WEST VLAAMSE KAPPERS

Divers


Dénomination : WEST VLAAMSE KAPPERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 508.911.191

Publication

26/03/2014
ÿþt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad MOD 0.6

M bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

111111INIIMEgill

%c wwc\ ç st Vo% \I j4

~~}} eNDMOLDERS Mata

Attaché

Voorbehouden FOD

andernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Onderwerp akte :

4508.911.191

WEST VLAAMSE KAPPERS

Beroepsvereniging

WIJZIGING BESTUURSLEDEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de Algemene Statutaire Vergadering van 2 februari 2014 in feestzaal Normandie in Koksijde, werd besloten dat de heer Vandewynckele Yves aanvaard wordt als bestuurslid van de Westvlaamsekappers met ingang van 2014. De huidige bestuursleden behouden hun functie's in het algemeen bestuur.

Lijst van de huidige bestuursleden en functie's

voorzitter, Bossier Frank

Ondervoorzitter, Dachy Etienne

Secretaris, Eecloo Jean

Penningmeester, Hauspie Kristien

Bestuurslid, Grymonprez Eric

Bestuurslid, Demarcke Geert

Bestuurslid, Eloy Edwin.

Bestuurslid, Vandewynckele Yves,

De voorzitter de heer Bossier Frank is gevolmachtigd om de statuten te ondertekenen als vertegenwoordiger van de beroepsvereniging West Vlaamse Kappers,

Getekend

De heer Bossier Frank, voorzitter van de Raad van Bestuur en voorzitter W.V.K..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad MONITE~.B GEB i. E

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de 2 3 -01- 2013

POP Economie, K.M.O., Middenstand en Energie BELGISCH STAATSBLAD

tht. Z2/4/toi

SERVAIS Yolande

Attaché

Voorbehouden OD

Ondernemingsnr : OSo£ . 91/. À 91

Benaming

{voluit) WEST VLAAMSE KAPPERS

Rechtsvorm : Beroepsvereniging

Onderwerp akte : OPRICHTING EN STATUTEN

STATUTEN:

HOOFDSTUK I : Benaming, zetel, doel, duur.

artikel 1: E3enaming.

De beroepsvereniging draagt de naam West Vlaamse Kappers, afgekort W.V.K.. Me akten, facturen, bekendmakingen en andere stukken uitgaande de beroepsvereniging vermelden haar naam, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "beroepsvereniging" of door de afkorting "BV", en het adres van de zetel van de beroepsvereniging.

artikel 2: zetei.

De zetel van de beroepsvereniging is gevestigd te 8800 Roeselare, Brugsesteenwegg 363 bus 6. Het correspondentieadres wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. De zetel mag worden overgebracht naar een andere plaats bij besluit van de algemene vergadering. De raad van bestuur kan kantoren en filialen; oprichten waar zij dit nuttig zou achten. Haar werkterrein strekt zich uit over het ganse grondgebied van België alsook Nederland en Frankrijk.

artikel 3: Doel.

De beroepsvereniging heeft als doel de kappers, pedagogisch behulpzaam te zijn, zowel op fiscaal, sociaal als beroepsvlak. Zij beschikt daarvoor over een gehuurde ruimte die de mogelijkheid biedt tot vergaderingen, beroepsmanifestaties en allerhande kapperssamenkomsten. Deze ruimte beschikt over didactisch materiaal dat ter beschikking van de kappers staat. De zaal en het bureau die deze ruimte omvatten bevindt zich waar ook de zetel van de beroepsvereniging gevestigd is, De beroepsvereniging West Vlaamse Kappers, is een provinciale groep die de belangen van de West Vlaamse kappers kan verdedigen en vertegenwoordigen.

artikel 4: Duur.

De beroepsvereniging is opgericht voor een onbepaalde duur. Zij kan echter te allen tijde warden ontbonden

op basis van de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen.

HOOFDSTUK tl : Categorieën van leden, Toetreding- en uittredingsvoorwaarden voor de leden.

artikel 5: Categorieën.

De beroepsvereniging is samengesteld uit werkende leden. Het aantal werkende leden is niet beperkt, doch

mag niet minder bedragen dan zeven.

artikel 6: Werkende leden.

De werkende leden moeten in het werkinggebied van de vereniging het beroep uitoefenen van kapper of kapster, gelieerde of aanverwante beroepen.

Het vezaek tot toetreding wordt schriftelijk aan de Raad van Bestuur gericht die soeverein oordeelt. Bij eventuele weigering wordt deze aan betreffend lid gemotiveerd. Het lidmaatschap wordt effectief na de betaling van de bijdrage.

Door zijn toetreding heeft het werkend lid zich verbonden in te stemmen met onderhavige statuten en zich te gedragen naar alle reglementen van de beroepsvereniging.

artikel 7: Verplichtingen van de leden.

De werkende leden verplichten zich tot:

a) het naleven van de statuten en de reglementen van de vereniging:

OP de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 0.6

b) het storten van een jaarlijkse bijdrage waarvan het bedrag en de wijze van betalen bepaald worden door de Algemene Vergadering.

c) het bijwonen van de jaarlijkse Algemene vergadering die betrekking heeft op de indiening en het nazicht van de rekeningen, behoudens wanneer gegronde redenen hen daarvan verhinderen.

artikel 8: Ontslag, uitsluiting, verlies van hoedanigheid van een lid.

Aile leden zijn vrij op ieder ogenblik uit de beroepsvereniging te treden door schriftelijk hun ontslag over te maken aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De uitsluiting van een lid kan door de Algemene Vergadering worden utigesproken bij meederheid van twee derden van de stemmen.

- wanneer zijn handelingen onverenigbaar zijn met de doelstellingen, statuten en reglementen van de vereniging.

-wanneer zijn lidmaatschap of zijn optreden de belangen van de beroepsvereniging schaden.

teder lid waarvan de uitsluiting wordt gevorderd, wordt voorafgaandelijk opgeroepen door de Raad van Bestuur ten einde te worden gehoord in zijn middelen ter verdediging.

De beslissing tot uitsluiting wordt het uitgesloten lid ter kennins gebracht bij een ter post aangetekend schrijven.

Het lidmaatschap beëindigt van rechtswege als het lid niet binnen het jaar zijn bijdrage betaalt. De Raad van Bestuur kan deze sanctie ongedaan maken indien het lid een aanvaardbare verklaring voor de niet betaalde lidgelden of bijdragen heeft.

De antslagnemende of uitgesloten leden, en de rechthebbende op erfgenamen van de overleden leden kunnen geen enkel recht laten gelden op de maatschappelijk bezit, en kunnen geen enkele rekening vorderen. Zij verliezen alle rechten op de voordelen die aan het lidmaatschap van de beroepsvereniging zijn verbonden. De vereniging kan van hen nochtans de vervallen en lopende bijdragen vorderen.

artikel 9: Gevolgen van de toetreding.

ledere toetreding brengt automatisch de instemming van het nieuwe lid met de statuten van de beroepsvereniging, de uitgevaardigde reglementen en de conform onderhavige statuten genomen beslissingen met zich mee.

artikel 10: Lidgeld en bijdrage.

Door elk lid wordt jaarlijks een bijdrage betaald waarvan het bedrag en de datum van betaling door de Algemene Vergadering woden vastgesteld. De wijze van betaling wordt bepaald door het huishoudelijk reglement.

HOOFDSTUK 111: Samenstelling.

artikel 11: Samenstelling bestuur.

De beroepsvereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit een voorzitter en minstens zes bestuurders. De bestuursleden worden door de Algemene Vergadering gekozen, bij geheim stemming en bij gewone meerderheid van de stemgerechtigde aanwezige leden. Deze leden mogen enkel toevertrouwd worden aan Belgen of aan vreemdelingen die gemachtigd zijn zich in België te vestigen en ingeschreven zijn in het Bevolkingsregister, dit volgens artikel 88 van de Wet van 15.12.1980, dat het bestuur moet verkozen worden door de vereniging zelf, onder haar meerderjarige leden en voor ten minste de drie vierden, onder de werkende leden.

De duur van hun mandaat bedraagt vier jaar.

Bij staking van stemmen, is het oudste lid gekozen,

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een Voorzitter, een Ondervoorzitter, een Secretaris en een Penningmeester. De ambten van Secretaris en Penningmeester kunnen aan één persoon worden opgedragen.

De leden kunnen worden herkozen. Het mandaat van een bestuurslid kan steeds door de Algemene Vergadering herroepen worden.

Een bestuurslid kan ontslag nemen door de voorzitter van de Raad van Bestuur hiervan schriftelijk in kennis te stellen. De raad van bestuur kan een werkend lid aanduiden om een overleden, ontslagnemend of ontslagen bestuurslid tijdelijk te vervangen. De definitieve vervanging vindt plaats op de eerstvolgende Algemene Vergadering. Het aldus gekozen bestuurslid beëindigt het mandaat van degene die hij vervangt.

artikel 12: Werking.

De bestuursleden vervullen hun mandaat kosteloos, De Algemene Vergadering kan echter een jaarlijkse

vergoeding toekennen aan de Secretaris en de Penningmeester.

artikel 13: Bevoegdheden;

De raad van Bestuur is belast met alle administratieve handelingen die niet uitdrukkelijke door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering toebedeeld zijn. De Raad van Bestuur heeft een algemene bestuursbevoegdheid en neemt in het bijzonder het beheer van de roerende en onroerende goederen van de vereniging waar. De Raad van Bestuur neemt de passende maatregelen om de beslissingen van de Algemene vergadering uit te voeren en onderzoekt op welke wijze zijn het best het doel van de beroepsvereniging kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 0.6

verwezenlijken. Zij benoemt en ontslaat de personeelsleden van de vereniging en bepaalt hun werkzaamheden en hun bezoldiging.

artikel 14: De voorzitter.

De voorzitter waakt over het naleven van de statuten en de reglementen van de vereniging. Hij zit de Raad van Bestuur en de algemene vergadering voor en handhaaft er de orde. Hij treft maatregelen voor het uitvoeren van de beslissingen van de Algemene Vergadering en de Raad van bestuur. Hij ondertekent samen met de Secretaris alle akten, stukken, beslissingen en notulen en vertegenwoordigt de vereniging in haar betrekkingen met de overheid en met derden. Hij vertegenwoordigt de vereniging in rechte, hetzij als eiser, hetzij ais verweerder, binnen de wettelijke grenzen, behoudens wanneer de Raad van Bestuur mandaat verleent aan een ander persoon. Hij roept de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering bijeen.

artikel 15: De Ondervoorzitter.

De ondervoorzitter staat de voorzitter bij in de uitoefening van zijn functie. Zo nodig, vervangt hij de

voorzitter die tijdelijk zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk kan overdragen aan hem.

Indien ook de Ondervoorzitter verhinderd is, zal het voorzitterschap waargenomen worden door het oudste,

aanwezige lid van de Raad,

artikel 16: De Secretaris.

De secretaris is belast met het schrijfwerk van de vereniging. Hij stelt de processenverbaal of notulen op van de Raad van Bestuur en van de Algemene vergadering. Hij houdt de lijst bij van de leden van de vereniging en maakt aan de Raad van Bestuur de aanvragen tot toetreding over. Hij bewaart het archief van de vereniging.

artikel 17; De Penningmeester.

De penningmeester is de bewaarder van de roerende goederen van de vereniging, waarvan hij de inventaris opmaakt en bewaart. Hij is verantwoordelijk voor het kasgeld van de beroepsvereniging en voor de hem toevertrouwde effecten en beleggingen. Hij zorgt voor de inning van de bijdragen en van de anderen sommen die aan de vereniging verschuldigd zijn en geeft hiervoor kwijting. Hij verricht alle betalingen op bevel van de voorzitter of de plaatsvervangen voorzitter.

artikel 18: Aansprakelijkheid.

De leden van de Raad van Bestuur gaan geen enkele verplichting aan inzake verbintenissen die zij namens

de vereniging aangaan. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

artikel 19: Vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert op regelmatige tijdstippen, op het tijdstip door de Raad telkens te bepalen,

De voorzitter kan steeds de Raad van Bestuur bijeenroepen als de belangen van de vereniging dat vereisen. De voorzitter moet eveneens de Raad van Bestuur bijeenroepen als ten minste drie bestuursleden hiertoe een schriftelijk verzoek indienen. De oproeping van de vergadering vermeldt de agenda die eventueel na raadpleging van de andere bestuursleden wordt vastgesteld.

artikel 20: Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissingen nemen als minstens de helft van de bestuursleden

aanwezig of vertegenwoordigd is, behoudens ingeval van hoogdringendheid waarvan in de oproeping melding

is gemaakt. Een bestuurslid kan hoogstens één ander bestuurslid vertegenwoordigen.

Nadat echter een nieuwe oproeping heeft plaatsgehad, kan over de agenda worden gestemd ongeacht de

samenstelling van de vergadering.

De beslissingen worden met de meerderheid van de stemmen genomen.

artikel 21: Bijwonen vergaderingen.

Als een bestuurder zonder aanvaardbare reden drie opeenvolgende vergaderingen van de Raad Van

Bestuur niet bijwoont, legt de Raad van Bestuur zijn eventuele uitsluiting aan de algemene vergadering voor.

artikel 22: Notulen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die door de voorzitter of dienstdoende voorzitter worden ondertekend. Een uittreksel van de notulen kan slechts geldig worden ondertekend hetzij door de voorzitter hetzij door de Ondervoorzitter en de Secretaris.

De beslissingen worden bijgehouden in een register. Dit register wordt bewaard op de zetel van de vereniging.

HOOFDSTUK IV : Algemene vergadering.

artikel 23: Bevoegdheden.

De algemene vergadering beschikt over de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk door de wet en onderhavige statuten zijn toegekend.

De regelmatig bijeengekomen Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de leden. Haar beslissingen zijn bindend voor alle leden, zelfs indien zij aan de stemming niet deelgenomen, tegengestemd of zich onthouden hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 0.6

De algemene Vergadering heeft de volgende bevoegdheden:

1 de statutenwijzigingen met inbegrip van de ontbinding van de vereniging:

2 de benoeming van de bestuursleden:

3 de herroeping van de bestuursmandaten:

4 de bespreking en goedkeuring van de begrotingen en jaarrekeningen:

5 het goedkeuren van de bijzondere reglementen:

6 het goedkeuren van het Huishoudelijk Reglement en het wijzigen ervan:

7 de beraadslaging over aile onderwerpen die de vereniging aanbelangen en die haar regelmatig voorgelegd worden;

8 de uitsluiting van leden.

artikel 24: Samenstelling.

leder lid heeft het recht de Algemene Vergadering bij te wonen. Hij kan zich door een mandataris laten

vertegenwoordigen. leder lid mag slechts houder zijn van één volmacht.

Op de Algemene Vergadering heeft elk werkend lid recht op één stem.

artikel 25: Vergaderingen.

Er moet ieder jaar minstens één Algemene Vergadering gehouden warden. Deze vindt plaats in de tweede helft van januari of in de eerste helft van februari,

De Voorzitter kan de Algemene Vergadering samenroepen telkens ais hij het nodig acht. De voorzitter moet een Algemene Vergadering samenroepen als één derde van de leden het schriftelijk vragen en zij het onderwerp opgeven dat zij op de agenda willen plaatsen.

De algemene vergadering die plaatsvindt in de tweede helft van januari of in de eerste helft van februari wordt gewijd aan de indiening en het nazicht van de rekeningen die op 31 december van het voorafgaande jaar zijn afgesloten.

Op de Algemene Vergadering stelt de Raad van Bestuur een verslag voor van de totaliteit van de verrichtingen van het afgelopen jaar en legt de jaarrekening van de inkomsten en uitgaven, alsook de werkrekeningen opgesteld door de vereniging in toepassing van artikel 2,§1 tot 5 van de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen ter goedkeuring voor,

De rekeningen worden opgesteld overeenkomstig het model uitgevaardigd door de overheid. Zij dienen door toedoen van de Penningmeester op de zetel van de vereniging ter inzage van de leden te liggen gedurende de vijftien dagen die de hoger vermelde Algemene Vergadering voorafgaan. Zij worden slechts openbaar gemaakt voor zover de Algemene Vergadering ze heeft goedgekeurd. De aldus goedgekeurde rekeningen worden, tesamen met de andere stukken vermeld in artikel 8 van de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen voor 1 maart van ieder jaar door de Raad van Bestuur aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg overgemaakt.

artikel 26: Beraadslagingen.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of in geval van diens afwezigheid door de Ondervoorzitter. Bij afwezigheid van de Voorzitter en de Ondervoorzitter zal het oudste aanwezige bestuurslid de vergadering lelden, tenzij de vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen een ander lid verkiest,

De Algemene Vergadering kiest één of meerdere stemopnemers onder haar leden indien het aantal tegenwoordige leden het toelaat.

Behalve in geval de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen of de statuten er anders over beslissen, is de Algemene Vergadering geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, voor zover aile leden regelmatig opgeroepen zijn. De beslissingen warden opgenomen met gewone meerderheid van stemmen, behoudens in de uitdrukkelijk door onderhavige statuten of door de wet voorziene gevallen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

artikel 27: Notulen.

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de Voorzitter en de Secretaris. Alle leden kunnen uittreksels vragen die ondertekend worden hetzij door de Voorzitter hetzij door de Ondervoorzitter en de Secretaris.

De Beslissingen worden bijgehouden in een register. Dit register wordt bewaard op de zetel van de vereniging.

HOOFDSTUK V: Vermogen.

artikel 28: Vermogen,

Het vermogen van de vereniging bevat aile roerende en onroerende goederen welke zij onder bezwarende of kosteloze titel heeft verkregen en welke de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen haar toelaat te bezitten.

Het vermogen van de vereniging wordt gespijsd door de bijdragen van haar leden, de schenkingen en legaten van particulieren, de toelagen van de openbare besturen en aile andere voordelen die de vereniging wettelijk mag genieten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Maa 0.s

De Algemene Vergadering beschikt over het vermogen en de inkomsten van de vereniging en zulks overeenkomstig de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen.

In geen geval mag de vereniging aandelen verwerven of delen in een handelsvennootschap. De ongebruikte fondsen moeten in naam van de vereniging bij een in België erkende financiële instelling geplaatst.

Andere beleggingen zijn toegestaan in zoverre deze niet strijdig zijn met de vigerende wetgeving en voor zover zij worden goedgekeurd door een speciaal daartoe opgeroepen algemene vergadering waarop ten minste de helft van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en voor zover de beslissing werd genomen met ten minste drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordige leden.

HOOFDSTUK VI : Statutenwijzigingen, ontbinding en vereffening van de vereniging.

artikel 29: Tot de wijzingen van de statuten en de vrijwillige ontbinding van de vereniging wordt slechts op geldige wijze beslist bij meerderheid van ten minste drie vierde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden. De daarvoor speciale bijeengeroepen algemene vergadering kan enkel rechtsgeldig beslissen indien de helft van de stemgerechtigde leden aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is.

indien dit aanwezigheidsquorum niet is bereikt, dan kan een nieuwe algemene vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen waarop de beslissing kan worden genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De akten tot wijziging van de statuten of tot vrijwillige ontbinding van de vereniging hebben slechts uitwerking nadat ze zijn neergelegd, bekrachtigd en bekengemaakt in overeenstemming met artikel 1 van het besluit van de Regent van 23 augustus 1948, waarbij de Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen in overeenstemming wordt gebracht met de Wet van 23 december 1946 houdende de oprichting van de Raad van State.

De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, benoemt de vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheden.

artikel 30: Sluiting van de vereffening.

Na betaling van de schulden en voor zover er nog een batig saldo overgebleven is, keert het bedrag der giften en legaten terug naar de schenkers of naar hun rechthebbenden voorzover dit recht werd bepaald in de akte waarbij de bevoordeling werd gedaan en de vordering wordt ingesteld binnen het jaar volgend op de bekendmaking van de ontbinding.

Het resterende netto-actief wordt toegekend aan een gelijkaardige of aanverwante vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering, Deze toekenning krijgt slechts uitwerking voor zover de bestemming van het netto-actief door de Raad van State in overeenstemming met de wet geacht wordt.

HOOFDSTUK VII : Arbitrage, betwistingen.

artikel 31: Geschillen tussen leden.

In gemeen overleg met de tegenpartij zal de Raad van Bestuur de middelen uitzoeken om elk geschil dat de vereniging aangelangt te regelen, hetzij door verzoening, hetzij door arbitrage.

De in de schoot van de vereniging ontstane betwistingen, die verband houden met de toepassing van de statuten en van de reglementen op niet uidrukkelijk bepaalde gevallen, worden steeds beslecht door twee scheidsrechters die door de betrokken partijen worden gekozen onder de werkende leden of de ereleden. Bij staking van stemmen, worden de betwistingen beslecht door een derde scheidsrechter, die benoemd wordt door de twee andere of, indien ze dat weigeren, door de Voorzitter van de vereniging. De beslissing van de scheidsrechter is definitief.

HOOFDSTUK VIII : Huishoudelijk regelment.

artikel 32: Huishoudelijk regelment,

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op voor de uitvoering van onderhavige statuten. Het reglement moeten door de Algemene Vergadering goedgekeurd worden voordat het kan worden toegepast. Dezelfde procedure moet nageleefd worden voor de eventueel aan het reglement aan te brengen wijzigingen.

HOOFDSTUK IX: Diverse bepalingen,

artikel 33: Aansluiting bij verbond van soortgelijke beroepsverenigingen.

Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan de vereniging zich aansluiten bij een verbond van beroepsverenigingen onder de voorwaarden bepaald in art. 18 Wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen.

artikel 34: Toepasselijke wetgeving

AI wat niet uitdrukkelijk is geregeld door onderhevige statuten wordt geregeld door de Wet van 31 maart

1898 op de beroepsverenigingen.

Getekend: met 2 bijlagen

De heer Bossier Frank, voorzitter van de Raad van Bestuur.

M00 0.6

` Lijst van de huidige bestuursleden en functie's

voorzitter, Bossier Frank

Ondervoorzitter, Dachy Etienne

Secretaris, Eecioo Jean

Penningmeester, Hauspie Kristien

Bestuurslid, Grymonprez Eric

Bestuurslid, Demarcke Geert

Bestuurslid, Eloy Edwin.

De voorzitter de heer Bossier Frank is gevolmachtigd om de statuten te ondertekenen ais vertegenwoordiger van de beroepsvereniging West Vlaamse Kappers.

Getekend: met 2 bijlagen

De teer Bossier Frank, voorzitter van de Raad van Bestuur en vaarzitterº% V.K..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2015
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

liii

~crh" ~x. ~, 05 c,3 \ %A S »MMDLDERS Marita

Attaché

Voorbehouden FOD

Ondernemingsnr : 0508.911.191

Benaming

(voluit) : WEST VLAAMSE KAPPERS

Rechtsvorm : Beroepsvereniging

Onderwerp akte : WIJZIGING BESTUURSLEDEN:

Naar aanleiding van de Algemene Statutaire Vergadering van 1 februari 2015 in feestzaal Normandie in Koksijde, werd besloten dat de heer Bossier Frank aftreed als voorzitter maar aanvaard wordt als bestuurslid van de Westvlaamsekappers met ingang van 2015. De secretaris de heer Eecloo Jean verkozen werd tot voorzitter en mevr. Dessort Tania de functie van secretaris opneemt. Ook de ondervoorzitter de heer Dachy Etienne en de heer Grymonprez Eric treden af en zullen vanaf 2015 vervangen worden door de heer Eloy' Edwin als ondervoorzitter Ook de heer Noppe Philip, de heer Priem Kris, mevr. De Scheemaker Sabrina en mevr. Soetaert Marianne zullen in bestuur worden opgenomen. De huidige bestuursleden behouden hun functie's in het algemeen bestuur.

Lijst van de huidige bestuursleden en functie's

voorzitter, Eecloo Jean, Ondervoorzitter, Eloy Edwin, Secretaris, Dessort Tania, Penningmeester, Hauspie Kristien, Bestuurslid, Noppe Philip, Bestuurslid, Demarcke Geert, Bestuurslid, Bossier Frank, Bestuurslid, Vandewynckele Yves, Bestuurslid, Priem Kris, Bestuurslid, De Scheemaeker Sabrina, Bestuurslid, Soetaert Marianne,

De voorzitter de heer Eecloo Jean is gevolmachtigd om de statuten te ondertekenen als vertegenwoordiger van de beroepsvereniging West Vlaamse Kappers.

Getekend:

De heer Eecloo Jean, voorzitter van de Raad van Bestuur en voorzitter W.V.K,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatst- blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WEST VLAAMSE KAPPERS

Adresse
BRUGSESTEENWEG 363 BUS 6 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande