WEBONUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBONUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.189.052

Publication

28/07/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he Belgisc Staatebl

MOM

IIIRRI1111111 BELGlis

rEUR BELGE

-07- 2014

H STAATSCLechtbank

NEERGELEGD

3 O JUNI Z014

van KOOPHANDEL GenbegfieKORTRIJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0862.189.052

Benarning

(voluit) : WEBONUT

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Knokstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.I.B. 1992  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Maryline Vandendorpe, geassocieerd notaris te Edingen, op 12, juni 2014, geregistreerd met vermelding van volgend registratierelaas "enregistré au ler bureau de l'Enregistrement de MONS 2, à Mons le 16 juin 2014, volume 400, folio 67, case 4, rôle(s) cinq, renvoi(s) un.; Reçu: cinquante euros (50 E). Le Receveur EL CORNELY"dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEBONUT' met maatschappelijke zetel te 8880 Ledegem (Sint-Elools-Winkel), Knokstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondememingsnummer 0862.189.052 volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 6 juni 2014 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd zestien duizend vijfhonderd euro (116.500,00 E) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd en een exemplaar van voormeld proces-verbaal zal, aan huidige akte gehecht blijven.

De toekenning aan de vennoten, rekening houdend met de bestaande vennotenstructuur, wordt als volgt gedaan:

-Aan de heer Stefaan Van Hauwaert, voornoemd, voor een bruto bedrag van zevenenvijftig duizend vijfhonderd vierenzestig komma eenenzeventig euro (57.564,71 E) en met toepassing van artikel 537 W1892;

-Aan de heer Stephan Wyseur, voornoemd, voor een bruto bedrag van achtenvijftig duizend tweehonderd en vier komma eenendertig euro (58.204,31 ¬ ) en met toepassing van artikel 537 WIB 92;

-Aan Mevrouw Petra Vanachte, voornoemd, voor een bruto bedrag van zeshonderd negenendertig komma, eenenzestig euro (639,61 E) en met toepassing van artikel 537 WIB 92;

-Aan de heren Stefaan Van Hauwaert  Stephan Wyseur voor een bruto bedrag in mede-eigendom van eenennegentig komma zevenendertig euro (91,37 ¬ ) en met toepassing van artikel 537 WIB 92.

Rekening houdend met de bestaande vennotenstructuur betekent dit een globaal netto-dividend ten belope van honderd en vier duizend achthonderd vijftig euro (104.850,00¬ ).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoten de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

Dienaangaande wordt opgemerkt dat de getaxeerde reserves per 30 juni 2012 honderd zestien duizend zeshonderd drieëntachtig euro en zevenentachtig eurocent bedragen.

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in speciën (conform artikel 637 WIB)

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de' Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde, een verhoging van het kapitaal ten belope van honderd en vier duizend achthonderd vijftig euro (104.850,00E )" om het van honderd zevenentwintig duizend vijfhonderd euro (127.500,00 ¬ ) te brengen op tweehonderd, tweeëndertig duizend driehonderd vijftig euro (232.350,00 E) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mas' evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde' kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 1992.

Op de laatste blz. van Lpik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën (90% van het tussentijdse dividend) ten bedrage van honderd en vier duizend achthonderd vijftig euro (104.850,00¬ ).

De inbreng in geld werd overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE27 3631 3521 1673 bij ING Bank te Marke op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende Notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 10 juni 2014.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende Notaris , bewaard worden.

DERDE BESUSSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten, te weten de heren Stephan Wyseur, Stefaan Van Hauwaert, Stephan Wyseur-Stefaan Van Hauwaert (in mede-eigendom) en Mevrouw Petra Van achte, allen voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Er warden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en vier duizend achthonderd vijftig euro (104.850,00E ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd tweeëndertig duizend driehonderd vijftig euro (232.350,00 El vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.560) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd tweeëndertig duizend driehonderd vijftig Ouro (232.360,00 E) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.660) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is integraal volstort.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zef een interest gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot voistorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maand na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kunnen de zaakvoerders tot de verkoop van deze aandelen overgaan, en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal de betrokken aandeelhouder echter van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen. Deze betekening houdt voor de zaakvoerders de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek in te schrijven.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerders. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstige rendementswaarde."

ZESDE BESLISSING: ontslag statutaire zaakvoerders  wijziging van de statuten

De vergadering neemt akte van het ontslag van de heren Stefaan Van Hauwaert en Stephan Wyseur, beiden hiervoor ruimer omschreven, als statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING: wijziging van artikel 10 van de statuten

Rekening houdend met het ontslag van de heren Stefaan Van Hauwaert en Stephan Wyseur als statutaire zaakvoerders, dient de laatste alinea van artikel 10 van de statuten geschrapt te worden.

De nieuwe tekst van artikel 10 van de statuten luidt dus als volgt:

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts op wettige redenen herroepen worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen? ACHTSTE BESLISSING: benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist te (her)benoemen tot nieuwe, niet-statutaire, zaakvoerders van de vennootschap:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

j,1\41/7-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De commanditaire vennootschap "VVVSN", met maatschappelijke zetel te 8390 Lauwe, Grote Molenstraat 116, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0546.839.775, met als vaste vertegenwoordiger de heer \NYSEUR Stephan Joseph, geboren te Kortrijk op 7 oktober 1974, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Grote Molenstraat

116, (N.N. 74.10.07-027.29) (ter publicatie aangeboden), de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "SVH AGRO", met maatschappelijke zetel te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Knokstraat 24, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0864.450.043, met als nieuwe vaste vertegenwoordiger de heer VAN HAUWAERT Stefaan Hervé André Paul, geboren te Brugge op 24 september 1978, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Knokstraat 24, (N.N.: 78.09.24-125.80) (ter publicatie aangeboden).

NEGENDE BESLISSING: Wijziging derde alinea artikel 11 van de statuten

De vergadering wenst de derde alinea van artikel 11 van de statuten te wijzigen door het initiële voorziene bedrag van tienduizend euro (10.000,00 E) op te trekken naar twintig duizend euro (20.000 E). Voor handelingen die de vennootschap verbinden voor een som groter dan laatst gemeld bedrag zullen twee zaakvoerders de vennootschap dienen te vertegenwoordigen. De vergadering beslist dus ook dat in de toekomst iedere zaakvoerder alleen kan optreden voor handelingen die de vennootschap verbinden voor een 5om kleiner dan of gelijk aan twintig duizend euro (20.000,00 e). Bijgevolg wordt de bestaande tekst van de derde alinea van aitikel elf vervangen door volgende tekst:

"Evenwel met betrekking tot handelingen die de vennootschap verbinden voor een som groter dan twintig duizend euro (20.000,00 E), zullen twee zaakvoerders de vennootschap dienen te vertegenwoordigen, zo er op dat ogenblik twee benoemd zijn."

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan iedere medewerker van het kantoor van de geassocieerde notarissen Bernard Claeys & Maryline Vandendorpe, te Edingen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte;

- gecoordineerde tekst der statuten;

(getekend) Meester Maryline Vandendoipe, geassocieerd notaris te Edingen.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)gen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 14.02.2014 14041-0382-015
16/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ilipagen Wrat Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- N Iii iiiiui1iiiAi*i iii ui

behoudt 8fl89

aan hel

Selgisci

Staatshlz





NEERGELEGD

3 0, 07. 2013

RECHTBANK effliteIANDEL

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0862189052

Benaming

(voluit) : WEBONUT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: KNOKSTRAAT 24, 8880 LEDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit de bijzondere algemene vergadering van 31.12.2012 werd beslist te benoemen met ingang van 01.01.2013 tot zaakvoerder:

-De vennootschap SVH AGRO BVBA, met maatschappelijke zetel te Ledegem, Knokstraat 24 met als vaste vertegenwoordiger Petra Van Achte.

Stefaan Van Hauwaert

Zaakvoerder

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 19.12.2014 14700-0393-015
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 14.02.2013 13035-0418-014
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 31.01.2012 12023-0046-014
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 07.02.2011 11025-0212-014
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 22.12.2009 09902-0376-015
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 30.01.2009 09028-0302-015
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 24.12.2007 07852-0331-014
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 30.01.2007 07032-3140-016
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 09.12.2005, NGL 26.12.2005 05912-1636-016
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 15.01.2016 16017-0038-015

Coordonnées
WEBONUT

Adresse
KNOKSTRAAT 24 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande