WE ARE ONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WE ARE ONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.925.210

Publication

31/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.500.000 aandelen van de vennootschap We Are One zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 4.500.000 als volgt toegekend:

Inbreng Vergoeding

BVBA Pro-Manage 1.575.000 1.575.000 aandelen

SA Banque Populaire Développement 2.925.000 2.925.000 aandelen

TOTALE INBRENG 4.500.000,00 4.500.000 aandelen

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uit-spraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

op 27 oktober 2014

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder

Verslag oprichters

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Inbreng aandelen van de naamloze vennootschap  The House of His Royal majesty the customer , afgekort  The House Of HRmtc

Beschrijving inbreng aandelen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRO-MANAGE, voornoemd, en de vennootschap naar Frans recht Banque Populaire Développement SA, voornoemd, verklaren de hierna beschreven aandelen van de naamloze vennootschap  The House of His Royal majesty the customer , afgekort  The House Of HRmtc , met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 576, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer 0846.963.913 in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  We Are One .

De naamloze vennootschap  The House of His Royal majesty the customer , afgekort  The House Of HRmtc , is opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Ant-werpen op 25 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 juli daarna, onder nummer 12121404.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 3 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Bel-gisch Staatsblad van 25 juli daarna, onder nummer 12131330.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRO-MANAGE, voornoemd, verklaart één miljoen negenhonderd tweeëntwintigduizend achthonderd tweeënveertig (1.922.842) aandelen op naam van de naamloze vennootschap  The House of His Royal majesty the customer , afgekort  The House Of HRmtc in te brengen.

De vennootschap naar Frans recht Banque Populaire Développement SA, voornoemd, verklaart drie miljoen vijfhonderd zeventigduizend negenhonderd drieënnegentig (3.570.993) aandelen op naam van de naamloze vennootschap  The House of His Royal majesty the customer , afgekort  The House Of HRmtc in te brengen.

Deze vijf miljoen vierhonderd drieënnegentigduizend achthonderd vijfendertig (5.493.835) aandelen hebben een globale waarde van vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00).

Vergoeding voor de inbreng in natura

De ingebrachte aandelen vertegenwoordigen een globale waarde van vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00).

Als vergoeding voor die inbreng worden er, met de toestemming van alle verschijners, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRO-MANAGE, voornoemd, die aanvaardt, één miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend (1.575.000) volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde toegekend en aan de vennootschap naar Frans recht Banque Populaire Développement SA, voornoemd, die aanvaardt, twee miljoen negenhonderd vijfentwintigduizend (2.925.000) volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

2/ PLAATSING KAPITAAL

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is ten belope van vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00).

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt :

TITEL I: NAAM - ZETEL - DUUR - DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  We Are One en heeft een commercieel doel.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 576.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang vanaf heden.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het houden van deelnemingen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook; de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze; alsook de overdracht door verkoop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden; het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille; het verstrekken van opties op effecten aan onder andere werknemers van en dienstverleners aan The House Of HRmtc NV en haar dochtervennootschappen;

- het beheren van een pakket aandelen dat dient als onderpand voor optieplannen die in het leven zijn geroepen of kunnen geroepen worden ten gunste van sleutelpersonen (zowel werknemers als zelfstandige dienstverleners) binnen de vennootschap, The House Of HRmtc NV en/of haar dochtervennootschappen, met het oog op het creëren van een stimulans om bij te dragen tot de accelera-tie van de ontwikkeling van, alsook ter beloning van voortgezette betrokkenheid met en toewijding aan, de activiteiten van The House Of HRmtc NV en/of haar dochtervennootschappen; - het promoten, inrichten en organiseren van trainingen, congressen, seminaries, teambuildingsessies en soortgelijke evenementen;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij (direct of indirect) participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, kredieten, leningen, onder gelijk welke vorm en voor gelijk welk bedrag en duur, en (persoonlijke en/of zakelijke) zekerheden, overname van vorderingen, het uitgeven van en het intekenen op (preferente) obligaties, het uitgeven van andere leningsinstrumenten, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen; en - de vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of andere comités of adviesorganen, mandataris of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle commerciele, industriële, financiële en roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

TITEL II: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 4.500.000,00), vertegenwoordigd door vier miljoen vijfhonderdduizend (4.500.000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegen-woordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerders

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRO-CEED, met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Kwadestraat 153 bus 4.2, ingeschreven in het RPR met ondernemingsnummer BE0846.429.918, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw VANDENDRIESSCHE Conny Sabine, geboren te Roeselare op 23 mei 1964, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zeedijk 510.

- De heer AVEILLAN Eric Joël, geboren te Chennevières-sur-Marne (Frankrijk) op 14 februari 1971, wonende te F-75010 Parijs (Frankrijk), rue René Boulanger 54.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel 14 : Bestuur  bevoegdheid

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders, zodra er meerdere zaakvoer-ders zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen hun bevoegdheid.

Artikel 16 : Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig

vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van het college van zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Artikel 18: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen, al dan niet vennoten. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoor-loofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22: Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede zaterdag van de maand juni om eenentwintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering gaat door op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerder en - indien die er zijn - de commissarissen.

Artikel 26: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet of deze statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet of deze statuten, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

genomen bij gewone meerderheid van stemmen be-houdens de gevallen waarin conform de wet of

onderhavige statuten een afwijkende meerderheid vereist wordt.

De vennoten kunnen eenparig schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dat geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht,

naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen ,

gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aange-tekend aan de vennootschap toegezonden

en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 27: Vertegenwoordiging op de vergadering

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de

wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de vergadering laten

vertegenwoordigen door een lasthebber die steeds een vennoot moet zijn.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig

ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en wor-den neergelegd op het

bureau van de vergadering.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke

lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

TITEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 30: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 31: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend

onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32: Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de

zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde

voorzitter van de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid

van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde recht-bank van koophandel moet

worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat-ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNER

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2015.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2016.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze

opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende

voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

uitdrukkelijk overgenomen en be-krachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMINGEN

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat twee niet-statutaire zaakvoerders benoemd worden, met name :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PENTACON, met zetel te 1140 Brussel (Evere), Optimismelaan 1b3, ingeschreven in het RPR met ondernemingsnummer BE0883.172.429, met als vaste vertegenwoordiger de heer THIERS Paul Albert Gabriel, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1957, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk  Het Zoute 830;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICE Management, met zetel te 8900 Ieper, Bisdomstraat 12, ingeschreven in het RPR met ondernemingsnummer BE0831.150.042, met als vaste vertegenwoordiger de heer SOHIER Diederik Maurice, geboren te Ieper op 7 maart 1972, wonende te 8900 Ieper, Bisdomstraat 12.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te

aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

COMMISSARIS

De verschijners hebben mij, notaris, verzocht te akteren dat tot commissaris benoemd wordt : De BV BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, vertegenwoordigd door BV BVBA J. DEGRYSE - Bedrijfsrevisor, met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor.

VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank met name elk lid van het college van zaakvoerders en/of het advocatenkantoor Stibbe, met kantoor te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, vertegenwoordigd door haar afgevaardigden.

VOOR GELIJKLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de revisor

- verslag van de oprichters

28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0566.925.210

Benaming

(voluit) : WE ARE ONE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BEVERSESTEENWEG 576, 8800 ROESELARE (volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen, neerlegging van



- het bijzonder verslag van het college van zaakvoerder,

- het bijzonder verslag van de revisor

- de schriftelijke besluiten van de vennoten van 31 oktober 2014 overeenkomstig artikel 268 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen

De vennoten beslissen unaniem om aan elk van de zaakvoerders van de Vennootschap, alsook aan Sylvie Deconinck, Anouk Hermans, Régis Panisi, Marcos Lamin-Busschots, Caroline Kinderman, Mathias Plouvier en elke advocaat of medewerker van advocatenassociatie Stibbe cvba, Loksumatraat 25, 1000 Brussel, om, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle neerleggingsformaliteiten en/of publicatieformaliteiten te vervullen die zijn vereist in verband met onderhavige beslissingen, en, in het algemeen, alle handelingen te stellen en documenten te ondertekenen ter uitvoering van onderhavige beslissingen.







Sylvie Deconinck Mandataris











MONITEUR BELGE

2 0 01- 2015

BELGISCH S ÉAATSBLA

NEERGELEGD

-- 5 ULL. 2414 RechGhftied. KORTRIJK EL

i

i

d

ia

Coordonnées
WE ARE ONE

Adresse
BEVERSESTEENWEG 576 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande