WD GRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WD GRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.656.770

Publication

04/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p 50-Z. t5. ~ ~O Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare: op 18 januari 2013, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door

1) De Heer DE WAELE William Guido Germain, geboren te Brugge op 24 juni 1991, nationaal nummer 91.06.24105-61, nummer identiteitskaart 591-1678749-72, ongehuwd en bevestigende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A.

2) De Heer DE WAELE Geert Cyriel, geboren te Oostende op 16 juni 1963, nationaal nummer 63.06.16-27726, nummer identiteitskaart 591-1009198-15, echtgenoot van Mevrouw BULCKE Ann, wonende te 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, zoals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op 2 oktober 2002, het stelsel zelf niet wijzigende, gehomologeerd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brugge op 26 november 2002. -. De vennootschap draagt de naam "WD GRO".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

-- De zetel is gevestigd te 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

-- De vennootschap heeft tot doel

Het uitvoeren van prestaties betreffende grondwerken, kraanwerken en afbraakwerken, alsook verhuur van materiaal en alle welkdanige bewerkingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Alle ondernemingen van laden en lossen, transport, vervoer en bevrachting van alle soorten van goederen en waren en alle welkdanige bewerkingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

: Het uitvoeren van openbare werken en private bouw- en wegenis- en grondwerken, met alle aanverwante bedrijven, zoals het handel drijven in bouw- en wegenisgrondstoffen, het vervoer voor rekening van derden en/of voor eigen rekening, en alle bewerkingen en verhandelingen te doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks ermede betrekking hebben.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij mag voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband zouden staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden;

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nedergelegd ter griffie ven ie rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oosterroe nn 2

Griffie I» ars

WD GRO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

 De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts

door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is

gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het

voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

-- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18,600,44 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De Heer William DE WAELE, schrijft in op honderd zesenveertig (146) aandelen, door storting van een bedrag

van veertienduizend zeshonderd euro (14.600.00 EUR).

De Heer Geert DE WAELE, schrijft in op veertig (40) aandelen, door storting van een bedrag van een bedrag

van vierduizend euro (4.000,00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd zesentachtig (186) aandelen, volstort zoals voormeld,

toegekend ais volgt:

1) aan de Heer William DE WAELE: honderd zesenveertig (146) aandelen;

2) aan de Heer Geert DE WAELE; veertig (40) aandelen.

* Overdracht of overgang van de aandelen

Elke overdracht of overgang (ook mortis causae) van aandelen tussen aandeelhouders, zal geheel vrij zijn, zodat de hierna bepaalde voorkoop- en volgrechten en ook de volgplicht bij dergelijke transacties nooit van toepassing zullen zijn.

Partijen onderwerpen elke overdracht van aandelen aan derden niet aandeelhouders, conventioneel aan de navolgende voorschriften.

Ten allen tijde kan met instemming van alle aandeelhouders) evenwel worden afgeweken van zowel de toepassing van de in dit artikel beschreven voorschriften inzake de overdracht van aandelen, als van alle of van een deel van de modaliteiten van de voorschriften inzake overdracht van aandelen.

Voorkooprecht bij overdracht aan derden ten bezwarende titel

Principe

ledere overdracht onder levenden aan derden (niet aan aandeelhouders) en ten bezwarende titel van aandelen, alsook van converteerbare obligaties, warrants, voorkeurrechten of andere titels of rechten die recht (kunnen) geven op aandelen, uitgegeven of uit te geven door de vennootschap, is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders"), tenzij alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders aan zowel dit voorkooprecht als het volgrecht (zoals verder bepaald) verzaken.

Procedure

1.De aandeelhouder die aandelen aan derden wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" genoemd) moet deze aandelen eerst aanbieden aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders. Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder en de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2.De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de kandidaat-overdrager en de Raad van Bestuur daarvan in kennis binnen de dertig (30) dagen nadat hij daarover door de kandidaat-overdrager werd ingelicht overeenkomstig artikel 1, Bij onderling akkoord tussen de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kan evenwel steeds een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de kandidaat-overdrager en Raad van Bestuur binnen de termijn voor de uitoefening van hun voorkooprecht inlichten.

3.Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht (of, bij herhaling van deze procedure, van een uitbreiding van hun voorkooprecht), dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht (of, bij herhaling van deze procedure, van de (laatst voorafgaande) uitbreiding van hun voorkooprecht) gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen (vôôr uitoefening van voorkooprechten) wordt vertegenwoordigd.

Deze (en desgevallend elke daaropvolgende) uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de kandidaat-overdrager aan de op het uitgebreid voorkooprecht gerechtigde aandeelhouders en de Raad van Bestuur meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van dertig dagen bedoeld onder artikel 2 hiervoor (of, bij herhaling van de procedure, binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van tien dagen bedoeld onder artikel 4, al, 1 hierna),

4.lndien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij over de uitbreiding van hun voorkooprecht door de kandidaat-overdrager werden ingelicht overeenkomstig artikel 3, tweede alinea, de kandidaat-overdrager en de Raad van Bestuur daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan evenwel steeds een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de kandidaat-overdrager en Raad van Bestuur binnen de termijn voor de uitoefening van hun uitgebreid voorkooprecht inlichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.indien één of meer aandeelhouders het uitgebreid voorkooprecht voor het verhoogde aantal aandelen niet uitoefent, wordt de procedure onder artikel 3 hierboven en huidig artikel 4 herhaald tot voor alle aandelen het voorkooprecht is uitgeoefend of tot blijkt dat geen enkele voorkoopgerechtigde aandeelhouder het uitgebreid voorkooprecht heeft uitgeoefend (waarbij de resterende aandelen telkens enkel aangeboden worden aan de aandeelhouders die van elke voorafgaande uitbreiding gebruik hebben gemaakt).

Het niet-uitoefenen van een uitbreiding van het voorkooprecht doet geen afbreuk aan de verplichting tot aankoop van de aandelen waarvoor het initieel voorkooprecht en (desgevallend) de eerdere uitbreiding(en) van het voorkooprechten wel werden uitgeoefend.

6.Het voorkooprecht dient uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer.

Bij ruil (al dan niet met opleg), inbreng (in een vennootschap, een onverdeeldheid, enz...), afstand, uitonverdeeldheidtreding, inbetalinggeving, inpandgeving of eender welke andere transactie waarbij de tegenprestatie niet bestaat uit geld betaalbaar op een termijn van hoogstens 6 maanden, zal de prijs bepaald worden zoals voorzien bij uitoefening van het voorkooprecht bij overdrachten ten kosteloze titel.

7.lndien na het doorlopen van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, komt tussen de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die voorkooprecht hebben uitgeoefend een koop-verkoopovereenkomst met betrekking tot de door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen tot stand op het ogenblik van de laatste kennisgeving van uitoefening van voorkooprecht (of uitbreiding ervan) aan de kandidaat-overdrager overeenkomstig artikel 2 of, in voorkomend geval, artikel 4, en waarbij elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder koper is van het aantal aandelen waarvoor hij zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend. De kandidaat-overdrager stelt alle aandeelhouders en de Raad van Bestuur onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen. 8.Indien aandelen in fracties aan meerdere aandeelhouders zouden moeten worden toegewezen, zal een gehele aandeel overgedragen worden aan de aandeelhouder die de grootste fractie zou toekomen. Indien twee of meer aandeelhouders gelijke fracties zou toekomen, zal het aandeel overgedragen worden aan de aandeelhouder die reeds het grootst aantal aandelen bezit. Houden twee of meer aandeelhouders die gelijke fracties zouden toekomen evenveel aandelen, zal het aandeel in onverdeeldheid aan deze aandeelhouders worden overgedragen,

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder intrest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de kandidaat-overdrager.

9.Indien na het doorlopen van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, is de kandidaat-overdrager verplicht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De kandidaat-overdrager stelt de voorkoopgerechtigde aandeelhouders en Raad van Bestuur daarvan onmiddellijk in kennis.

10.De hierboven beschreven voorkoopprocedure is toepasselijk op alle overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing.

11Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in het kader van de hierboven beschreven voorkoopprocedure moeten op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven; alle termijnen lopen vanaf de postdatum.

Indien de kandidaat-overdrager enige melding, kennisgeving of notificatie nalaat te verrichten, kan de meest gerede aandeelhouder deze melding, kennisgeving of notificatie in de plaats van de in gebreke blijvende kandidaat-overdrager verrichten, In voorkomend geval [open de termijnen vanaf de melding, kennisgeving of notificatie door de meest gerede aandeelhouder.

Voorkooprecht bij overdracht ten kosteloze titel

Principe

Iedere overdracht onder levenden aan derden (niet aan aandeelhouders) en ten kosteloze titel van aandelen, alsook van converteerbare obligaties, warrants, voorkeurrechten of andere titels of rechten die recht (kunnen) geven op aandelen, uitgegeven of uit te geven door de vennootschap, is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de andere aandeelhouders.

Procedure

1.De aandeelhouder die aandelen aan derden wenst over te dragen (de "kandidaat-overdrager") moet deze aandelen aanbieden aan alle andere aandeelhouders (de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders"), Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders en de Raad van Bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer en het aantal aandelen dat wordt overgedragen.

2.De voorkoopprocedure verloopt op dezelfde wijze als uiteengezet in de artikels 2 tot en met 4, 6 en 9 van de procedure inzake het voorkooprecht bij overdrachten ten bezwarende titel.

3.De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde aandeelhouders

wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig (30) dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze op verzoek van de meest

gerede partij aangesteld worden volgens het CEPINA-reglement betreffende deskundigenonderzoek. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de opdracht van de deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

4.Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer. De kandidaat-overdrager stelt alle aandeelhouders en de Raad van Bestuur daarvan onmiddellijk in kennis.

Volgrecht

Principe

Indien een aandeelhouder aandelen overdraagt aan een derde, heeft elke andere aandeelhouder het recht al zijn aandelen of een gedeelte ervan onder dezelfde voorwaarden en modaliteiten aan dezelfde (kandidaat-)overnemer over te dragen.

Procedure

1.Indien een aandeelhouder aandelen aan een derde wenst over te dragen, dan kan de aandeelhouder die wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf van de kandidaat-overnemer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-overnemer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die andere aandeelhouders zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s).

De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis dient door de kandidaat-overdrager gevoegd te worden bij de melding aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders en de Raad van Bestuur van zijn intentie tot overdracht zoals voorzien in het kader van de voorkoopprocedure.

2.De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-overnemer(s) wensen in te gaan, stellen kandidaat-overdrager, alsook alle andere aandeelhouders en de Raad van Bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door de kandidaat-overdrager overeenkomstig artikel 1x

3.lndien alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders met al hun aandelen op het voorstel ingaan, vervalt de voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd.

Indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders met al hun aandelen op het voorstel ingaan, dient de voorkoopprocedure toegepast te worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk.

Sancties

Onverminderd alle andere sancties van gemeen recht, is elke overdracht aan derden met miskenning van één van de voormelde bepalingen nietig en niet tegenwerpelijk. Naleving van voorkooprechten en volgrechten zal kunnen afgedwongen worden zowel tegen de overdrager als de overnemer.

Bij miskenning van het volgrecht, is de overdrager er bovendien toe gehouden om de aandelen van de begunstigde aandeelhouders die dit wensen aan te kopen en dit aan dezelfde prijs en andere voorwaarden als deze waartegen de overdrager met miskenning van het volgrecht heeft overgedragen.

-- De vennootschap wordt bestuurd één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer William DE WAELE, wonende te 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A, wordt aangesteld ais statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zat slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de

algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De heer Geert DE WAELE, wonende te 8470 Gistel (Moere), Moerestraat 188A,wordt aangesteld als tweede zaakvoerder van de vennootschap, met mandaat van 6 jaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een

document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volnacht gezamenlijk gegeven te warden.

4

Voor-behquden 'aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe verteoenwoordiginasbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht, Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

-- De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur (18h). indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand maart 2015.

-- Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetbcek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel  wordt aangesteld als bijzonder lasthebber ; Fiduciare du l q, B.V. o.v.v. B.V.B.A., kantoorhoudende te 8420 De Haan, Stationsstraat 24 en haar bedienden en aangetestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare









Bijlagenliij liet Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte."







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WD GRO

Adresse
MOERESTRAAT 188A 8470 MOERE

Code postal : 8470
Localité : Moere
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande