WASHCOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WASHCOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.999.501

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313091*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506999501

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WASHCOT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

15 december 2014 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer VANDENBOGAERDE David Paul Luc, geboren te Kortrijk op 20 december 1979, niet gehuwd, wonende te 8520 Kuurne, Oudstrijderslaan 3.

2. Mevrouw LAMBERT Isabel Maria Johanna Adriaan, geboren te Kortrijk op 25 mei 1984, niet

gehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Peter Benoitstraat 3.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Benaming:  WASHCOT  .

Zetel: Vaarnewijkstraat 18 te 8530 Harelbeke.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, alsook verhuring en wassen van katoenen luiers en aanverwante artikelen.

- Aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, alsook verhuring van alle verzorgingsproducten en aanverwante artikelen.

- Aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, alsook verhuring van alle textiel- en kledingwaren en aanverwante artikelen.

- Het uitbaten van een wasserij en strijkerij, met inbegrip van nieuwstrijk en droogkuis.

- Alle dienstverlening die met het voorgaande verband kan houden in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen.

Zij kan octrooien, brevetten en licenties aanwerven, verkopen, alsmede handelsmerken en fabrieksmerken rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten of participeren in vennootschappen met gelijkaardig doel.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: dertigduizend euro (30.000,00 EUR), volledig volgestort in geld.

Onderwerp akte :

Vaarnewijkstraat(Har) 18 8530 Harelbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: De enige zaakvoerder alleen (indien er maar één zaakvoerder is) of de zaakvoerders, samen optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder alleen (indien er maar één zaakvoerder is) of alle zaakvoerders samen optredend, vertegenwoordigt/vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur (11u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, evenwel ten vroegste op 1 januari 2015.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer VANDENBOGAERDE David en mevrouw LAMBERT Isabel, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur. Volmacht: De beide zaakvoerders hebben volmacht om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor volgende verrichtingen van dagelijks bestuur:

a. De vennootschap verbinden ten overstaan van alle openbare en private administraties, griffie rechtbank van koophandel, het beheer van douane en accijnzen, directe belastingen, belastingen op toegevoegde waarden, posterijen en nutsbedrijven, ondernemingsloketten, ...

b. In naam van de vennootschap per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, postwissels, kwijtschriften, assignaties, kredietbrieven en andere waarden ontvangen en daarvoor geldig kwijting of handtekening geven.

c. Het aangaan van overeenkomsten met derden, voor zover de hieraan gekoppelde cumulatieve vergoedingen een bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) niet overschrijden.

d. Het afhandelen van de lopende zaken.

e. Het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling.

f. Het betalen van de vervallen en niet betwiste schulden binnen de limieten van de bankvolmachten.

g. Het ontvangen van betalingen voor schuldvorderingen en hiervoor kwijting geven. Volmacht formaliteiten: De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DEBAENE & C° , met zetel te 8200 Brugge, Sint-Michielslaan 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister, ondernemingsnummer BTW BE 0884.282.187 en kantoor houdende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Sint-Petrus en Paulusstraat 16 A.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 15 december 2014.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 31.08.2016 16559-0391-011

Coordonnées
WASHCOT

Adresse
VAARNEWIJKSTRAAT 18 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande