WEST IND INVEST


Dénomination : WEST IND INVEST
Forme juridique :
N° entreprise : 461.083.263

Publication

20/06/2014
ÿþRechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel 8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 4 juni 2014, neergelegd vôôr; registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "WEST IND INVEST", gevestigd te 8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 38, ingeschreven in; het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende), met ondernemingsnummer 0461.083263.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Vaststelling dat aile aandelen aan toonder werden omgezet naar aandelen op naam bij beslissing van de: bijzondere algemene vergadering van 22 december 2011.

2. Vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zes: cent (74.368,06 EUR) bedraagt in plaats van drie miljoen Belgische Frank (3.000.000 BEF).

3, Verwijzing naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 april 2014, onder meer; letterlijk luidend als volgt:

"De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 284.000,00 euro bruto. De vergadering stelt vast ingevolge dit besluit de aandeelhouders gezamenlijk een bruto bedrag van het tussentijdse dividend ontvangen van in totaal 284.000,00 euro.

De aandeelhouders verklaren het tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537WilE3 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing van 10 procent (10%) van het bruto tussentijds dividend."

4. In toepassing van artikel 537 Wetboek van lnkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd vijfenvijftig duizend zeshonderd euro (255.600,00 EUR) door inbreng in speciën om het te brengen van vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (74.368,06 EUR) op driehonderd negenentwintig duizend negenhonderd achtenzestig euro zes cent (329.968,06 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bevestiging dat de inbreng in speciën afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

5. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van in totaal tweehonderd vijfenvijftig duizend zeshonderd euro (255.600,00 EUR) door inbreng in speciën door de beide aandeelhouders,

6. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met eenendertig euro vierennegentig cent (31,94 EUR) om het te brengen van driehonderd negenentwintig duizend negenhonderd achtenzestig euro zes cent (329.968,06 EUR) op driehonderd dertig duizend euro (330.000,00 EUR) door incorporatie van beschikbare resenies, zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van eenendertig euro vierennegentig cent (31,94 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

8. Wijziging van het artikel 5 van de statuten, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd dertig duizend cure (330.000,00

EUR).

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éérll

driehonderdste elk."

9. De algemene vergadering beslist tot herbenoeming van volgende personen ais bestuurder voor een duur eindigend op de jaarvergadering van 2019, met ingang vanaf heden:

- de heer CLAEYS Rik, wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3/A000;

- de heer CLAEYS Johan, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Faliestraat 90,

10, Integrale vervanging van de statuten, aangepast aan de hiervoor vermelde agendapunten, aan de

"corporate governance" Wet en aan het Wetboek van Vennootschappen en aanvaarding aan deze nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWoni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N EERGELEG D

111195110111

Griffie Rechtbank Koophandel 11 JUN 2014

ent AfdeliPeO8stende

Ondernemingsnr : 0461.083.263 Benaming

(voluit) WEST IND INVEST (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de naam, de duur, de zetel, het

doel, de externe vertegenwoordiging, de datum van de jaarvergadering en van het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "WEST IND [NvEsr.

ZETEL

8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 38.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- investering in handels- en industriële activiteiten en in onroerende goederen;

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur of in concessie geven of nemen, onderhouden, en uitbaten, vervreemden en ruilen, met het oog op het beheer, wederbelegging en opbrengst;

algemene handel en trading;

- aile dienstverleningen van welke aard ook, die betrekking hebben op het commercieel, administratief, financieel, alsmede het verhuren en leveren van alle diensten of materiaal; de vennootschap mag alle materiaal in verband met de hierboven vermelde bedrijvigheid aan- en verkopen, huren en verhuren, in concessie geven en nemen;

- het waarnemen van alle bestuurstaken, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel En nauw verband met het hare staat.

KAP1TAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd dertig duizend euro (330.000,00 EUR)

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van ééril driehonderdste elk,

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurders in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht op voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuur, en behoudens bijzondere machtsafvaardigingen is de raad van bestuur geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd als volgt: door twee bestuurders gezamenlijk handelend, ingeval er slechts twee bestuurders benoemd zijn;

- door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, ingeval er meer dan twee bestuurders benoemd zijn.

DAGELIJKS BESTUUR-DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al of niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college optreden.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om 9.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELAT1NG TOT DE ALGEMENE VERGADER1NG-STEMRECHT

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 3 werkdagen vá6r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 3 werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de voorgeschreven formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruiker(s) worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

EU< aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 'I juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-W1NSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

SAMENKOMST RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders van de naamloze vennootschap 'WEST IND INVEST", te weten:

- de heer CLAEYS Rik, voornoemd;

- de heer CLAEYS Johan, voornoemd;

zijn vervolgens in raad verenigd en besluiten, met eenparigheid van stemmen, de heer CLAEYS Rik, voornoemd, en de heer CLAEYS Johan, voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, enkel met het oog op de uitvoering van de machten van dagelijks bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.

,

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/01/2014 : OO086860
31/12/2012 : OO086860
13/01/2012 : OO086860
27/09/2011 : OO086860
22/12/2010 : OO086860
24/12/2009 : OO086860
12/12/2008 : OO086860
24/12/2007 : OO086860
26/02/2007 : OO086860
03/02/2006 : OO086860
25/01/2005 : BG086860
09/01/2004 : BG086860
03/01/2003 : BG086860
12/01/1999 : BG086860
18/07/1997 : BG86860

Coordonnées
WEST IND INVEST

Adresse
RUDDERVOORDSESTRAAT 38 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande