WEST-CARS CARROSSERIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WEST-CARS CARROSSERIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.423.161

Publication

22/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfac

ti( ïU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad be

na neerlegging ter griffie van de akte

~4 v

Ld.`:\

0 9 A06. 2011 ~

Griffie

ken kopie

O:

Moa 2.1

" iiiaenjo*

11111

Ondememingsnr : g B 2 3 §

Benaming - - -

(voluit) : WEST-CARS CARROSSERIE Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Europalaanl B /11, 8970 Poperinge Onderwerp akte : Oprichting

r

Heden, op 15 juli 2011, zijn samengekomen voor de oprichting van een Vennootschap Onder Firma :

Dhr. Rik D'Alleine wonende in de Oude Komenstraat 16 te 8980 Geluveld, NN 62.11.16-197-23

En

BVBA EURO-CARS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Jacques Planckaert, met

maatschappelijke zetel in de Zevekotestraat 31 te 8908 Vlamertinge, be 0439.887.575.

Benaming

De vennootschap is een vennootschap onder firma met als maatschappelijke benaming : WEST-CARS CARROSSERIE.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Europalaan 1B / 11 te 8970 Poperinge.

De zetel van de vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden

overgebracht.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- carrosserieherstelling (inclusief spuiten en verven) van auto's, lichte vrachtwagens, vrachtwagens,

autobussen, landbouwmachines, enzovoort.

- revisie van automotoren.

- algemeen onderhoud en reparatie van auto's, richte vrachtwagens, vrachtwagens, autobussen,

landbouwmachines, enzovoort.

- groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer.

- groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, landbouwmachines, autobussen, enzovoort.

- groot- en kleinhandel in onderdelen, banden en accessoires van motorvoertuigen, zowel nieuw als

gebruikt.

- groot- en kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor motorvoertuigen.

- installatie van onderdelen en accessoires aan motorvoertuigen, inclusief de ombouw- en

uitbouwwerkzaamheden.

- onderhoud en reparatie van motorrijwielen en bromfietsen.

- slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg.

- de handelsbemiddeling in motorvoertuigen en fietsen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen zowel worden uitgeoefend voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

" de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

" het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

" het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

" in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

" alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, aile roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

" het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden. De vennootschap vangt haar activiteiten aan vanaf 15 juli 2011. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 6.000,00 euro (zesduizend euro). Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Op de aandelen wordt ingeschreven in geld voor :

1. Dhr. Rik D'Alleine, voornoemd, 50 aandelen mits storting van 3.000,00 euro (drieduizend euro)

2. BVBA EURO-CARS, voornoemd, 50 aandelen mits storting van 3.000,00 euro (drieduizend euro)

Het kapitaal wordt volledig volstort.

Bestuur  vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor geleverde prestaties.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

" Dhr. Rik D'Alleine, die deze opdracht aanvaardt

" BVBA EURO-CARS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Jacques Planckaert, die deze opdracht aanvaardt

Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven de 5.000,00 euro (vijfduizend) enkel worden aangegaan mits de handtekeningen van alle zaakvoerders.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag samen op hetzelfde tijdstip.

Boekjaar

Het boekjaar loopt vanaf 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012.

leder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgesteld. De vennootschap zal zich hieromtrent houden aan alle fiscale en boekhoudkundige bepalingen zoals door de wetgeving is opgelegd.

Resultaatverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit. De jaarlijks algemene vergadering van de aandeelhouders beslist over de resultaatverwerking.

De netto-winst zal als volgt worden verdeeld : 5% wordt afgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot die 10% van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, de rest zal worden verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Eerste algemene vergadering

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, uitsluiting, werkombekwaamheid, de onbekwaamverklaring van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist.

In geval van ontbinding zal een vereffenaar worden aangesteld door de algemene vergadering die haar bevoegdheden zal bepalen.

Na voorlezing van deze statuten hebben de beide zaakvoerders deze goedgekeurd en ondertekend. Aldus opgesteld te Poperinge, 15 juli 2011.

De vennoten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dhr. Rik D'Alleine

BVBA Euro-Cars

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Jacques Planckaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WEST-CARS CARROSSERIE

Adresse
EUROPALAAN 1B, BUS 11 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande