WATERFRONT EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATERFRONT EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.402.987

Publication

05/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 24.10.2013 13636-0246-017
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12621-0307-017
25/10/2011
ÿþ ^_. .,v: {1' 2~ nn MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

RECY' ï BF,S`titi~`~'

BRUGGE (;à4.1eiing Brugge)

op: ;83 .etegg

gr,

Griffie

1111111111111111011 I 11

*11161413*

Vc be h1

aai

Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0836402987

Benaming

(voluit) : WATERFRONT EVENTS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ZEEDIJK 243, 8301 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 AUGUSTUS 2011

VOLGENDE BESLISSING WORDT MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN GENOMEN:

ONTSLAG VAN DE HEER POPPE ERWIN, WONENDE TE WANTESTRAAT 97, ASSEBROEK, ALS

ZAAKVOERDER VANAF HEDEN.

GEDAAN TE KNOKKE-HEIST OP 8 AUGUSTUS 2011

DE HEER LYCKE STEFAAN

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2011
ÿþMod 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

0 8 3 6 k 0 2 9 8 7

WATERFRONT EVENTS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

8301 Knokke-Heist, Zeedijk 243

OPRICHTING-BENOEMING-VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek), op 18 mei 2011 is opgericht door 1. de heer LYCKE Stefaan Noëlla André, geboren te Brugge op 19 juli 1984, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hertsvelde 61 en 2. de heer POPPE Erwin Florent, geboren te Sint-Niklaas op 5 februari 1966, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Wantestraat 97, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WATERFRONT EVENTS" met zetel te Knokke-Heist, Zeedijk 243, voor onbepaalde duur en met als doel voor haar rekening of voor rekening van derden te doen:

- Uitbating, het beheer en inrichting van restaurants, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, tavernen, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, cafés, bars, tearooms, wijnbar, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen, enz.; kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de meest ruime zin van het woord.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden; het verzorgen van feesten en partijen; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, barbecues en zo verder.

- De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

- Verhuring van feestzalen en vergaderruimten.

- De bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs, deegwaren, kleine snacks en rookwaren en alle aanverwante artikelen. - Aan- en verkoop van algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen.

- De aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

- Het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten van het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

- Alle activiteiten op vlak van reclame, promotiecampagnes, sponsoring, mailings en enquêtes.

- De studie en het onderzoek naar de ontwikkeling van nieuwe producten, middelen en materialen van promotionele en publicitaire aard.

- Managementadviezen inzake publiciteit, catering en allerhande horecazaken.

- Alles wat verband houdt met software, waaronder het maken van websites.

- Verhuur, aankoop en verkoop van hard- en software, IT-onderdelen.

- Websites (ontwikkeling en programmeren), webhosting, uitwerken van allerhande internetconcepten en onderhoud zowel voor eigen rekening als voor derden.

- Fotografie, webdesign en grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord in opdracht voor derden. Dit bevat onder meer: het maken van allerhande foto's, beelden voor zowel particulieren, bedrijven, instellingen, overheidsinstanties, verenigingen, en zo verder.

- Portretfotografie, reclamefotografie, landschapsfotografie, modefotografie, product- en onroerend goed fotografie, lucht- en onderwaterfotografie, persfotografie, interieurfotografie, fotoreportages, alle fotografische prestaties, alle activiteiten die enig verband houden met grafische beeldvorming, enzovoort.

- De klein- en groothandel in alle fotografische apparaten en toebehoren, kaders, lijsten en dergelijke. - Ontwikkelen, printen, lamineren van foto's, beelden en films.

- Het creatief bewerken van analoge en digitale beelden.

Wir

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11083166*

Vo' behoi aan Berg Staat'

1

m

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 19 MEI 2011

De griffier,

Griffie

- Het promoten, realiseren en verwerken van klank-, beeld-, data- en multimedia opnamen en reproductie ervan op alle bestaande en toekomstige systemen; de verhuur, verkoop, distributie, in- en uitvoer ervan, alsook van alle mogelijke apparatuur en randapparatuur voor de realisatie, verwerking en weergave van klank-, beeld-, data- en multimedia opname; dit alles in opdracht van anderen, alsook in eigen regie en productie; de aan- en verkoop, verhuur, in- en uitvoer, het plaatsen en herstellen van alle toestellen voor klank-, beeld-, data- en multimedia weergave en verwerking, alle klank-, beeld-, data-, en multimedia dragers, dit alles zowel in het groot als in het klein, voor haar rekening of voor rekening van derden.

- Verhuur, aankoop en verkoop van audio- en lichtinstallaties.

- Het organiseren van workshops, opleidingen, vervolmakingcursussen, seminaries voor particulieren en pro-

fessionelen.

- Huur, verhuur, aankoop, verkoop en herstelling van springkastelen, attracties, tenten en allerhande feestmateriaal, allerhande roerende goederen en alle hiermee verband houdende toebehoren zoals verwarming, verlichting, meubilair.

- Organisatie van evenementen, evenementenbureau.

- De mogelijkheid tot aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

- Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

- Samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- Borg stellen tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

- Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of in natura.

Deze opsommingen zijn verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichtten, alle ondernemingen tot stand brengen, enzovoort, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng, fusie, overdracht, inschrijving, participatie, financieel akkoord, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volgestort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Stefaan Lycke van zesduizend negenhonderd euro (E 6.900,00) en lastens voornoemde heer Erwin Poppe van zesduizend negenhonderd euro (E 6.900,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd euro werd gestort bij de naamloze vennootschap DEXIA BANK, met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op zeventien mei twee duizend en elf en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde dinsdag van september om veertien uur, op de ze "

-

tel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 maart 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012.

Onder voormelde opschortende voorwaarde werd, met eenparigheid van stemmen aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer LYCKE Stefaan en de heer POPPE Erwin, beiden voornoemd.

Volmacht werd gegeven aan de heer CLEMMENS Herman te 8200 Brugge (Sint-Andries), Meiboomlaan 21, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel is afgeleverd véér registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

28/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WATERFRONT EVENTS

Adresse
ZEEDIJK 243 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande