WELLNESS AND LIFESTYLE CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELLNESS AND LIFESTYLE CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.590.680

Publication

11/12/2013
ÿþi mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

11111111111 855 9+

NEERGELEGD

2 9. 11. 2013

RECH1'BAt" iK£Q~1'HANDEL

Ko1lk e

Ondememingsnr: 5.4 ? c ce)

Benaming (voluit) : Wellness and Lifestyle Concepts

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Mandellaan 83

8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

' Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 25 november2013, neergelegd

op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door: 1.De heer MEERSCHAERT, Jürgen, geboren te Roeselare op 1 mei 1975, echtgenoot van mevrouw;: Davinia Braeye, wonende te 8800 Roeselare, Mandellaan 83.

2.De heer FALASCO, Ramon, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Arnhem op 20 april 1979, ongehuwd, wonende te Nederland, 6852 JA Huissen, Zuideinde 1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Wellness and Lifestyle Concepts

3) Zetel: 8800 Roeselare, Mandellaan 83

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alteen of in

samenwerking met derden:

' -Groot- en kleinhandel, de import en export van alle producten in verband met haarverzorging,

schoonheidszorgen en gezichtsverzorging.

-Het verzorgen en organiseren van opleidingen, work-shops, events, ... die te maken hebben met;!

haarverzorging, schoonheidszorgen en gezichtsverzorging.

-Groot- en kleinhandel, de import en export in imitatiesieraden, gadgets, enz.

-Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels

-Verlenen van advies op het gebied van haarverzorging, schoonheidszorgen en gezichtsverzorging;

aanbrengen van make-up, enz.

, Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle' activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meesst,ï verscheiden vormen.

-Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

-Het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende, het verwerven, aanhouden en beheren van,' participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of: ondernemingen. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze, vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en, vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen:; en andere rechtspersonen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en; deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

-Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren,: beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruiten, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen,' exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zini

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

et;:

mod 11.1

van het woord, alle immobifiere verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorbebouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden ' verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag, in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur. onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) De heer Jürgen Meersschaert, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00)

2) De heer Ramon Falasco, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00)

7) Externe vertegenwoordiging

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van:

- die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is

- rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (

¬ 10.000,00).

Alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬

10.000,00) dienen met unanimiteit van alle zaakvoerders te worden verricht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en "

verweerder,

8) Boekjaar.

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en vijftien.

10) Winstverdeling;

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

,Nochtans kan de algemene.vergadering besluiten dat_de winst_of een,deet ervan zal. worden gereserveerd-._,i

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

e

Luik B - Vervolg

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden " goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders;

De heer Jürgen Meersschaert, voornoemd, en de heer Ramon Falasco, voornoemd, die aanvaarden.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 25 november 2013

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ópeelimeed1gJeíri4uldcr$iefigine:: feEtti:Q:elefPeiPriblitfeii;, .:ekiefIdleitfei[ftïíffleiteteritRgrerfflJfflrdefp4g,(13)1%i9 getesisidLernerit " ,...: 5Ei2Rt1tWaltligbilVelidÉdifeiltkeeitfflfffliEfIWP

WeP0" : ItifflefifiFeffestqfltfe

Coordonnées
WELLNESS AND LIFESTYLE CONCEPTS

Adresse
MANDELLAAN 83 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande