WE PRODUCE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WE PRODUCE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 525.685.857

Publication

12/04/2013
ÿþ11140(111J1110.11

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

- 2, 04. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

I

NEERGELCCïD

tárittte

Ondernerningsnr : OSS , 6.35. $SR

Benaming

(voluit) : WE PRODUCE

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Moorseelsestraat 168, 8501 Heule, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting WE PRODUCE

Het jaar tweeduizend en dertien, op 25 maart, om negentien uur, te Heule, Moorseelsestraat 168, zijn verschenen:

1. De heer Van Cauwenberge Steven, geboren te Kortrijk op 1 september 1990, (nationaal nummer 90.09.01221.53), wonende te 8501 Heule, Moorseelsestraat 168,

2. De heer Devos Lowie, geboren te Kortrijk op 17 oktober 1990, (nationaal nummer 90.10.17-285.01), wonende te 8501 Heure, Mellestraat 26.

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: VORM, NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA.

De vennootschap krijgt als naam WE PRODUCE.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd: Moorseelsestraat 168, 8501 Heule.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België. Hel bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en agentschappen oprichten.

Artikel 3: DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel (zowel in België ars in het buitenland) alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere niet beperkende wijze verband houden met:

-Ontwerp, =delling, import, export, huur, verhuur, transport, klein- en groothandel van: grondstoffen, basisproducten, zelf geproduceerde en verwerkte goederen, Het bewerken en verwerken van goederen gebeurt door middel van lasercutters, industriële printers, CNC machines, 3D-printers en andere machines of ambachtelijk.

-Consultancy, opleidingen, technische expertise en bijstand op voorgenoemde gebieden. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel

Op de laatste blz. van Lutk 13 vermelden ' Recto 7 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad - 12f04t201-3 _ -Annexes-du-Moniteurüelge-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon. Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

-Ontwerp van architecturale concepten, kunst- en designobjecten, meubels, gebouwen , maquettes en gadgets.

-Organiseren van events.

Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van welke aard dan ook, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Behoudens het bepaalde in artikel 17 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Artikel 5: KAPITAAL EN AANDELEN

De oprichters verklaren in de vennootschap elk een bedrag in te brengen van ¬ 2500,00.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bijgevolg ¬ 5000,00 en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen elk met een fractiewaarde van één honderdste van het maatschappelijke kapitaal.

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng, worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Aan Lowie DEVOS: vijftig aandelen

Aan Steven VAN CAUWENBERGE: vijftig aandelen

Artikel 6: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door meerdere zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maarschappelijk doel, evenwel rekening houdend met een beperking van vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, waarvoor het eenparig akkoord verreist is van alle vennoten, De benoeming en ontslag van de zaakvoerders wordt beslist door Algemene Vergadering van vennoten, bij eenparige beslissing.

Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Lowie DEVOS, voornoemd

Steven VAN CAUWENBERGE, voornoemd

Artikel 7: WIJZIGEN VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere keren, mits éénparige beslissing van alle vennoten, verenigd in Algemene Vergadering.

Elke wijziging van kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

a

K. i

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden PERSOONLIJK EN HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK gehouden voor het maatschappelijk passief.

Artikel 9: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor overdracht vatbaar, mits éénparig akkoord van alle vennoten, verenigd in Algemene Vergadering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap, van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn,

Artikel 10: AANTAL, TOELATING, UITTREDING EN OVERLIJDEN VAN VENNOTEN 1.Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2.Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot kan beslist worden bij éénparigheid van de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering. Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3.EIke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden.

Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van elk van de andere vennoten.

De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het nettovermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4.in geval van uittreding of overlijden van een vennoot kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging. Artikel 11: BEVOEGDHEDEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meer onder hen, die de zaakvoerder(s) wordt/worden van de vennootschap,

De vennoten, niet zaakvoerend, hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controlen en toezicht te stellen onder meer van wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in Algemen Vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder,.

Artikel 12: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder(s) wordt/worden belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals vastgelegd in artikel S van deze statuten.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) beschikt/beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij/zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Kwantitatieve beperking:

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van ¬ 2500,00 niet overschrijden. Voor handelingen die voormeld bedrag te boven gaan, dienen zij samen te handelen. Dit laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

geldt ook bij het aangaan en toestaan van kredieten en leningen alsook bij het in pand of in hypotheek geven van haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden.

Artikel 13: BEZOLDIGING VAN DE VENNOTEN

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering.

Artikel 14: WINSTVERDELING

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. Over de reservevorming zal worden beslist door de vergadering van de vennoten, alsook over het geheel of gedeeltelijk uitkeren van gereserveerde winst uit de vorige jaren.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15: BOEKJAAR JAARVERGADERING JAARREKENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoôrdineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 01 februari afgesloten. De zaakvoerder(s) maakt/maken de inventaris, de balans en de winst - en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd op definitieve wijze door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering (Jaarvergaderingen) die gehouden wordt op de eerste zaterdag van maart.

Ten uitzonderlijke titel zal, het eerste boekjaar, de periode omvatten die loopt van de eerste dag van de aanvang van de activiteit van de vennootschap tot 31/12/2013.

Artikel 16: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten of met de erfgenamen van de vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven, Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel. Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het nettovermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien er echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 17: VEREFFENING

1.In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering, overeenkomstig aan artikel 183 en volgende van het wetboek vennootschapsrecht.

2.De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijke kapitaal.

Artikel 18: DIVERSEN

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

U

Opgemaakt te Kortrijk op 25/03/2013 in 4 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent een exemplaar te hebben ontvangen. De overige exemplaren bestemd zijnde voor administratieve doeleinden.

Lowie Devos

Zaakvoerder

v

1*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Tegelijkertijd hiermee neergelegd; oprichtingsakte van WE PRODUCE vof

Bijlagen-hij let Belgiseh Staatsblad-- 12/0412013 --Annexes-du-Moniteur-Helge

Op de laatste blz. van Link B vormelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(oni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
WE PRODUCE

Adresse
MOORSEELSESTRAAT 168 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande