WATERFORD INVESTMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WATERFORD INVESTMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.079.745

Publication

18/12/2013
ÿþMad26

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - kte

Ondernemingsnr: 0898.079.745

Benaming

(voluit) : Belgian Corporate Events

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Westlaan 90 bus 2,8800 Roeselare

Onderwerp akte : benoeming bestuurders

De algemene vergadering dd. 26/08/2013 beslist met éénparigheid van stemmen om volgende mandaten' als bestuurder van de vennootschap te verlengen:

-mevrouw Isabelle Julie Berthe Geeris, geboren te 's-Hertogenbosch-Nederland op 25 maart 1974 en. wonende te 3062 ZL Rotterdam Nederland, Schravenweg 154

- Waterfort Management BVBA, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 90 bus 2, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Isabelle Julie Berthe Geeris, geboren te 's Hertogenbosch-Nederland op 25-maart 1974 en wonende te 3062 ZL Rotterdam Nederland, Schravenweg 154

Deze mandaten nemen een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2015.

Getekend Belgian Corporate Events NV,

vertegenwoordigd door Heidi Lein lasthebber in opdracht van Isabelle Geeris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voc

behoi,

aan I

Bel i

Staats

Op de laatste blz. van Luík B vermelden.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.079.745

Benaming

(voiuit) : Belgian Corporate Events

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eksterlaan 12 - 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Wijziging van de zetel van de vennootschap

De algemene vergadering der aandeelhouders dd. 15 juli 2011 beslist met éénparigheid van stemmen d& zetel van de vennootschap te wijzigen naar Westlaan 90, bus 2, 8800 Roeselare.

Mevr. Isabelle Geeris geeft volmacht aan Mevr. Heidi Lein (Verbrandhofstraat 179 - 8800 Roeselare) om in haar naam en haar plaats de publicaties in het belgisch staatsblad en de wijzigingen in het kbo te tekenen.

Getekend Heidi Lein

Q/C,>"ec" !% cer\-)12)-

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IMI1131111, II II I

18*

Vo beho aan Belg Staat

111

va

Ifoorgeled ter 'rie vce da fechtbont

Koophandel i'_,t-teeon,

1 2 SEP, 2011.

Griffie

DL

1.«

N

DL

DL

e

e

«e/

eq

eq

ri)

P:

P:

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 31.08.2011 11535-0283-014
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 26.08.2010 10511-0450-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 24.07.2009 09479-0189-011
27/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

Ondernemingsnr : 0898.079.745



NEERGELEGD

15 f;, 2015

Reohtbaris.van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK



Benaming (voluit) : Belgian Corporate Events

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel (volledig adres) : Westlaan 90/2 - 8800 Roeselare

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging  Naamswijziging  Doelsuitbreiding

kapitaalverhoging door inbreng in natura  ontslag en benoeming bestuurders

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op 24 december 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap `Belgian Corporate Events", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Westlaan 90/2 - 8800 Roeselare, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Waterford Investments" en om artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen,

Tweede besluit

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing van de algemene vergadering de dato vijftien juli tweeduizend en elf waarbij de zetel van vennootschap verplaatst werd naar 8800 Roeselare, Westlaan 90 bus 2 en welke beslissing bekendgemaakt werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig september tweeduizend en elf onder nummer 11143118.

Derde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien,

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Vierde besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijkingen.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in de vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwante doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen , alsook het beter beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening , waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software

het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen

het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking,

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen.

- de bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen of rechten van derden; het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en onder het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet."

Vijfde besluit

Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondige verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Jan Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder overeenkomstig artikel

602 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van dit revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"VII. Conclusies

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV BELGIAN CORPORATE EVENTS bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de rekening courant ten belope van 990.000, 00 EUR op naam van de vennootschap SA RED FOX

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat: I.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

LIA< l3 - VP.rvnln

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio 's van de tegen de inbreng uit te

geven aandelen zodat deze inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 99.000 nieuwe aandelen van de vennootschap BELGIAN

CORPORATE EVENTS, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van 990.000, 00 EUR toegekend aan

de vennootschap RED FOX SA.

Wi willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge

Op 1 december 2014

Burg. BVBA Van Cauter -- Saeys & Co, bedr~fsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg BVBA Jan

Degryse  bedrisrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder"

verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet

van de conclusies van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Dit verslag zal samen met het verslag van de revisor neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van

koophandel,

Kapitaalverhoging

1. Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negen honderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR) om het van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) te brengen op een miljoen en tweeënvijftig duizend euro (1.051000,00 EUR) door inbreng van een gedeelte van de rekening courant van de vennootschap Red Fox SA. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van van negenennegentig duizend (99.000) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed-

2. Komt hier vervolgens tussen de vennootschap naar Luxemburgs Recht de naamloze vennootschap RED FOX S.A., met maatschappelijke zetel te 1420 Luxembourg, 5, Avenue Gaston Diderich, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van Luxemburg onder nummer B 89273, vertegenwoordigd als voorzegd, en die verklaart zijn rekening courant ten bedrage van negen honderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agnada van deze vergadering zijn ingeschreven.

3, De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen en tweeënvijftig duizend euro (1.052.000 EUR) en vertegenwoordigd wordt door honderd en vijf duizend twee honderd (105.200) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten hieraan aan te passen.

Zesde besluit

De vergadering beslist om de BVBA Waterfort Management te ontslaan als bestuurder met ingang van heden en om de Besloten vennootschap naar Nederlands recht Waterford Investments BV te benoemen als nieuwe bestuurder vanaf heden.

Zevende besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe HINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoi rdineerde tekst der statuten per 24 december 2014;

-verslag revisor;

-verslag bestuursorgaan inzake inbreng in natura;

-verslag bestuursorgaan inzake doelsuitbreiding;

-staat van actief en passief per 30 september 2014;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0347-014

Coordonnées
WATERFORD INVESTMENTS

Adresse
WESTLAAN 90, BUS 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande