WEST COAST ENTREPRISES, EN ABREGE : W.C.E.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WEST COAST ENTREPRISES, EN ABREGE : W.C.E.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 890.579.566

Publication

04/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

Ondernemingsnr : 0890.579.566

Benaming

(voluit) : WEST COAST ENTERPRISES

(verkort) : W.C.E.

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8660 De Panne - Willy Vandermeerenlaan 5 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - definitieve vereffening - ontslag vennoten

Het blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30/12/2013 van de vennootschap onder Firma West Coast Enterprises' gevestigd te 8660 De Panne, Willy Vandermeerenlaan 5 bus 2 met eenparigheid van stemmen de hiernavermelde beslissingen heeft genomen,

- De bijzondere algemene vergadering geeft ontslag aan de vennoten van het lezen van het bijzonder verslag opgesteld door de vennoten op 30/12/2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 3011212013.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap VOF West Coast Enterprises met zetel te 8660 De Panne, Willy Vandermeerenlaan 5 bus 2, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30/12/2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 3.752,19 ¬ en een netto-actief (eigen vermogen) van 3.752,19¬

- De bijzondere algemene vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

- De bijzondere algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 30/12/2013.

De vergadering komt tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft en ze geen andere schulden meer heeft dan dewelke opgenomen in de genoemde staat van activa en passiva en waardoor de nodige liquiditeiten aanwezig zijn om die te voldoen.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op 30/12/2013, eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd. Daarom besluit de vergadering de ontbinding onmiddellijk te laten volgende door de vereffening.

De vennoten verklaren, gezien zij aile rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen respectievelijk toehorende aandelen, alle activa van de vennootschap in hun respectievelijke vermogens op te nemen, dit alles in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit, De vergadering verklaart daarom de vereffening ais gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

- Ten gevolge van de ontbinding, neemt de buitengewone algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de vennoten, zijnde de heer Dasseville Jean-Pierre en mevrouw De Schepper Séraphine allen voornoemd, aan wie ze eveneens onmiddellijk zonder enige voorbehoud decharge geeft.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

- De vergadering besliste tenslotte de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorschreven termijn van 5 jaar te bewaren.

- de voorgaande beslissingen warden genomen met eenparigheid van stemmen

Jean-Pierre Dasseville

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WEST COAST ENTREPRISES, EN ABREGE : W.C.E.

Adresse
WILLY VANDEREMEERENLAAN 5, BUS 2 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande