WEST LIGHT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WEST LIGHT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.547.762

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.09.2013 13607-0457-013
19/09/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0430.547.762

Benaming

(voluit) : WEST LIGHT nv

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vloedstraat 15 - 8800 BEVEREN (ROESELARE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurders - voorzitter

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van de NV WEST LIGHT van 15 juni 2013 blijkt dat werden herbenoemd als bestuurders met ingang 15 juni 2013:

1. De BVBA PROJECT CONSULT, met zetel te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 158, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.384.717, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Jaecques.

2. De BVBA TECHNO DESIGN, met zetel te 8870 Izegem, Pater Ver Eeckestraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.421.042, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frank Canniere.

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur van 15 juni 2013 blijkt dat de mandaten werden herbenoemd met ingang 15 juni 2013:-

Als voorzitter en gedelegeerd bestuurder wordt herbenoemd: de BVBA PROJECT CONSULT, met zetel te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 158, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.384.717, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Jaecques.

Als geledelegeerd bestuurder wordt herbenoemd: de BVBA TECHNO DESIGN, met zetel te 8870 lzegem, Pater Ver Eeckestraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.421.042, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frank Canniere.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

read Word 11.1

111111

*13143239*

~

03/01/2012
ÿþmod 11.1

PAL , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1. 12. N11

RECHTBANK. IiOG)K'HAN9EL ~r4#~e KArnpi~K

Voor behoul fuut uulllhl lI lltL ilII IIIE IIII lL lll

aan h X12001504

Belgis Staatst

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vloedstraat 15

8800 Roeselare

Onderwerp akte :NV: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te KOMEN, op 20/12/2011, die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden, dat de buitengewone algemene vergadering onder meer de volgende beslissingen heeft genomen, hierna bij uittreksel weergegeven:

EERSTE BESLUIT  Omzetting van de titels aan toonder in titels op naam  wijziging van de oproepingsprocedure.

De algemene vergadering beslist de bestaande aandelen aan toonder te vervangen door aandelen op; naam via inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 8 van de statuten wordt vervangen door de volgende bepaling:

"De aandelen zijn op naam, en worden ingeschreven in het aandelenregister, dat op de maatschappelijke zetel bewaard wordt.

Het register bevat de volgende vermeldingen:

- nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van de vennoten, en het aantal aandelen dat elk van; ': hen bezit - in voorkomend geval en indien nodig, de vanaf de aanmaak van het register door de vennoten; uitgevoerde stortingen (bij oprichting of kapitaalsverhoging).

- alle overdrachten en overgangen van aandelen met vermelding van hun datum, van de aard van de, ; transactie, ondertekend door overdrager en ovememer in geval van overdracht onder de levenden en

door de rechtverkrijgende(n) in geval van overgang wegens overlijden. Elke melding van overdracht; ; wordt tevens ondertekend door een bestuurder (andere dan de overdrager/overnemer).

De betrokken aandeelhouder is ertoe gehouden een overdracht of overgang onverwijld te melden aan; de vennootschap, met verzoek aan de raad van bestuur om de betrokken personen uit te nodigen om; ;; binnen de vijftien dagen het aandelenregister te komen ondertekenen; indien de raad van bestuur de; geldigheid van de overdracht of overgang betwist is zij ertoe gehouden alle betrokken partijen en dei andere aandeelhouders die de betwisting kan wanbelangen binnen dezelfde termijn te verwittigen, en ;; de motieven van de betwisting mede te delen.

Een overdracht of overgang van aandelen is slechts tegenwerpelijk aan de vennootschap vanaf de datum waarop het verzoek tot inschrijving in het aandelenregister gebeurd is, en aan derden vanaf de; inschrijving in het register.

;ï Indien het register in elektronische vorm wordt aangehouden, kan de verklaring van overdracht een;

elektronische vorm aannemen en ondertekend worden met een geavanceerde elektronische! ; handtekening, afgeleverd op basis van een gekwalificeerd certificaat dat de identiteit van de! I; overdrager en de overnemer vaststelt en is opgemaakt voor het veilig aanmaken van een;

elektronische handtekening, overeenkomstig de terzake geldende wetgeving.

Het staat de vennootschap vrij een overdracht te erkennen en ln het register in te schrijven, waarvan; zij het bewijs vindt in de brieven of andere bescheiden waaruit de toestemming van de overdrager en ;; van de overnemer blijkt.

Niet-verhandelbare certificaten houdende vaststelling van deze inschrijvingen kunnen aan de; ;; eigenaars van de aandelen afgeleverd worden; deze gelden enkel als bewijs van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0430.547.762 Benaming (voluit) : WEST-LIGHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eigendomsrecht van de aandelen zoals dit blijkt uit het register op de datum van aflevering van het certificaat."

Aangezien aile aandelen op naam zijn wordt de oproepingsprocedure voor de aandelen aan toonder afgeschaft, en worden in artikel 21 van de statuten de paragrafen BIJEENROEPING en TOEZENDEN VAN STUKKEN vervangen door volgende tekst:

De oproeping voor de gewone, buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen gebeuren aan de aandeelhouders, titularissen van andere effecten, bestuurders en gebeurlijke commissarissen door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, en, in de door de wet vereiste gevallen, de voorstellen van besluiten.

TWEEDE BESLUIT  Vaststelling van de effectieve omzetting van de aandelen aan toonder in een inschrijving in het aandelenregister.

Onmiddellijk verzoeken de aanwezige aandeelhouders de raad van bestuur om, elk wat hem betreft, het aantal aandelen dat werd neergelegd met het oog op deze vergadering onder zijn naam in te schrijven in het aandelenregister.

(... )

De bestuurders bevestigen dat voor elke aandeelhouder in het aandelenregister van de vennootschap een melding werd gemaakt die beantwoordt aan de wettelijke en statutaire vereisten, en die door de betrokken aandeelhouder en een bestuurder werden ondertekend, zodat aile aandelen aan toonder die bestonden zonder uitzondering omgezet werden in aandelen op naam.

De overeenstemmende certificaten zullen op eerste verzoek aan de aandeelhouders overhandigd worden.

De raad van bestuur zal het nodige doen om de ingeleverde aandelen aan toonder te vernietigen, met uitzondering van één aandeel dat als specimen zal bewaard worden maar met vermelding dat het waardeloos is.

DERDE BESLUIT  Schrapping of aanpassing van diverse voorbijgestreefde bepalingen van de

statuten

De vergadering beslist in de statuten de volgende voorbijgestreefde bepalingen te schrappen of te

wijzigen zoals hierna gezegd:

- in artikel 17 wordt de paragraaf INKOOP EIGEN AANDELEN geschrapt.

- artikel 23, 1se lid wordt geschrapt

- artikel 29, late lid wordt vervangen door de volgende bepaling:

In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap geschiedt de aanstelling van een of meer

vereffenaars en de vereffening zelf conform het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT  Volmachten.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig volmacht

- aan de notaris om de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap neer te leggen.

- aan de raad van bestuur en de afgevaardigd bestuurder om alle nodige maatregelen te nemen voor de uitvoering van de hoger vermelde beslissingen

- aan BLANCKAERT ACCOUNTANCY BVBA, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Pilkemseweg 21, om alle formaliteiten naar aanleiding van deze statutenwijzigingen door te voeren bij de fiscale administraties, bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij alle andere instanties waar aanpassingen kunnen noodzakelijk zijn.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

J.M. VANSTAEN

Notaris

Gelijktijdig neergeIegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0180-013
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 23.07.2010 10350-0112-013
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.09.2009 09762-0333-014
22/09/2009 : KO116714
29/05/2008 : KO116714
20/07/2007 : KO116714
09/07/2007 : KO116714
01/09/2006 : KO116714
18/07/2005 : KO116714
23/12/2004 : KO116714
17/06/2004 : KO116714
30/07/2003 : KO116714
09/09/2002 : KO116714
01/10/1999 : KO116714
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 31.08.2016 16552-0226-013

Coordonnées
WEST LIGHT

Adresse
VLOEDSTRAAT 15 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande