WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.615.413

Publication

22/04/2014
ÿþ ASod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mir-IMUMINIM

Ondernemingsnr : 0468.615.413

Benaming

(voluit) : WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8930 Menen, Hagewindestraat 75

Onderwerp akte ; Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 26 maart 2014 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat' van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31; december 2013.

- het verstag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de= vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de; in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van, het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor te 8870 lzegem: (Emelgem), Baronstraat 88 (ondernemingsnummer 0523.842.956), en die aangeduid werd door het: bestuursorgaan. Deze conclusies luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2013 opgesteld, die rekeningi houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van: 53.271,74 EUR en een netto-actief t.b.v. 13.249,67 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van dei vennootschap.

Vermits mijn aanstelling dateert van na 31 december 2013, dien ik een principieel voorbehoud te maken omtrent de voorraad ter waarde van 535,53 EUR.

Er werd geen provisie geboekt om rekening te houden met de kosten die zullen voortvloeien uit de beslissing om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te gaan, zoals extra kosten inzake administratie, extern advies, ereloon bedrijfsrevisor en notaris,

Op datum van dit verslag werd nog geen attest ontvangen van het Ontvangkantoor BTW Kortrijk 2, zodat ik, een principieel voorbehoud dien te maken omtrent openstaande BTW-schulden op naam van WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED BVBA. "

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele', controles inzake belastingen.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat dei vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de: vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 19 maart 2014.

Nicolas Rouseré,

bedrijfsrevisor."

De voorzitter, het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, verklaren dat er geen passiva aanwezig zijn ten aanzien van derden.

__-D.e.notaris-minuuthouder.neemt.de-volgende-documenten.in..ontvangst "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEeFICIELEGID

_Are KO

L ~t,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT -- ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried", met zetel in het gerechtelijk

arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Hagewindestraat 75, houder van het ondernemingsnummer en BTW-

nummer BE 0468.615.413, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening,

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in

vereffening is.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING REALISATIE ACTIVA EN AANZUIVERING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, samen met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat aile activa gerealiseerd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, steilen unaniem vast dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem:

- de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried" bezit geen onroerende goederen en geen onroerende zakelijke rechten (zoals bvb. opstalrecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de vereffening van de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried" wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, en dat alle activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen,

- de eventuele geschillen van de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried" zijn opgelost en alle aangegane verbintenissen door de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried" werden nageleefd.

- er dient voor het overige geen enkele maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen,

VIJFDE BESLUIT  SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is, gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen worden voldaan door de heer Wilfried Dutillie, wonende te 8930 Menen, Hagewindestraat 75, die hiertoe aile bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "Werkhuis Dutillie Wilfried" zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: 8930 Menen, Hagewindestraat 75.

De heer Wilfried Dutillie, voornoemd, aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Wilfried Dutillie, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

De heer Wilfried Dutillie verklaart dat de staat van activa en passiva volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van actief- en 1 of passiefposten die niet op deze staat vermeld zijn.

Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart de heer Wilfried Dutillie vrijwillig de hoofdelijke en ondeelbare verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de'vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen. De heer Wilfried Dutillie krijgt aile machten, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "Werkhuis Dutilliè Wilfried".

ZEVENDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders;

- de heer Wilfried Dutillie, wonende te 8930 Menen, Hagewindestraat 75.

- mevrouw Anne Lesage wonende te 8930 Menen, Hagewindestraat 75.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt kwijting voor aile uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden,

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN,

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

aan de heer Wilfried Dutillie, wonende te 8930 Menen, Hagewindestraat 75, ' met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "BMS Boekhoudkantoor" te 8930 Menen, Sint-Jansmolenstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Pol Matton, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde ' Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en . formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

L.

Opgemaakt te Menen op 26 maart 2014, Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

A

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : KO147316
31/10/2012 : KO147316
05/07/2012 : KO147316
27/06/2011 : KO147316
16/06/2010 : KO147316
12/06/2009 : KO147316
26/06/2008 : KO147316
30/07/2007 : KO147316
27/06/2005 : KO147316
17/06/2004 : KO147316
25/06/2003 : KO147316
02/08/2000 : KO147316
05/01/2000 : KOA018646

Coordonnées
WERKHUIS DUTILLIE WILFRIED

Adresse
HAGEWINDESTRAAT 75 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande