire macht van de raad van bestuur overschrijden,

Art.11.leder jaar, in de loop van het eerste trimester, heeft een algemene vergadering plaats. Er moet een bijzondere algemene vergadering gehouden worden op aanvraag van minstens één vijfde van de leden. Daarenboven, telkens het maatschappelijk belang het vergt, kan zulke vergadering door de raad van bestuur bijeengeroepen worden. Iedere vergadering wordt ten maatschappelijke zetel gehouden of in elke andere plaats, op dag en uur, in de bijeenroeping bepaald, Alle leden moeten ontboden worden.

Art.12.De uitnodigingen worden door de raad van bestuur aan elk lid acht dagen op voorhand gezonden per brief of mail. Zij bevatten de agenda.Slechts over de op de agenda vermelde punten, kan de vergadering geldig beraadslagen. Moet op de agenda geplaatst worden elk voorstel dat ondertekend is door een aantal leden gelijk aan een tiende van de jaarlijkse lijst.

Art,l3.leder lid heeft het recht aan de vergadering deel te nemen, hetzij in persoon, hetzij door tussenkomst van een lasthebber zijner keuze, voor zover laatstgenoemde zelf lid is. Alle leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigde en beschikken ieder over één stem.

Art,14.De vergadering is geldig samengesteld ,ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigde leden, en de beslissingen warden genomen bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen, in geval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

ln afwijking van bovenstaande alinea moeten de beslissingen van de algemene vergadering , inzake wijzigingen der statuten, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding van de vereniging genomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

worden zoals bepaald in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 2710611921, zoals gewijzigd door de wet van 02/05/2002.

Art.15.De beslissingen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register overgeschreven, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, alsook door de leden die erom verzoeken.

Het register wordt bewaard ten maatschappelijke zetel, waar alle belanghebbende er kunnen kennis van nemen, echter zonder verplaatsing der registers.

Art.16.De raad van bestuur stelt jaarlijks de bijdrage vast waarvan het bedrag 500,00 euro niet mag overschrijden, en welke dient betaald te worden binnen de veertien dagen volgend op de eerste vordering.

HOOFDSTUK Ill : Raad van bestuur.

Art.17.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens vijf leden, door de algemene vergadering onder de leden benoemd.

Zij blijven in functie voor een termijn van vijf jaar en zijn herkiesbaar. De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter, een ondervoorzitter, een schatbewaarder, een secretaris en een havenmeester.

De raad van bestuur wordt gekozen bij eenvoudige meerderheid van stemmen voor een termijn van vijf jaar, met dien verstande dat om de continuïteit van het bestuur te verzekeren, steeds slechts de helft van de leden herkiesbaar zijn. De bestuurdersfunctie is onbezoldigd.

Bij ontslag door een lid van de raad van bestuur ingediend, bij uittreding uit de vzw door een lid van de raad van bestuur, bij uitsluiting door de algemene vergadering van een lid van de raad van bestuur, of bij overlijden van een lid van de raad van bestuur zal in zijn vervanging wcrden voorzien door een verkiezing bij eenvoudige meerderheid. Ontslag, uittreding en uitsluiting van een lid van de raad van bestuur gaat slechts in na de algemene vergadering die in de vervanging van het ontslag-nemend of uitgesloten lid van de raad van bestuur, het minimum aantal leden van raad niet meer bereikt zou zijn.

Art.18.De bestuurders zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de gegeven opdrachten in naam van de vereniging.

Art.19.De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping. Hij mag slechts geldige beslissingen nemen, indien de meerderheid van zijn leden aanwezig is en minimum één van de functie vertegenwoordigd is. Zijn beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Bij staking van stemmen is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen der raad worden in de notulen opgenomen en ingeschreven in een bijzonder register. Alle uittreksels dezer worden door een bestuurder ondertekend.

Art.20.De raad van bestuur heeft de meest volstrekte macht voor het stellen van daden van beheer of van beschikking , die de vereniging aanbelangen. Hij is bevoegd tot het stellen van alle daden die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering op grond van de wet of van de statuten. Hij bezit namelijk alle macht om uit eigen gezag te beslissen over alle verrichtingen die tot het maatschappelijk doel behoren. Hij kan namelijk alle betalingen doen en ontvangen, en daarvan kwijting geven of eisen, alle inbewaargevingen doen en ontvangen, alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen of vervreemden, alsook in huur geven of nemen, zelfs voor langer dan negen jaar, alle officiële en private subsidiën en tegemoetkomingen aanvaarden, alle contracten, verkopingen en ondernemingen aannemen en sluiten, alle contracten en leningen aangaan, met of zonder waarborg, de maatschappelijke onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten met beding van gedwongen tenuitvoerlegging aangaan en toestaan, alle rechten uit verbintenissen of alle zakelijke rechten verzaken, alsook alle zakelijke of persoonlijke zekerheidstellingen, handlichting geven voor of na betaling van alle geprivilegieerde of hypothecaire inschrijvingen, overschijvingen, inbeslagnemingen, of andere verhinderingen, pleiten zowel als eiser of als verweerder, voor alle rechtsmachten, en alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren, dadingen aangaan, compromissen sluiten. Het is eveneens de raad van bestuur die, op eigen hand of afvaardiging alle agenten, bedienden of personeelsleden van de vereniging benoemt of ontslaat en hun taken en bezoldiging vaststelt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

Art.21.De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging afvaardigen samen met het gebruik van de maatschappelijke handtekening, voor het beheer, aan één of meerder afgevaardigde bestuurders waarvan de macht alsook eventuele bezoldiging door hem wordt vastgesteld worden,

Hij kan eveneens alle bijzondere machten verlenen aan lasthebbers zijner keuze. Deze afvaardiging vangt aan bij een betekenis door de raad van bestuur en vervalt bij de eerstvolgende bestuuders-vergadering met een max. van 2 maand. De afgevaardigde is bevoegd om dagelijkse bestuurszaken te vervullen en financiële verrichtingen tot een bedrag van 250,00 euro goed te keuren,

Art.22.De rechtsvorderingen, zowel als eisende partij als verwerende partij, worden in naam van de vereniging door de raad van bestuur gevoerd, op vervolgingen benaarstiging van zin voorzitter of van een hiertoe afgevaardigde bestuurder.

Art.23.Alle akten waarbij de vereniging verbonden is, alle machten en lastgevingen, aile afzettingen van agenten, bedienden en loontrekkende van de vereniging, bij ontstentenis van een door een bijzondere beslissing van de raad van bestuur gegeven lastgeving worden door twee bestuurders getekend, die tegenover derden geen rechtvaardiging zullen moeten geven aan een voorafgaande beslissing van de raad.

Art.24.leder jaar, op datum van 31/12 en voor de eerste maal op 3111212011, worden de rekeningen van

het afgelopen dienstjaar gesloten en de begroting van het volgend dienstjaar opgesteld. Beide worden aan de gewone vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Art.25.De ontbinding van de vereniging en de bestemming van de goederen wordt geregeld bij de bepalingen van art. 18 en 22 van de wet van 2710611921, zoals gewijzigd door de wet van 0210512002.

Art.26.ln geval van vervroegde ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die hiertoe beslist heeft eventueel vereffenaars benoemen, hun machten omschrijven en beslissen aangaande de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging. Na betaling van het passief, aan deze goederen zal een bestemming gegeven worden die zoveel mogelijk het doel waarvoor de vereniging werd opgericht, benadert en bij voorkeur aan een vereniging van St.Eloois.Vijve.

HOOFDSTUK IV ; Diversen.

Art.27.Er wordt keuze van woonplaats gedaan ten zetel van de vereniging.

Alle betwistingen tussen de vereniging en derden, worden beslecht door de rechtsmacht die terri-

toriaal bevoegd is voor de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd.

Art.28.De kompassanten verklaren uitdrukkelijk dat zij zich willen gedragen naar de bestaande wettelijke bepalingen voor alles wat door de statuten niet werd voorzien.

Een reglement van inwendige orde en een havenreglement, steeds ter beschikking, zal ze vastleggen.

Art.29,De club ontslaat zich van alle verantwoordelijkheid betreffende burgerlijke en andere aanprake-lijkheden tegenover elke persoon en verplicht ieder lid afzonderlijk zich te verzekeren tegen burgerlijke aanprakelijkheid tegenover derden en in het bijzonder als eigenaar van een yacht en deze polis met zijn bewijs van betaling jaarlijks te tonen en eventueel daarvan een kopie af te leveren indien de secretaris daarom verzoekt.

De algemene vergadering heeft tot bestuurders benoemd

Devriendt Chris, G.Mahieulaan 18 te 8793 StEloois.Vijve Waregem

Beeckmans Pierre André, Lode de Boningestraat 20 te 8500 Kortrijk

Holvoet Luc, Stationstraat 40 te 9870 Zulte

Demedts Stephaan, Vijvedreef 17 te 8710 Wielsbeke

Verspeelt Dicter , Tapuitstraat 49 te 8790 Waregem

Montagnaro Attilio, Gentseweg 665 te 8793 Waregem St.Eloois,Vijve.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijk en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd :

-Voorzitter : Devriendt Chris

-Ondervoorzitter en Ombudsman voor de leden : Holvoet Luc

-Secretaris en Penningmeester: Verspeelt Dieter

-PR en Toervaart, Clubcobrdienator : Beeckmans Pierre André

-Havenmeester en Logistieke steun : Demedts Stephaan

Materiaalmeester : Montagnaro Attilio

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen zijn de handtekening van twee bestuurders vereist.

Opgemaakt te 8793 Waregem, St.Eloois.Vijve, 07/07/2011.

Devriendt Chris. Holvoet Luc. Verspeelt Dieter.

Voorzitter, Ondervoorzitter. Secretaris,

Ombudsman. Penningmeester

Bestuurder. Bestuurder. Bestuurder.

Beeckmans Pierre André Demedts Stephaan. Montagnaro Attilio,

PR. en Toervaart. Havenmeester. Materiaalmeester,

Clubcobrdinator. Logistieke steun.

Bestuurder. Bestuurder. Bestuurder.

*Melding : Alle bovenvernoemde bestuurders werden reeds op 08/09/2011herbenoemd.

Melding : Ontslag van een bestuurder! overlijden.

Op voorstel van de raad van bestuur werd volgende beslissing genomen met éénparigheid van stemmen:

Dhr. Demedt Johan is op 30/07/2011 overleden en zijn mandaat ais bestuurder werd niet vervangen.

Het mandaat ais bestuurder, door Dhr. Demedt Johan, neemt hiermee een einde en dit met terugwerken-kracht vanaf 3010712011,

Luik B - Vervolg

Moo 2.2

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2011
ÿþ M00 2.2

L ;; f 3 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

be a B~ su

I IJJIJ I1IJ IIII IIJI 11111 11ff11111111111 111! IJI

riiiaasaa+

REERGEWrc.:21

0 8 -09- 2011 , : .,

I BELGISCHSSTiJU3~A tt .:

1

MONITEUR DIRECT

ON'.



Ondernerningsnr : 0474.093.537

Benaming

(voluit) : WAREGEM YACHT CLUB

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Leiesas 1 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve

Onderwerp akte : Ontslag l Benoeming Bestuurders.

PROCES-VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING GHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 13/05/2011 OM 20.00 UUR.

Aanwezig : Dhr. Dhanyns Marnix, Gentseweg 47 te 8792 Waregem Desselgem.

Dhr. Allemeersch Kristof, Brugse Heirweg 135 te 8211 Aartrijke

Dhr. Demedts Johan, Morinnestraat 6 te 8500 Kortrijk

Dhr. De Nys Rudy, Koekoekstraat 81 te 8793 St.Eloois.Vijve Waregem

Dhr. Montagnaro Attilio, Gentseweg 665 te 8793 St.Eloois.Vijve Waregem.

Dhr. Devriendt Chris, Gustaaf Mahieulaan 18 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve.

Dhr. Beeckmans André, Lode de Boningelaan 20 te 8500 Kortrijk.

Dhr. Verspeelt Dieter, Tapuitstraat 49 te 8790 Waregem.

Dhr. Holvoet Luc, Statiestraat 40 te 9870 zulte,

Dhr. Demedts Stephaan, Vijvedreef 17 te 8710 Wielsbeke St.Baafs.Vijve

Dagorde

Ontslag en benoeming (bestuurders) van de Raad van Bestuur.

De algemene vergadering, aldus geldig bijeengeroepen, wordt geopend onder het voorzitterschap van dhr. Marnix Dhanyns, die dhr. Kristof Allemeersch aanduidt als secretaris - stemopnemer.

Het huidig bestuur bestaande uit :

-Marnix Dhanyns, Gentseweg 47 te 8792 Waregem Desselgem

-Kristof Allemeersch, Brugse Heirweg 135 te 8211 Aartrijke

-Johan Demedts, Morinnestraat 6 te 8500 Kortrijk

-Rudy De Nys, Koekoekstraat 81 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve

-Attilio Montagnaro, Gentseweg 665 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve.

nemen vanaf heden collectief ontslag en dit wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard.

Een nieuwe Raad van Bestuur wordt samengesteld, en volgende personen worden aangesteld met

eenparigheid van stemmen :

- Johan Demedts, Morinnestraat 6 te 8500 Kortrijk

- Attilio Montagnaro, Gentseweg 665 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve.

- Chris Devriendt, Gustaaf Mahieulaan 18 te 8793 Waregem St.Eloois.Vijve

- André Beeckmans, Lode de Boningelaan 20 te 8500 Kortrijk

- Dieter Verspeelt, Tapuitstraat 49 te 8790 Waregem

- Luc Holvoet, Statiestraat 40 te 9870 Zulte

- Stephaan Demedts, Vijvedreef 17 te 8710 Wielsbeke St.Baafs.Vijve

de aldus benoemde bestuurders verklaren hun mandaten te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

il

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Gedaan te Waregem St. Efoois.Vijve, op 13/05/2011.

Dhanyns Marnix. De Nys Rudy. Demedts Johan.

Bestuurder.

Montagnaro Attilio Bestuurder

Holvoet Luc. Bestuurder

Verspeelt Dieter. Bestuurder

Devriendt Kris. Beeckmans André.

Bestuurder Bestuurder

Demedts Stephaan Allemeersch Kristof. Bestuurder

Io

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WAREGEM YACHT CLUB

Adresse
LEIESAS 1 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande