WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL, AFGEKORT : WSSM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL, AFGEKORT : WSSM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.559.175

Publication

06/11/2014
ÿþ Mod word 11.t

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-

:.~" - . . _ -~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Édifie Rechtbank i{oophande4

/

Griffie

Oeil tu.

0847.559.175

WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL

WSSM

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

MONIT UR BEL

30

BBLGISC

10- 2014

gtiffiée

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grasdreef 6, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Verslag van de algemene vergadering van 15 oktober 2014

Volgende beslissing wordt met éénparigheid van stemmen genomen:

Benoeming als bezoldigd zaakvoerder van BVBA LAVOTEX, BTW BE 0562.982.555, RPR Gent afdeling Brugge, vanaf 15 oktober 2014, die aanvaardt. Deze rechtspersoon, bij deze benoemd als zaakvoerder, heeft kennis gegeven van het feit dat zij de heer Slabinck Kenny heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger.

Gedaan te Sint - Michiels op 15 oktober 2014

mevrouw Vandenbussche Marie-Rose

voorzitter

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.06.2013 13193-0506-017
31/07/2012
ÿþmod 11.1

i~Gïrt `arm in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondarnemingsnr :

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

~0. KOOP HA7

~)

BRUGGE (Afdeling

G 1111 2£117.

,

Griffie

~ .rp:

Voor 1111111111g11%1111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0847 559 175

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL

(verkort) : WSSM

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grasdreef 6

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 17 juli 2012, nog niet geregistreerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WASSERIJ-DROOGKUIS SINT MICHIEL", opgericht bij akte verleden voor de notaris Henry Van Caillie te Brugge op 22 februari 1979

' bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 maart daarna onder nummer 466-5 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 23 november 2005, bekendgemaakt alsvoren op 20 december daarna onder nummer 05183451, ingevolge partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wasserij-Stomerij Sint-Michiel" heeft opgericht als volgt: L VASTSTELLING VAN OPRICHTING.

a) Het voorstel tot partiële splitsing werd door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WASSERIJ-DROOGKUIS SINT-MICHIEL" neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 4 juni 2012 en werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni daarna onder nummer 12104842.

b) Blijkens proces-verbaal opgemaakt op 17 juli 2012, voorafgaandelijk dezer, werd het voorstel tot partiële.' splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap "WASSERIJ DROOGKUIS SINT-MICHIEL" goedgekeurd.

c) Ingevolge deze goedkeuring werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid., "WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL" opgericht met een inbreng vanuit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WASSERIJ-DROOGKUIS SINT-MICHIEL" ten belope van negenenzestigduizend: achtenzestig euro vijfentwintig cent (¬ 69.068,25).

Voorafgaand aan het vastleggen van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL" werd het kapitaal dat ingevolge de partiële splitsing;, ten pelope van duizend euro vierentwintig cent (¬ 1.000,24) overgedragen werd, verhoogd met;, zeventienduizend vijfhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent (¬ 17.599,76) om het te brengen op; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door onttrekking van beschikbare reserves ten belope van:' zelfde bedrag naar kapitaalvorming, dit alles zonder creatie van nieuwe aandelen. Dit kapitaal van:. achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Na kennisname van het voorstel tot partiële splitsing en de door de wet vereiste documenten, werd de inbrerig van activa- en passivabestanddelen, van de bedrijfstak "wasserij en stomerij" in de verkrijgende' vennootschap goedgekeurd en werden tevens de statuten vastgelegd van de uit de partiële splitsing ontstane;, nieuw opgerichte vennootschap 'WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL". Tevens werden de uitvoeringsbesluiten getroffen met betrekking tot de benoemingen en de werking.

Dientengevolge verzoeken de comparanten mij, notaris, vast te stellen dat blijkens de akte van partiële; splitsing heden voorafgaandelijk aan deze verleden voor de ondergetekende notaris en waarvan sprake`: hiervoor:

- de partiële splitsing volledig werd gerealiseerd;

- de hiervoor genoemde overdragende vennootschap "WASSERIJ-DROOGKUIS SINT-MICHIEL" niet heeft' opgehouden te bestaan;

- de vennootschap 'WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL" werd opgericht

- de statuten van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WASSERIJ-; STOMERIJ SINT-MICHIEL", opgenomen in de voormelde akte partiële splitsing, luiden als volgt:

1L STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden abn het Belgisch Staatsblad

r

mod 11.1

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL", afgekort "WSSM".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Brugge (8200 Sint-Michiels), Grasdreef 6; met ais gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

de uitbating van wasserij en strijkerij met inbegrip van nieuwstrijk en droogkuis. Alle herstelwerk van kledij, lakens, gordijnen en textielen in de ruimste zin, alsmede alle daarmede aanverwante activiteiten.

Groot en kleinhandel in producten van de textiel en kledingnijverheid, zoals ondermeer, deze opsomming zijnde louter aanhalend en niet beperkend: kledingstoffen, meubileringstoffen, huishoudlinnen, tapijten, breigoed, confectie voor heren en dames, beroepskledij; alsmede de verhuring van zelfde goederen.

Groot en kleinhandel in geschenkartikelen, luxeartikelen, precisieartikelen en kunstvoorwerpen.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend ' doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot algehele verwezenlijking voor haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De Algemene Vergadering, beraadslagende of stemmende zoals voor wijzigingen aan de statuten, mag het maatschappelijk doel uitbreiden of interpreteren.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze zevenhonderd vijftig (750) aandelen werden overeenkomstig de bepalingen van het voorstel tot partiële splitsing alsmede van de bepalingen opgenomen door de buitengewone algemene vergadering van de inbrengende vennootschap 'WASSERIJ-DROOGKUIS SINT-MICHIEL", toegekend als volgt:

- aan de Heer Ivan SLABINCK, wonende te 8380 Brugge (Dudzele)

Kruisabelestraat 2:driehonderd vijfenzeventig aandelen: 375

- aan Mevrouw Marie-Rose VANDENBUSSCHE, wonende te

8380 Brugge (Dudzele), Kruisabelestraat 2: driehonderd vijfenzeventig

aandelen: 375

Samen zevenhonderd vijftig aandelen: 750

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat van zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elk van hen de meest uitgebreide macht om afzonderlijk te handelen.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn belastbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. '

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elke zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 -Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten . inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5°) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Bij zaakvoerders die rechtspersonen zijn, wordt er gekeken naar de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemt die een secretaris en één of meer stemopnemers.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen ' kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen , worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in Vlaanderen, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden te worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vôôr de Algemene Vergadering geschorst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun vertegenwoordigers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te " ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Art kel 16 - Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 18 - Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, behoudens indien de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, kan elke vennoot zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot moet zijn. Volmachten aan derden zijn ook toegelaten, maar alleen indien alle vennoten met die volmachten instemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek.) De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enige ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Art kel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de.nettowînst van,de vennootschap uit,_

Op de laatste biz van tulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds_ Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1110°) van het maatschappelijk kapitaal bereikt, Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan te worden totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent i van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 22 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en ; formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 24 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de , vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, heztij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen

lil. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANGEN.

de vaststelling van de overgang van het in de voormelde akte partiële splitsing omschreven deel van het vermogen van de overdragende vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap "WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL".

IV. VERSLAGEN.

Over de inbreng in natura is door de bedrijfsrevisor, "BDO Bedrijfsrevisoren", Burgerlijke vennootschap ' onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, en door de oprichters van de vennootschap verslag uitgebracht conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 12 juli 2012 nopens de inbreng in natura luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA WASSERIJ-STOMERIJ SiNT-MiCHiEL ingevolge partiële splitsing van de BVBA WASSERIJ-DROOGKUIS SiNT-MiCHIEL, bestaat uit de actief- en passiefbestanden van de bedrijfstak "Wasserij-stomerij , die in de boekhouding van de BVBA WASSERIJ DROOGKUIS SINT-MICHIEL afgesloten per 31 december 2011 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 69.068,25 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de BVBA WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiéle splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de ', uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoettanigneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mol 11.1

Dit verslag werd opgesteld 'overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kaden van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

V. UITVOERINGSBESLUITEN.

Het eerste boekjaar vangt aan op 17 juli 2012 om te eindigen op 31 december 2012, met dien verstande dat , de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "WASSERIJ-DROOGKUIS SINT-MICHEL" in haar naam gesteld sedert 1 januari 2012 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni 2013.

Benoemingen - aanvaardingen  bezoldigingen.

1. te benoemen tot zaakvoerders van de nieuw opgerichte vennootschap en dit voor onbepaalde duur: de Heer Ivan Slabinck en Mevrouw Marie-Rose Vandenbussche, beiden voornoemd, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

2. Het mandaat van de Heer Ivan Slabinck, voornoemd, is onbezoldigd en het mandaat van Mevrouw Marie-Rose Vandenbussche, voornoemd is bezoldigd.

3. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen of wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te benaarstigen, de . ; formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name: de Heer Herman Clemmens, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Meiboomlaan 21.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte oprichting de dato 17 juli 2012, alsmede het verslag van de oprichters en de

bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL, AFGEKORT : W…

Adresse
GRASDREEF 6 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande